Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Вместо коментар мога да пусна последната сметка от ремонт на "Хемито" ми в сервиза на Еди Но-о-о-о-о чак такава радост джипомразците + гагичопочитателите в този форум не заслужават. Пък и ще вземе да умре от прекомерна радост някой от тях, да ми тежи на съвестта.
    Пусни сметката де, да видат ората дето са кандидаткупувачи за що иде реч, сметка да могат да направят...
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
      Като гледам тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=76096&page=10 бая повече манафи, отколкото жени, ша да има по българско.
      Някой хора вече я забравиха тази тема Наско! И бягат ,като дявол от тамян.
      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Пускай,пускай, пък кой ще умирга е божа работа.
        Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Пусни сметката де, да видат ората дето са кандидаткупувачи за що иде реч, сметка да могат да направят...
        Седнете, сипете си по едно питие (а Пенчо - да лапне един "Валидол" или "Адалат", че много радост не е на добре, на възраст сме вече).
        Не е като тази:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:660_1a608f387f369f0ec7179f25b1ee1efd.jpg
Прегледи:1
Размер:49.6 КБ
ID:5714913
        но-о-о-о, скоро сигурно ще има и по-висока (нали "Колкото повече, толкова повече"):

Име:Remont_11-05-2016.jpg
Прегледи:1
Размер:102.0 КБ
ID:5714914
        Следващата ми кола, за втори път го казвам, ще бъде "Събърбан" Трошели се по-малко, казват...
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Гагич, това хемито ли бре?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Гагич, това хемито ли бре?
            Вече, с цената на първоначалното обслужване преди три години и тази сметка, се изравни с покупната цена на нова "Дачия Логан".

Коментар

Седнете, сипете си по едно питие (а Пенчо - да лапне един "Валидол" или "Адалат", че много радост не е на добре, на възраст сме вече).
              Трошели се по-малко, казват...
              Аз съм си на Троянска, ама немога да разбера защо се инатите, че от хамериканското по-добро нЕма?
              Как се стогна до ремонт на диф? С помоща на Мопар или как?

Коментар

Аз съм си на Троянска, ама немога да разбера защо се инатите, че от хамериканското по-добро нЕма?
                Как се стогна до ремонт на диф? С помоща на Мопар или как?
                Когато парата не е проблем и ти е кеф да караш нещо, колкото и дебело да ти излиза - значи нЕма
                Иначе и на мен ми е интересно каква е причината за тотализирането на диференциала.
                РенеГАД
                VW Golf V Variant 1.9 TDI
                Honda HR-V 1.6i 4WD
                "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Вече, с цената на първоначалното обслужване преди три години и тази сметка, се изравни с покупната цена на нова "Дачия Логан".
                  О, това много от старите коли го могат. Ти пак си ларж, на мен ми свидят толкова пари за кола, затова трите ми таратайки заедно, с всичките им ремонти, струват горе-долу колкото нова "Дачия Логан" и поне две от тях ще я надживеят.

Ама иначе се бях замислил да си купувам Джип. Бензинов.
                  Трябва да науча повече за тях.

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                    Иначе и на мен ми е интересно каква е причината за тотализирането на диференциала.
                    Може би това (страничен удар в бордюр при дрифтене преди три години, авторство на Боголюб младши):

Име:240620131796.jpg
Прегледи:3
Размер:157.6 КБ
ID:5714916
                    Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    О, това много от старите коли го могат. Ти пак си ларж, на мен ми свидят толкова пари за кола, затова трите ми таратайки заедно, с всичките им ремонти, струват горе-долу колкото нова "Дачия Логан" и поне две от тях ще я надживеят.
                    Е, и аз си имам 25-годишен ® Ryakata-rated "Пасат", който вече надживя две семейни коли.

Коментар

Може би това (страничен удар в бордюр при дрифтене преди три години, авторство на Боголюб младши):
                      [ATTACH=CONFIG]867024[/ATTACH]

Е, и аз си имам 25-годишен ® Ryakata-rated "Пасат", който вече надживя две семейни коли.
                      Според мен това е супер невъзможна версия. Между дифа и таркалото има доста други неща за чупене.
                      Ако са си на местата де.

Коментар

Според мен това е супер невъзможна версия. Между дифа и таркалото има доста други неща за чупене.
                        Ако са си на местата де.
                        Другото е, че целият интернет (чуждоезичен) е пропищял от твърдян, но никога непризнат от "Крайслер" фабричен дефект, у нашия форум имаше един madness75 дето май сменява диференциал на дизелово WK, пък аз даже му се смеех, че сменя масло в диференциала на всеки 10 000 км... Третото е, че според един руски сайт може да се получи от пренатягане на нещо при смяна на семеринг на задния диференциал (а аз сменях такъв - пак при Еди ). "Оно че си покаже" след време.

Коментар

Следващата ми кола, за втори път го казвам, ще бъде "Събърбан" Трошели се по-малко, казват...
                          А още по-старите се трошат още-по малко, щото не са електронико-говнолино-пластмасо сътворени, а и не са направени с целта да се строшат колкото се може по-бързо и скъпо ! Да не мислиш, че ето това ще се счупи някога :

http://www.autoscout24.ch/de/d/chevr...53d30%26r%3d61
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Само не казвай, че си го сменил с "Киа" Но ще се радвам да науча с какво си го сменил?
                            За момента с нищо по предназначение, като му дойде времето да взема нещо за извън пътя, ще се похваля!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                              Да не мислиш, че ето това ще се счупи някога :

http://www.autoscout24.ch/de/d/chevr...53d30%26r%3d61

Fahrzeugdaten:
                              Kilometer 5 500 km
                              Мисля си, че не може да издеяни пробега на "Хемито" Или поне един човешки живот не стига, за да се пробва. Пък внуците на собственика може да не го харесат (както явно се е случило) и да не го търкалят, за да се провери.

Коментар

Мисля си, че не може да издеяни пробега на "Хемито" Или поне един човешки живот не стига, за да се пробва. Пък внуците на собственика може да не го харесат (както явно се е случило) и да не го търкалят, за да се провери.
                                Човека е пояснил по-долу, че километража не е милионен, а това е показанието в момента..,така че може да е и на 105,500 км., не че има значение де..Иначе и пра-пра дедата на твоето Хеми, и той няма да се счупи, човека си го ползва за евридейка- 5.9 -150 коня:

http://www.autoscout24.ch/de/d/jeep-...p%3d10%26r%3d5
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X