Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Потресаваща новина за нашата скъпа марка
Свий
X
-
До: Потресаваща новина за нашата скъпа марка
Рено е един много точен компромис м/у цена, качество и икономичност.
Всеки може да направи скъп луксозен автомобил, който да гори много, а малко могат да реализират ефтин компромисно луксозен с добро пътно поведение и икономичен автомобил.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеРено е един много точен компромис м/у цена, качество и икономичност.
Всеки може да направи скъп луксозен автомобил, който да гори много, а малко могат да реализират ефтин компромисно луксозен с добро пътно поведение и икономичен автомобил.
Сещам се за един колега, който може би ще е доволен, от съвпаднието, на любимата му марка с предпочитания / като националност/ тип Любов.
Имена няма да споменаванНе ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Ники, всичко в този живот е конпромис... С това което желаем/мечтаем и това което можем да си позволим, не само за офроуда, а и за всичко, от раждането до прераждането.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение...Сещам се за един колега, който може би ще е доволен, от съвпаднието, на любимата му марка с предпочитания / като националност/ тип Любов...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеХа - ха - ха .......
Отивам да купя на Джорджо нова емблема за Врангела ....Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеХа - ха - ха .......
Отивам да купя на Джорджо нова емблема за Врангела ....Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеКупи и за Гранда!
И Волво премина под шапката на форд, а най хубавия форд е продаденият нали? Та баща ми вече почти година кара ХС90 и единствения проблем, който му създаде, че при паркиране го удари във врътата на гаража..
Тойотата е легендарна марка и жена ми кара корола сглобявана в Япония спорид ВИН-а, а толкова много дребни проблемчета и кусури има, че си спомних за Тошово време, когато гордо карах и ремонтирах Ловешки Москвич Дефорсант.
А пък тези с Мерцедесите искренно ги съжалявам, като чакат по 1 м. да влезнат в сервиз и уж гаранционни пък оставят пари колкото за 1 автомобил втора употреба.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Американски автомобили икономични няма,така че който не му допада разхода има и други марки коли.Аз от разхода съм се апстрахирал,гледам си кефа иначе щях да карам някоя малолитрашка тертеплийската.А по въпроса с французите те освен с...и за друго не стават.
[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
[quote=s_s1;503136]
И Волво премина под шапката на форд, а най хубавия форд е продаденият нали? quote]
Колега чувал си и ти за форд.Моляти се стига с тия легенди.Имаха един калпав мотор 1.8 дизел и всичко тръгна от него.Колега карам само фордове даже отново съм си поръчал нов.Кажи ми коя кола може да се нареди като цена,екстри,комфорт и дизайн.За моторите бензиновите да не говорим,защото те са доста здрави.Така,че тези коментари за продадени фордове и тъй нататъка стига.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар