До: Потресаваща новина за нашата скъпа марка
е па то преди 20 години Jeep си беше пак на Рено....
е па то преди 20 години Jeep си беше пак на Рено....
.Аз ще си карам изстенския американец,а колегите които карат новите модели.Дано не плюят много марката.Емблема с образ на женски полов орган ай сектир.Да не се месят в мъжката марка.
.Аз от разхода съм се апстрахирал,гледам си кефа иначе щях да карам някоя малолитрашка тертеплийската.А по въпроса с французите те освен с...и за друго не стават.
След половин годишно чудене и маене, каква баница да си купя. Над 60% от любителите на френски автомобили ме посъветваха да си купя Канго. Имах приятни отзиви за марката от по-новите и модели. Старите като ги гледах как "умират" по светофари и по баири, я прегрял мотор, я нещо друго ( в повечето случаи, това беше Рено 19
) и все си мислех, че Рено са кекави колици... Обаче Рено Клио 1.2 Energy ми спечли доверието в марката. Мн добре си движеше за двигателчето. Имаше такава 2-ра предавка, че миг преди да му изкочат буталцата, километрите вече са 100, а времето за което ги развиваше , не беше повече от 7-8 секунди. И така. Отидох на тест драйв на Рено Канго. Карах и бензин и дизел. Обаче като дизела...

Не е толкова отчайващо положението!

Но какъв е въпроса за немските дизелчета? До колкото знам, нямат право да правят команриали, ако те нямат PDF. Причината е, че дизеловите частици се пулверизират до толкова малки размери, че се усвояват необратимо от макрофагите на белите дробове при хората, след екзотермичните процеси в двигателя, което в по-големи количества би довело до летален край за обитателите на градовете. Самите VW са изобретателите му ако не се лъжа. Но защо така при французите има ефект, а при "инициаторите" на идеята не...
Въпроса е "химера" за мен...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар