Ще обясня на кратко какви са намеренията ми за доработки по този джип и ви моля за съдеиствие ,нямам опит с тази марка и модел нямам и много време което да губя пред монитора ровеики из разни чужди саитове за това разчитам основно на
.offroad-bulgaria.com
Ще трябва да порасне заводския вариант се оказва много нискък вчера направих една радходка по добре познат ми път по които съм минавал стотици пъти с витарата без да закачам никъде .
Джипа ми е 2.1турбо дизел дълга база.
Местата на кото закача са мостовете и гредата под раздаткакта .
За повдигане на мостовете предвиждам по големи гуми но не знам кои размер гуми ще влезе след лифт без да ми се налага да режа от калниците .
Окачването ми се иска да го преработя с възможно наи нисък бюджет.
Разполагам с цялото оборудване на авто сервиза в които работя и държа да си аправя повечето неща сам .
Ще се ползва 80%на асвалт и 20% извън него .
Целта на питането ми е следната .
Да ми помагате с идеи кое как трябва да стане .
И кое не става за да не стават грешки които после ще ми е трудно до оправя .
1во питане колко сантиметра е разумно да смъквам окачването без да ми се наложи да слагам кардани с двоини карета и как процедирате при предните носачи .
.offroad-bulgaria.com
Ще трябва да порасне заводския вариант се оказва много нискък вчера направих една радходка по добре познат ми път по които съм минавал стотици пъти с витарата без да закачам никъде .
Джипа ми е 2.1турбо дизел дълга база.
Местата на кото закача са мостовете и гредата под раздаткакта .
За повдигане на мостовете предвиждам по големи гуми но не знам кои размер гуми ще влезе след лифт без да ми се налага да режа от калниците .
Окачването ми се иска да го преработя с възможно наи нисък бюджет.
Разполагам с цялото оборудване на авто сервиза в които работя и държа да си аправя повечето неща сам .
Ще се ползва 80%на асвалт и 20% извън него .
Целта на питането ми е следната .
Да ми помагате с идеи кое как трябва да стане .
И кое не става за да не стават грешки които после ще ми е трудно до оправя .
1во питане колко сантиметра е разумно да смъквам окачването без да ми се наложи да слагам кардани с двоини карета и как процедирате при предните носачи .
Коментар