Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrangler-a на go go go

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

go go go занимавам се с коли и мотори от детски години! Да направиш нещо от сорта на това което правиш несе изискват само пари! Разбирам, че вече го усъзнаваш и ти! В автомобилостроителниците работят много много хора и всеки знае за какво е там и какво прави! При тебе майсторите незнам колко са, но са далеч от бройката с която нещата стават мигновено! Ясно ми е как се чувстваш защото и аз чакам някъкъв майстор да ми искърпи 5 ъглълчета на пикапа, но знам че нещата неса хич прости, защото съм се сблъсквал и съм се опитвал да си ги направа сам! На приказки и отстрани всичко е твърде лесно... Сигурен съм, че и коментарите тук ти влиаят лошо (комантари от сорта на аиде бе стана ли този прословут ....) Тъпи са и наистина дразнят, защото се правят от хора който крият завист или пък такива който неса хващали гаечен ключ никога, но живеем сред българи...!
    Несе отчайвай и несе ядосвай! Рано или късно това което правиш се отплаща! Важното е не само времето и парите който влагаш, аз специално го права с любов и никога небих се отказал поради коментара на някой си! Ако не този сезон другия ще си на върха и то не за другите, а за себе си!
    Все пак ако имаш нужда от нещо или някъква помощ и аз мога да ти помогна - разчитай!!!
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Го-го, надявам се до две седмици, максимум три да успея да пусна новият сервиз. Разполагам със съвременен стенд за реглаж на ходова част и смятам че съм един от перфекционистите на тема качествена работа. Може да направиме сефтето с твоята джипка.
      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
        ... Тъпи са (мненията) и наистина дразнят, защото се правят от хора който крият завист или пък такива който неса хващали гаечен ключ никога, но живеем сред българи...!
        DINI, похвална е твоята отзивчивост и желание да помогнеш в случая , но молбата ми е да избягваш квалификации към останалите колеги

Коментар

в случая, поне от моя страна, това е по-скоро приятелска закачка - интересно ми е да видя какво ще стане... далеч съм от мисълта за завист или злоба
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Леле мале гогого как си написал работите

Взеха да ми званят разни хора да ме питат как сме набутали момчето

Излиза че ние сме виновни че не може да си пуснеш колата и че аз съм лъжец че е готова

Напиши сега на хората как си си знаел че тази генерация няма да стане с това окачване преди още да го поръчаш

Как си сменил раздатъчната кутия с не оригинална и затова е по дълбоко разположена

Как задния мост беше предвиден за друго окачване

Колко време на JEEPa в един фирмен сервиз му сменяха усилените полуоси

Колко време беше на екскурзия в гърция

Кажи на тези хора дето ти предлагат помощ да отидат до съседната пряка да погледнат на някои Вранглер как е сложено това окачване

Другото което е че ти желаеш колата да е напудрена и гримирана до последния детаил и тогава да седнеш в нея да я пробваш Ако бях аз вече щях да съм избушил мотора от каране

Така е тунинга не е за нетърпеливи момчета Аз затова не пускам никакви информации по другите проекти Избазикаха те няколко човека от форума и ти си се изнервил Питаи ги ти тях кой какво е направил по колата си

Ако нямаш търпение най добре взимаш един виетнамски дизелов кош 100 кс качваш дечурлигата и жената и ще имаш и повече време да философстваш във форума

Сигурен съм че един ден колата ще стане и тогава ще можеш да докажеш също и твоите невероятни способности на карач на тези хора

Аиде стига толкова че ние докато пишем за тунинги някои от тея хора дето те бъзикат изхабиха по едни гуми втора употреба

А че завистта е национален спорт и то добре развит по нашите земи съм го казвал и друг път Но и това си има своя чар ДА ИЗВИНЯВАТ ДРУГАРИТЕ ДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕГНАТ НО АКО СЕ ЗАСЯГАТ ЗНАЧИ СА ТАКИВА

