go go go занимавам се с коли и мотори от детски години! Да направиш нещо от сорта на това което правиш несе изискват само пари! Разбирам, че вече го усъзнаваш и ти! В автомобилостроителниците работят много много хора и всеки знае за какво е там и какво прави! При тебе майсторите незнам колко са, но са далеч от бройката с която нещата стават мигновено! Ясно ми е как се чувстваш защото и аз чакам някъкъв майстор да ми искърпи 5 ъглълчета на пикапа, но знам че нещата неса хич прости, защото съм се сблъсквал и съм се опитвал да си ги направа сам! На приказки и отстрани всичко е твърде лесно... Сигурен съм, че и коментарите тук ти влиаят лошо (комантари от сорта на аиде бе стана ли този прословут ....) Тъпи са и наистина дразнят, защото се правят от хора който крият завист или пък такива който неса хващали гаечен ключ никога, но живеем сред българи...!
Несе отчайвай и несе ядосвай! Рано или късно това което правиш се отплаща! Важното е не само времето и парите който влагаш, аз специално го права с любов и никога небих се отказал поради коментара на някой си! Ако не този сезон другия ще си на върха и то не за другите, а за себе си!
Все пак ако имаш нужда от нещо или някъква помощ и аз мога да ти помогна - разчитай!!!
4ао
Несе отчайвай и несе ядосвай! Рано или късно това което правиш се отплаща! Важното е не само времето и парите който влагаш, аз специално го права с любов и никога небих се отказал поради коментара на някой си! Ако не този сезон другия ще си на върха и то не за другите, а за себе си!
Все пак ако имаш нужда от нещо или някъква помощ и аз мога да ти помогна - разчитай!!!
4ао
, но молбата ми е да избягваш квалификации към останалите колеги
Коментар