До: Какво направих по джипа днес?

аз мисля за евентуалният ми полюлей да пусна кабела покрай предното стъкло отвън.

Първоначално публикуван от lcr

Преглед на мнение

))
))

! да сте ми живи и здрави. А аз какво ? Най-много до някоя бабичка в кварталната градинка да прецопам с джипа и после по стълбите до втория етаж и то тихо да не събудя спящите внучета
! да сте ми живи и здрави. А аз какво ? Най-много до някоя бабичка в кварталната градинка да прецопам с джипа и после по стълбите до втория етаж и то тихо да не събудя спящите внучета но джипа е стар (1980г.и това не е сигурно), а и с голям мотор 4 литра и с автоматични скорости и е лаком, когато го караш нежно автоматичните ключалки са "+" а не "-" . Щом отвътре минеш от 4L на 2Н и изключиш и прадния диф разхода ти пада с 1.5-2л поне и ако на ден въртиш поне 80-100 км градско в София може да спестиш парички да заведеш бабата на сладкарница
 но джипа е стар (1980г.и това не е сигурно), а и с голям мотор 4 литра и с автоматични скорости и е лаком, когато го караш нежно автоматичните ключалки са "+" а не "-" . Щом отвътре минеш от 4L на 2Н и изключиш и прадния диф разхода ти пада с 1.5-2л поне и ако на ден въртиш поне 80-100 км градско в София може да спестиш парички да заведеш бабата на сладкарница

Коментар