Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък проблем, май?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малък проблем, май?

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    ZJ филтър на климатика няма. WJ да каже Пламен, ама нещо ми се върти че и там е същото.
    Аха. Ето къде бил ключът от палатката.
    ZJ няма филтър на климатика. Затова като правя бълбу-бълбук през реките през парното влиза вода.
    При WJ вода не влиза. Сигурно филтъра на климатика я спира. Трябва да го сменя.

Коментар

ZJ филтър на климатика няма. WJ да каже Пламен, ама нещо ми се върти че и там е същото.
      пламен от де да знае - той кара X5 със зверски гуми, както е видно от аватара му?

сори за спама, а по темата: hristota, вземи верно го вдигни този капак и провери всички течности дали са в необходимото количество и където е на min - доливай!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
        Верно, че не го остави да работи на включено парно. Вероятно това е проблема. А иначе не че не ми взе 100лева за смяна на антифриз.........
        как 100 лв???? това само за смяната ли?

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Аха. Ето къде бил ключът от палатката.
          ZJ няма филтър на климатика. Затова като правя бълбу-бълбук през реките през парното влиза вода.
          При WJ вода не влиза. Сигурно филтъра на климатика я спира. Трябва да го сменя.
          Вземи си изчисти тръбата за отдушника да изтича през нея водата а не да влиза през парното
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            пламен от де да знае - той кара X5 със зверски гуми, както е видно от аватара му?

сори за спама, а по темата: hristota, вземи верно го вдигни този капак и провери всички течности дали са в необходимото количество и където е на min - доливай!!!!
            Да бе да вдигам капака, да несъм луд............после да се чудя защо ми светят там някакви чертички........
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
            "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Аз се съмнявам и на Пламен да има филтър за климатика,Надя от Балканстар я питах по въпроса.Тя каза,че на WJ-те са ги монтирали допълнително,като опция под лявата пластмасова кора на чистачката.Моят го разглобих-НЯМА.
              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                Аз се съмнявам и на Пламен да има филтър за климатика,Надя от Балканстар я питах по въпроса.Тя каза,че на WJ-те са ги монтирали допълнително,като опция под лявата пластмасова кора на чистачката.Моят го разглобих-НЯМА.
                А не знаеш ли как да си направиш сам? В руския джипърски сайт има ръководство. За 15 минути си готов. Използваше се някакъв филтър от друга кола и съвсем малко се преправяше.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз като съм се заоплаквал, от къде да си намеря горивен филтър за нафтата, че питах в 5 магазина / произволни / и все казват, че няма.........
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                  "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                    А една черна и дълга кутия има ли. Аз до там стигнах. Помня че в БС даже и цена за филтър ми дадоха.

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                      Верно, че не го остави да работи на включено парно. Вероятно това е проблема. А иначе не че не ми взе 100лева за смяна на антифриз.........
                      Внимавай с температурата.
                      Ако не е обезвъздушена правилно ще стане страшно.
                      Вчера на един приятел със същия мотор, ей така безпричинно му блокира клапан.
                      Като няма горе вода главите прегряват и лошото е че няма как да го разбереш защото температурата на арматурното табли си е нормална.
                      Датчиците нали мерят темп. на водата.

Коментар

Вземи си изчисти тръбата за отдушника да изтича през нея водата а не да влиза през парното
                        къде е тая тръба на отдушника? на мен ми е все влажно в купето. потят се прозорците като в баня. а сега взе да духа вентилатора на 6 като изключа контакта. и не спира. трябва да му дръпна кабела да го спра

Коментар

Първоначално публикуван от ogii Преглед на мнение
                          къде е тая тръба на отдушника? на мен ми е все влажно в купето. потят се прозорците като в баня. а сега взе да духа вентилатора на 6 като изключа контакта. и не спира. трябва да му дръпна кабела да го спра
                          Това твоето с отдушник няма да се оправи. Климатика работи ли?

Коментар

ами топли добре, лятото си охлаждаше добре, като пусна да духа на стъклото включва климатика да суши, само дето на другите позиции ги прави прозорците на баня. а защо включва вентилатора като излюча контакта?

Коментар

Това с вентилатора си е повреда. А иначе си за чистене на радиаторчетата на климатика и парното. Може да се направи и без да се разглобява всичко по таблото - през дупката от моторчето на вентилатора.

Коментар

т.е. разглобявам това дето е в краката на предния пътник и там ще намеря радиаторчетата? а за вентилатора какъв майстор ми трябва? климатизатор или електричар?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X