Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифтинг на ZJ-96 с 3.5''

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифтинг на ZJ-96 с 3.5''

Чакай, че се замислих

Това е доста елементарна математическа задача, но ми трябват точните размери, а сега е мокро и не ми се заляга отдолу, сега ще видя из нета дали ги няма някъде ...
    ZJ'96 5.2

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Пиши на Джош от ИРО да ти прати предни горни и долни носачи хеви дюти с корекции. Имат втора употреба. Цената е смешна. Втората употреба се изразява в това че боята е одраскана. Иначе носача е вечен.
      Пацо, кой е Джош ?
      другата седмица ще качвам новото окачване и най вероятно и на мен ще ми трябват горни носачи с корекция...
      LZ1RED

Коментар

http://www.ironrockoffroad.com/Merch...tegory_Code=GS

Коментар

Борбата продължава...

Свалих раздатката с 2 см. Дължината на кардане е ОК. И предния и задния заспиват.
          Сега обаче се появи вибрация в рамките на 70-90 км/ч ... гадна работа.

Хубавото е, че днес ми пристигнаха фланците и ги сложих. Сега вече не опират предните гуми при пълен ляв и десен в долните носачи. Перфектно завива и като цяло стъпва по-стабилно.

Остава да се боря с вибрацията. Утре ще я кача на канал и ще мисля...
          Прикачени файлове
          ZJ'96 5.2

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            Пацо, кой е Джош ?
            другата седмица ще качвам новото окачване и най вероятно и на мен ще ми трябват горни носачи с корекция...
            а каква е точната смешна цена за 2-ра употреба хеви дюти носач...??? наистина ме интересува !
            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
            Honda Shadow VLX 600 - 1999
            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
            Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
              а каква е точната смешна цена за 2-ра употреба хеви дюти носач...??? наистина ме интересува !
              Само че доколкото виждам в гаражната им разпродажба, предни горни с корекции няма. Така че, само нови.

Коментар

Само че доколкото виждам в гаражната им разпродажба, предни горни с корекции няма. Така че, само нови.

Джош е човека ! мерси Пламене за този контакт , получих много ценни съвети и много приятелско отношение ! 10х
                rides:
                :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                :arrow:2005 Yamaha YZ250
                :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Само моля не ги занимавайте с тъпи въпроси от сорта "Как да си повдигна джипката". За такива има Гугъл, има и форуми.
                  Хората са прекалено заети с проектиране на окачване.

Коментар

Само моля не ги занимавайте с тъпи въпроси от сорта "Как да си повдигна джипката". За такива има Гугъл, има и форуми.
                    Хората са прекалено заети с проектиране на окачване.
                    форуми има да, но колко от хората имат реален опит и познания ... човека е супер отзивчив и просто довърши полуготовите ми представи за нещата

хрумна ми една идея - да направим тема с превод на всички термини по едно окачване от английски на БГ ... ще е полезно да няма грешки при поръчки на части
                    rides:
                    :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                    :arrow:2005 Yamaha YZ250
                    :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                    The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Първоначално публикуван от FDevil Преглед на мнение
                      Борбата продължава...

Свалих раздатката с 2 см. Дължината на кардане е ОК. И предния и задния заспиват.
                      Сега обаче се появи вибрация в рамките на 70-90 км/ч ... гадна работа.
                      Какво стана с вибрацията ?
                      LZ1RED

Коментар

До: Проблеми с кормилото и компютъра

...
                        Искам да те питам /знам че планираш обръщане на кормилните щанги/, дали си пробвал с "drop pitman arm". Лично мен не ме притеснява толкова клирънса, колкото да компенсирам ъгъла на работа, получен от лифта. Не знам дали ме разбра Мисълта ми е слагал ли си някога и имаш ли впечатление дали си заслужава /не е евтина/
                        ZJ'96 5.2

Коментар

По-нисък хебел върви винаги в комплект с планка която повдига или сваля единия край на напречната щанга.

Двете щанги кормилна и напречна трябва да се движат в абсолютен синхрон иначе при движение на моста нагоре/надолу колелата завиват.
                          Не съм пробвал с по-нисък хебел. Логично е така да натоварва повече секторната кутия.

Накрайниците съм обръщал, но лифта трябва да е над 4" защото разликата между накрайник отдолу и накрайник отгоре е точно 3".
                          Освен втулки за обръщане на конуса(имам две, мога да пратя) трябва и греда която сваля ухото на панхарда.

При WJ трябваше и един накрайник от десен волан.
                          В крайна сметка обаче не стана това което очаквах и свалих джипа на 2" лифт. В момента в който горните носачи започнат да сочат надолу, - всичко е загубено.

п.с.
                          Между другото джипа от доста време има нов собственик. А аз планове за джип с цял мост отпред нямам.
                          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X