Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потресаваща новина за нашата скъпа марка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потресаваща новина за нашата скъпа марка

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Зле ще бъде, на всеки 1000 км да сменям масла и да правя ТО2. Това означава през седмица-в бокса. А ако си в гората?
    Ти пък си голям шегаджия - да си виждал ферари в гората
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
      Такава е идеята на колегата с пост № 74 с двигател на ферари.
      Или както народа го е казал: кръстоска на диня с муха, режеш динята и семките излитат.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

недей така, я познай какво е това?

от тук

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          недей така, я познай какво е това?

от тук
          Това е паркетник. Няма нищо общо с джипките. Когато започнат на кални разходки да ходят с ML, X5 и др. паркетници. Тогава ще знам, че и Фокуса ми е джип. Той бая язовири и дупки е обиколил
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Че какво им е хубавото? Мен не ме кефят. Аз предпочитам corvette!

колега трябва да опиташ какво е да караш черното конче После ще забравиш за всичко друго , пък камо ли за корвета , който в последно врем е доста зле откъм качество и усещане . Питай ме откъде знам , карах последния Корвет съвсем скоро и в сравнение с 348 ГТБ , което съшо съм карал (а е 15 години по-старо) е просто гола вода

Не свързвайте ФИАТ само с Ферари , за да сме точни цяла Италия работи за тях , а пък за успехите във Формулата всеки италианец дава своя дан ежедневно ...

Как ще се отрази това върху Джийп не е ясно , най-много да получи някой хубва комнрейл последно поколение , което хич не е лошо предвид , че италианците първи измислиха тази дизелова система в края на 90те...
            rides:
            :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
            :arrow:2005 Yamaha YZ250
            :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
            The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Всичко е за пари,хората които ще купят марката,дали ще са рено,фиат,или някоя друга компания не е задължително да е автомобилна,може и сони или адидас да ги купят.Тях ги интерсува да печелят яко кеш,защото към Jeep има голям интерес и марката има много фенове.Този който ги купи ще гледа да ги прави все по добри и да продължава да гради легендарната им история.

Коментар

точно така и базовият модел ще е 1,8 дизел без 4х4, за което ще доплащаш. На всички им писна от евро нормите и глупостите за оптимизация...

Коментар

Момчета мислех да си затрая ама темата се изкриви във модели,мотори и спорове дали е DRC, RCD, PDF, ABV или ГФТ което според мен едва ли е от значение. Искам да споделя, че първия Вранглер който имах си беше 4,3 бензин точно преди 20 години. На книжката пишеше Крайслер-Джип-Рено. По същото време имаше мотор 2.1 дизел но 4,3 не го спряха а го направиха 4,0 и от 134к.с. отиде на 185 или там някъде. Имаше си Ренегат с мотор 5,7със същото шаси като Вранглера. Големите мотори не са ги спирали. Ама ако големия не те кефи-има малолитражки. Сега също има 4 и 5 и 6 литрови мотори, Кой кво си купи. Сега имам Нисан GR 3,0DI на почти 200 000 км.Оше не е ремонтирано нищо. Черокито сигурно е по динамично и повече дига но ако ги вкараме в гората не съм сигурен кое е по добро. Г-класата която карам е с дизел 84 коня и до сега не съм имал мошностни проблеми. Тия коли и двете са свързани с Рено.(без Г-то) Не са повлияни лошо. От друга страна имах две Рена Еспас. Изкривих ги от каране и ги продадох на по над 600 000км на приятели преди години. Още ги карат. Едното още е с оригиналните амове. По здрави коли не съм имал. На 60 000 км сменяш шарнири за 100лв общо и газ. това им е правено. Рено си е фирма, дори и на някой да не му харесва. Може както казва Джорджо да са дизайнери или обикновенни педали които не разбират от техника но явно разбират от БИЗНЕС щом купуват Джип а не Джип тях. Па и мотор на Джип у F1 май няма? Значи все пак разбират нещо тия Франки.

Според мен здравината на една кола зависи от собственика. Ако е идиот или Соти... е нема толко здрава кола. Ни Джип, ни Рено, ни друго.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, само една забележка, старият мотор на Джийп, включително и твоя, бяха 4.2, а не 4.3 литра...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                      точно така и базовият модел ще е 1,8 дизел без 4х4, за което ще доплащаш. На всички им писна от евро нормите и глупостите за оптимизация...
                      Не смесвайте идиотийте в Европа с Рено или с Джип или с квото и да е друго. Заради тия Съединители дори булбарите станаха на пружини(огъват се към капака). Хубавото е, че Америка не е в Европа. Това им е шанса на тия от Джип и на тия от Рено.
                      Вальо
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Вальо, само една забележка, старият мотор на Джийп, включително и твоя, бяха 4.2, а не 4.3 литра...
                        Не ставай дребнав. Прав си. 4,3 V6 e GM на лодката 4,2 редови шестак беше на Вранглера. .... Все пак това беше 93-94г. когато се разделихме.
                        Вальо
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Да бе така е, ама..
                          Замислял ли си се че има хора които си купуват автомобили, защото те са истинска Тойота, Джийп, Ситроен, Волво и тн. Независимо от годините и състоянието и. Те искат да получат оригинала с всичките си плюсове и минуси ...
                          А в същото време някой решава да му направи същата марка с излъскан дизайн и бутафорен булбар ...

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Не ставай дребнав...
                            Вальо, стегни се, бре! По-малък си от мен, а вече се оплакваш от проблеми с паметта. Да забравиш гръдната обиколка на някое бивше гадже, как да е, ама на любимата кола кубатурата... Да не си влюбен?
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А как ще коментирате този "апарат", дето ми го бяха дали за тестове миналия уикенд?

С две думи - това се води Кадилак БЛС, но всъщност е Орел Вектра, ама официалното и име е Сааб 9-3 и се сглобява в заводите на Сааб в Тролхетан, а маторя е 1.9 битурбо-дизел 180 к.с. на Алфа Ромео/Ланча.

Нищо свято няма вече, нищооооо....

Я да видим кво пише на капака на разпределителните валове - FPT (Fiat Powertrain Technologies)

​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                              Volvo XC90 D5 Executive '12
                              Volvo XC60 D5 Summum '11
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

гениален мотор , прост и лесен за обслужване . Дори и кора да има отгоре всички важни компоненти се виждат и достъпът до тях е супер улеснен...
                                rides:
                                :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                                :arrow:2005 Yamaha YZ250
                                :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                                The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X