Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък проблем, май?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малък проблем, май?

ZJя има едни дупки около 5см в диаметър през които изтича водата под предното стъкло. Нама как да се запушат защото са отстрани и са доста големи. Разбира се че ако се забиеш в реката като пирон в кисело млеко както направих аз, водата под пласмасата на чистачките не може да излезе толкова бързо и част от нея влиза през парното в купето.
    Понеже темата е за грешките които бордовия компютър отчита по електронната система, ще кажа само че след това дълдисване почти всичко светна. Четирите тонколони на вратите бяха най-внимателно изхвърлени в коша защото приличаха на кора за яйца.
    След няколко дена, като изсъхна, всички пищялки млъкнаха. Най-късно изгасна грешката че има изгоряла крушка на задня стоп.

Пак повтарям.
    Когато има грешка, на дисплея на бордовия компютър излиза текстово съобщение за това точно къде е проблема. Също така системата прави разлика между неизправен датчик и реален проблем.

Коментар

е, на мен нищо не ми пише на дисплея. ама и аз като се хвърля във вода дълбока ми хвърля вода на предното стъкло, само вдясно, май нямам там подкалник и веднага ми изпотява предното стъкло, когато работи климатика. влиза му вода отнякъде май

Коментар

Май, оправи се проблема. Сутринта отворих капака, както ме посъветвахте. Нивото на антифриза беше под долната черта на казанчето, но не много. Долях 7-800 грама и като че ли се позасили парното, макар, че не карах много след това. Обаче и тоя датчик дето караше лапата ооколо радиатора да свети не се обади след доливане на антифриза. Обаче когато светеше, странно но никакво съобщение не се изписваше на дисплея.
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
        "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
          Май, оправи се проблема. Сутринта отворих капака, както ме посъветвахте. Нивото на антифриза беше под долната черта на казанчето, но не много. Долях 7-800 грама и като че ли се позасили парното, макар, че не карах много след това. Обаче и тоя датчик дето караше лапата ооколо радиатора да свети не се обади след доливане на антифриза. Обаче когато светеше, странно но никакво съобщение не се изписваше на дисплея.
          много полезен сайт, нали

Коментар

Първоначално публикуван от ogii Преглед на мнение
            много полезен сайт, нали
            Абсолютно полезен. Даже ми казаха да отворя капака
            Шегувам се , разбира се. Има доста неща които мога да науча тук, та ако не всичко за тая кола. Има и много разбиращи свестни хора. С някои от които се радвам, че се запознах и на живо.

Коментар

quadra открехна ли те за руската енциклопедия за jeep

Коментар

quadra открехна ли те за руската енциклопедия за jeep
                АААААААА.........за наденицата ли питате?
                http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee/index.htm
                Това, да нямаш предвид?
                Има доста плезни неща,наистина, ама пак не разбрах как се подгряват седалките, примерно.

Коментар

вдигаш плъзгача вдясно от кормилото. ако не ти грее значи нещо някъде ти е прекъснато. на дисплея няма да ти пише нещо. ако нямаш плъзгач или не намериш къде е прекъснат, отиваш в практикер и за 18 лв си купуваш отопляема седалка

Коментар

вдигаш плъзгача вдясно от кормилото. ако не ти грее значи нещо някъде ти е прекъснато. на дисплея няма да ти пише нещо. ако нямаш плъзгач или не намериш къде е прекъснат, отиваш в практикер и за 18 лв си купуваш отопляема седалка
                    Даааааааааа...няма плъзгач. Което значи, че няма жега в седалките. Аз си мислех, че е едно копче на предната лява страна на шофьорската седалк, ама и то не дава индикации за загряване.
                    Ми ще мръзнем това е

Коментар

АААААААА.........за наденицата ли питате?
                      http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee/index.htm
                      Това, да нямаш предвид?
                      Има доста плезни неща,наистина, ама пак не разбрах как се подгряват седалките, примерно.
                      Само не разбрах що в Чероки раздела гледаш, ти не си ли с Гранд?
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Само не разбрах що в Чероки раздела гледаш, ти не си ли с Гранд?
                        Е да де верно
                        http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/index.htm
                        Май тука трябваше да се гледа

Коментар

Да, ама не . Тая гадна лампа на предния капак пак свети. Като долях антифриз загасна при първото палене, ама сега пак примигва като паля. Направо студио "Х". Освен това много слабо духа това парно и бавно, като, че ли загрява тая кола. Да не би дизела да загрява по-бавно. До сега не съм карал дизел и не знам. Предишните ми коли загряваха за 5 минути. Не ми се струва на ред тая работа. Може пък да греша.
                          Направих един тест на климатичната инсталация както е указано в руския сайт. Не показа никаква грешка. Компа казва че всичко е на ред. Ако евентуално не е свясно обезвъздушена системата на охлаждане? Как може да се разбере това?
                          Малеееееееееее, колко много неща питам. А и все не са ми ясни

Коментар

Да, ама не . Тая гадна лампа на предния капак пак свети. Като долях антифриз загасна при първото палене, ама сега пак примигва като паля. Направо студио "Х". Освен това много слабо духа това парно и бавно, като, че ли загрява тая кола. Да не би дизела да загрява по-бавно. До сега не съм карал дизел и не знам. Предишните ми коли загряваха за 5 минути. Не ми се струва на ред тая работа. Може пък да греша.
                            Направих един тест на климатичната инсталация както е указано в руския сайт. Не показа никаква грешка. Компа казва че всичко е на ред. Ако евентуално не е свясно обезвъздушена системата на охлаждане? Как може да се разбере това?
                            Малеееееееееее, колко много неща питам. А и все не са ми ясни
                            примигва като палиш и после угасва или свети постоянно както преди. много емоционално обясняваш и понеже не ти виждам ръцете не схващам всичко. според мен лампата свети когато нивото падне под минимума, така че ако свети, дигни пак капака / да, онзи същия) и пак виж нивото - ако е необходимо долей!

ако почнеш постоянно да доливаш, а от никъде не тече...... лошо, но няма те плаша отсега

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

примигва като палиш и после угасва или свети постоянно както преди. много емоционално обясняваш и понеже не ти виждам ръцете не схващам всичко. според мен лампата свети когато нивото падне под минимума, така че ако свети, дигни пак капака / да, онзи същия) и пак виж нивото - ако е необходимо долей!

ако почнеш постоянно да доливаш, а от никъде не тече...... лошо, но няма те плаша отсега
                              Тя тая лампа никога не е светила постоянно. примигва неколкократно само при палене. И започна да го прави от скоро. Имаше насаъбрали се листа от дърветата под капака около чистачките и при едно миене ги издухах с пароструйката. Май след това почна да мига тая лампа. Мойепък да си жъобразаявам.
                              Засега ще долея пак............Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X