До: Какво направих по джипа днес?
[QUOTE=musovir;792662]
Дебитомера .Това е една инджиплявка която казва на компютъра колко въздох влиза в двигателя и на каква темтератъра влиза
[QUOTE=musovir;792662]
Първоначално публикуван от gun
Преглед на мнение
върху таз красота още по един бандаж от някакъв термо шлаух с гигантски размер ,над 60мм Фи е бил, и близо милиметър дебел... общо взето много чисто и професионално направено, но на едното термошлауха се бе отлепил/ та видях какво е под него щот се местеше свободно в страни/. не ми се вярва обаче това да е нормално за тези маркучи.мисля че трябва да са без снадки и метални парчета по тях. от метала при тази дължина от към 1м. мисля че са вибрирали и на две места се бяха попротрили.
бандажирах ги доколкото може с един банд -платнен, много як , няма разтягане, няма късане... но си е временно явление. едвам сложих маркуча отново- пружинните скоби които го фиксират много трудно се разтварят без специализираният за тях инструмент / за това и по сервизите масово "майсторите" ги заменят със скоби на винт, дето след време започват да изпускат, защото не могат да компенсират термичните промени по матеряла и умората му/ , но накравя ги наместих чисто и правилно... турбото явно си е изпускало от там някъде защото се промени дърпането на колата, а и маркучите и мрежата бяха омаслени... та ще трябва за жалост да ги сменям тези маркучи, и на другият с опипване намерих вътре планка, а този дет го свалях на едно място , явно при силно загряване/за термо шлауха?/ бе деформиран и фито му бе дооста свито...
)

Коментар