Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокажи за Jeep

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокажи за Jeep

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
    Detroit Truetrac. Само на задния мост.
    щом всички ми го препоръчват, явно него слагам, сега пък започва сагата с доставката

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    RD103 поляците го предлагат за около 500 паунда(няма мита, такси, транспорт до мен), подозирам предлагат някаква гаранция и резервни части.

Гемакса казва 580 долара, което е по-малко от 500 пауда, доста по-малко дори, та за тази цена аз съм навит веднага да поръчам два, за преден и заден мост.
    кои са тея поляци и какво предлагат

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      щом всички ми го препоръчват, явно него слагам, сега пък започва сагата с доставката

кои са тея поляци и какво предлагат
      Xtreme4x4

предлагат много неща, блокажа ми се вързва до мен 1300 лева от тях, ако се пазаря и поръчаме няколко може и да паднат до към 1200 примерно, в китай са по 400-450 долара цена на дребно, с пазарлък и групова поръчка може да се постигне сигурно близко до 1000 лева цена за това и предложих да се обединим няколко човека.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ако не ми изтрият поста:
        http://www.summitracing.com/dom/sear...illocation=dom
        Има и доставка до БГ.

Коментар

Ако не ми изтрият поста: ...
          Няма да ти го изтрият, защото публикуването на такъв линк със сигурност не е реклама.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Я и аз да задам един тъп въпрос в светлината на случилото се с обърнатата Тойота. Дори и за разходки "друсни-полянка" не е ли по-добре задният диференциал да се блокира ръчно от водача при необходимост? В противен случай никой не е застрахован от неприятни изненади освен ако всеки излетен маршрут не се избира само по асфалт. Тоя сценарий го проиграх на една ливада над Бистрица и то без възможност за избор. За едни 30 метра мокра гъста трева, Черокито се свлече с почти 2 метра настрани, хубавото беше, че имаше мегдан за размахване на "опашката".
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
              Я и аз да задам един тъп въпрос в светлината на случилото се с обърнатата Тойота. Дори и за разходки "друсни-полянка" не е ли по-добре задният диференциал да се блокира ръчно от водача при необходимост? В противен случай никой не е застрахован от неприятни изненади освен ако всеки излетен маршрут не се избира само по асфалт. Тоя сценарий го проиграх на една ливада над Бистрица и то без възможност за избор. За едни 30 метра мокра гъста трева, Черокито се свлече с почти 2 метра настрани, хубавото беше, че имаше мегдан за размахване на "опашката".
              риторичен ти е въпроса, но ръчното /с въздух де/ е 3 пъти по-скъпо

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Я и аз да задам един тъп въпрос в светлината на случилото се с обърнатата Тойота. Дори и за разходки "друсни-полянка" не е ли по-добре задният диференциал да се блокира ръчно от водача при необходимост? ...
                Според мен е по-добре да имаш пълен контрол върху блокажа! Имал съм доста ситуации със страничен наклон, в които наличието на блокаж (без значение дали твърд или LSD) пречи доста.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз за толкова години каране с Detroit locker, (който е най-лошият вариант) имам само една ситуация. Разпънах си лебедка и се оправих.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Според мен е по-добре да имаш пълен контрол върху блокажа! Имал съм доста ситуации със страничен наклон, в които наличието на блокаж (без значение дали твърд или LSD) пречи доста.
                    И аз мисля като Чавдар, за това и търся твърд 100% блокаж, който мога да командвам напълно, всички останали според мен са компромис, който не искам да правя.
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Съгласен съм с Чавдар. Но по-скоро изказах лично мнение от моя си личен опит на състезания. В крайна сметка, нека го формулираме като "зависи от водача". Един се радва на едно, друг на друго

Коментар

Re: Блокажи за Jeep

Колега, разрови и прочети за Lokka Locker също. На смешна цена, получаваш блокаж който по нищо няма да отстъпи на изброените по-горе.
                        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                        0886/872-646

Коментар

Ако не ми изтрият поста:
                          http://www.summitracing.com/dom/sear...illocation=dom
                          Има и доставка до БГ.
                          Благодаря за линка, но не мога да се ориентирам кой е подходящ за мен. За съжаление на задния мост не е останала табелката, има единствено релефен надпис GM K20
                          Най-вероятно е GM 8,5", но гледам че има вавианти с 28 и с 30 шлици, както и различни предавателни числа, как със сигурност да идентифицирам дифа, че да купя правилния локер?

Коментар

Благодаря за линка, но не мога да се ориентирам кой е подходящ за мен. За съжаление на задния мост не е останала табелката, има единствено релефен надпис GM K20
                            Най-вероятно е GM 8,5", но гледам че има вавианти с 28 и с 30 шлици, както и различни предавателни числа, как със сигурност да идентифицирам дифа, че да купя правилния локер?
                            Може би най сигурно като извадиш едната полуоска за да свалиш точни размери и преброиш шлиците, това е под 15 мин работа мисля.

Остава и варианта да си поискаш Билд Шийт от дилъра за точно твоето возило и там ще излезе с какви мостове е и предавателно число, но не е 100% този начин, има рискове.
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

... как със сигурност да идентифицирам дифа, че да купя правилния ллокер
                              Помоли Дедо да щракне капака на дифа (там дето е спрян, би трябвало да му е удобно), и ще го измислим.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                                Помоли Дедо да щракне капака на дифа (там дето е спрян, би трябвало да му е удобно), и ще го измислим.
                                дедо няма нито време, нито фото:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dif K20_view.jpg
Прегледи:1
Размер:120.9 КБ
ID:5711658
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dif K20.jpg
Прегледи:1
Размер:8.7 КБ
ID:5711659
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X