Коментар

И аз се извинявам на засегнатите, но вземети си поука! Закачките понякога са много грозни и стигат до нежелан край като този....
              Плюс това само свалете един мост и го закачете на даден джип и тогава говорете за време, защото нещата оотстрани неса като наживо и всичко изисква време, а хубавите и "новотехнологични" неща не само време, ами и опит и проби...
              А за "квалификации към останалите колеги" - за никого несъм споменал имена! Има поговорка гузен негонен бяга! Не беше нужно да си се истъквате... нека просто бъдем различни и да помагаме на тези които наистина могат и правят нещо!!!
              4ао

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                ... А за "квалификации към останалите колеги" - за никого несъм споменал имена! Има поговорка гузен негонен бяга! Не беше нужно да си се истъквате... нека просто бъдем различни и да помагаме на тези които наистина могат и правят нещо!!!
                4ао
                DINI, ако визираш мен под "гузен", опасявам се, че бъркаш. Не бягам по никой, старанието ми е единствено в посока добрият тон и полезна комуникация в темите, така както и на всички Вас. Никой не се изтъква, и аз като Тедо (надявам се и останалите), гледам на тези въпроси за Wrangler-a като приятелски (колегиални) закачки.

Но да спрем дотук и да не задръстваме иначе интересната тема с излишна полемика!

Коментар

Ми аз така или иначе непиша в темата, защото имах късмета наскоро да се запозная с PETER BLIZNAKA и знам, че нещата със сигурност ще постигнат успех, защото това не е нито първия нито последния надявам се вранглер когото прави... Така че и да го чакаме с нетърпение и да него ще стане когато му дойде времето!
                  Само мога да им пожелая успех на цялата бригада там!
                  4ао

Коментар

Извиняваите че с моите тунинги и снимки предизвиках излишни спорове и обиди във форума Временно излизам от тук до второ мое решение

Коментар

в случая от "добрия тон" излезе май само собственика на Вранглера, но на него му е простено - няма търпение вече да се повози
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ей, написах дълго мнение и ми се разпадна връзката и не можах да го изпратя

та на кратко, ако съм обидил някой съжалявам, написах нещата такива каквито аз ги виждам.

благодаря за предложенията за помощ и ще се възползвам от тях

ясно е че колата ще е готова все някога и явно само от мен зависи, просто трябва, както каза дини да се хващам на работа
                        drive alive

Коментар

Момчета(и момичета) аз тази тема много я харесвам и я чета като един вид "Вижте как се тунунгова кола за състезание".В смисъл като А,Б,В в подготовката и съм много доволен,че има човек (go go go) който да споделя всички свои радости и неволи в подготовката.Така ние отстрани се запознаваме с интересни факти и знания и се обогатяваме чрез това.От тук нататък всичко което е заяждане и мерене на п...и е напълно излишно и не на място.Лично аз не познавам go go go но му се кефя за неговия ентусиазъм и упоритост.Нека не се отчайва заради пустия му мерак и го чакаме на трасето да му се радваме на колата,която създаде "с нас".

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
                            Момчета(и момичета) аз тази тема много я харесвам и я чета като един вид "Вижте как се тунунгова кола за състезание".В смисъл като А,Б,В в подготовката и съм много доволен,че има човек (go go go) който да споделя всички свои радости и неволи в подготовката.Така ние отстрани се запознаваме с интересни факти и знания и се обогатяваме чрез това.От тук нататък всичко което е заяждане и мерене на п...и е напълно излишно и не на място.Лично аз не познавам go go go но му се кефя за неговия ентусиазъм и упоритост.Нека не се отчайва заради пустия му мерак и го чакаме на трасето да му се радваме на колата,която създаде "с нас".

Именно, само ми липсват снимки, много.[/i]

Коментар

ми аз мисля, че снимки и информация каквато даде PETER BLIZNAKA и го го го е повече от достатъчно! Всмисъл ако наистина разбираш можеш да отсееш това което е направено незнам какво повече освен това наистина да видим джипа във състезания!
                              4ао

Коментар

ето и една добра новина. днес получих уверение от тояга че утре ще си взема колата

така, че вероятно ще може да ида до края на седмицата при фулдата да направим някои настройки и от началото на другата седмица имам уговорка с братя флекс да се заемат с желазирята

дано до тогава да пристигне и дългоочакваната пратка от САЩ в която са коланите, които ще ограничават хода на окачването ....

май се размечтах
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X