От известно време / два три дни / при запалване на двигателя, ми свети индикатор на предния капак. Първо мислех, че не е затворен, ама се оказа , че не е това. Понеже и парното ми загрява слабо,та си мисля, дали не е ниско ниво на антифриза. Дайте акъл.............
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малък проблем, май?
Свий
X
-
До: Малък проблем, май?
предния капак или предното стъкло?
ако е предното стъкло - свършила е течността за чистачките.
преден капак не ми е светил - даже не знам дали изобщо ще светне на ZJ
а антифриза не го погледна колко е?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
-
Така е ама като свърщи течността за чистачките 'свири, пее и прпчее...." сега замо свети една черта, най-отпред на капака. Само мига около 5 секунди и после гаснеИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
"Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)
Коментар
-
Аха - радиатора показва. Ниско е нивото на антифриза.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Чертата е радиатор. За двигател свети квадратче. А за чистачките свети стъклото. И наистина пише защо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеА за отворен капак какво свети.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е и аз мислех, че е отворен капак, ма не е. Скоро сменях антифриза. Майстора каза, че бил чиста вода и ми наля такъв какввто, каза че трябва. Може ли да не е сипал достатъчно? Как да разбера?
От друга страна ми се струва, че духа слабичко парното.Има ли вароянт да е затлачен филтъра на климатика. Него не съм го сменял. Къде стои да го проверя................и сменя евентуално?ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениее как да разбереш - погледни казанчето де - там има чертички или друго означение за min и max
Иначе като няма течност за чистачки свети джама и изписва ...............и пее.
Сега нищо не пише само мига една черта най-отпред на капака и загасва след около 5 секунди.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
Коментар
-
Ицо,мисля че филтър на климатика нямаш,четох по въпроса на грандовете го слагат масово,след 2002 година.И колегите са прави,вероятно ти свети датчика за нивото на антифриза,отвори капака,имаш в ляво едно пластмасово казанче изравнително,с капачка на врътка,метална ,отвии я,и долей антифриз на 3-4 см,от гърловината,и повече да е,ще го изпари,вероятно за това и парно нямаш,като са ти сипвали антифриза,не са го оставили да поработи на включено парно,после поема 1/2 до 1 литър още.Успех.TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
ZJ филтър на климатика няма. WJ да каже Пламен, ама нещо ми се върти че и там е същото.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнениеИцо,мисля че филтър на климатика нямаш,четох по въпроса на грандовете го слагат масово,след 2002 година.И колегите са прави,вероятно ти свети датчика за нивото на антифриза,отвори капака,имаш в ляво едно пластмасово казанче изравнително,с капачка на врътка,метална ,отвии я,и долей антифриз на 3-4 см,от гърловината,и повече да е,ще го изпари,вероятно за това и парно нямаш,като са ти сипвали антифриза,не са го оставили да поработи на включено парно,после поема 1/2 до 1 литър още.Успех.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар