Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на Чероки

Извинявам се за подвеждащото мнение , фирмата която внасям не предлга за JEEP нищо конкретно . Единственото , което успях да използвам от универсалната гама са 2 пръстеновидни тампончета за биалетката...
    rides:
    :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
    :arrow:2005 Yamaha YZ250
    :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
    The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Вече няколко дни тествам с новите гуми31х10.5х15 и мога смело да кажа че пътното поведение се подобри значително вълните по асвалта при завои които караха джипа ми да изпада в резонанс вече не се осещат .
      Можеби комбинацията от високо окачване и ниския борд на гумата255х60х15 ми е езиграло лоша шега .
      Не мога да намеря дебелостенна тръба с външен диаметър между 25 и 30мм.
      трябват ми две парчета по 90см ще я ползвам за изработка на новите ми предни носачи ако някои има или знае от къде мога да си купя да казва .

Коментар

При мен нещата вървят така смених предните пружини и сложих такива за лифт не съм сигурен колко точно инча но височината остана точно колкото беше и с 9.5 см. подложки . Возията е същата доста по дървена от оригиналната . За офроуд е по стабилен джипа с тези пружини оригиналните+подложките идваха меки и при по големи скоци и бабуни удряше на тампоните отпред .
        31х10.5х15 АТ се оказаха неудачен вариант не са достатъчно добри нито за асвалт нито за гората За асвалта в момента съм с 235х75х15 а за гората направих нови джанти . Взех джанти от Тоиота Рав4 16цола разширих централния отвор и промених офсета сега плоскоста която на която се захваща джантата към главината е в центъра на джатата обмислям на тях да сложа тракторки зе съм се спрял на размер още . Двумя се още каква височина да са ще е нещо между 75 и 85 см. Убедих се вече че това е гумата за кал .
        Междувременно кормилния ми демпфер се разкапа окончателно поръчката на нов нещо ми се закучи поръчах го през началото на декември и още нее дошъл. Няма да споменавам къде за да не излезе че правя анти реклама .
        Ако някои има за продажба или знае къде има налични за да ида да да си купя без да чакам такива непосилни срокове да казва ще го почерпя.
        Отказах се да правя нови носачи ще си ги поръчам да доидат готови .
        Последно редактирано от павле; 24-01-10, 15:05.

Коментар

Понеже все има нещо което неми харесва как работи тунинга продължава .
          С всяка стъпка нещата започнаха да се подобряват наи накрая открих какво кара предницата ми да изпада в резонанс или Шими ще опиша стъпка по стъпка.
          Купих от братята пружини за лифт 3 махнах подложките без да променям нищо друго
          промяната беше към по добро подобри се малко возията и поведението на джипа при преминаване на скоци и бабуни шимито остана.
          Смених кормирния демпфер с нов орогинален за чероки тои подтисна шимито до минимални стоиности до там че вече не ми се тресеше волана но усещах че го има вибрацията се усещаше каточели в средата на джипа .
          После направих нови долни носачи с втулки с минимално съпротивление .
          Промених кастора и тук трябва да отбележа че имах голяма грешка при предишния реглаж които си бях направил поради липса на опит се доверих на колега които каза че знае как трябва да се направи този реглаж мери нещо с ролетката и каза стягаи така . Да отбележа че тогава не ползвахме ъгломер.
          Преди да монтирам новите носачи премерих кастор от 0градуса новите носачи си ги направих да се регулират с резба тези оригиналнли реглажи с пластини ми се виждат много трудоемки сега съм нагласил гъгал на кастора от 6 градуса .
          Направих и нов реглаж на сходимоста преди маисторите със стенд за предници са ми затворили много предницата разликата отпред и отзад на колелата беше 8 мм. сега нагласих на 3 мм. за пръв път от доста време мога да карам по инерция .
          Вече може да се каже че волана е спокоен джипа не се тресе няма никакви следи от шимито за пръв път от доста време мога без ръце из дупките .
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X