Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Аз пък съм доста наблизо до Еуратека, ще взема обедната почивка да ида да го мерна тоя...........ей така за гъдела. Не знам обаче, действително ли ги проверяват колите в подобни официални представителства и въобще нещо сменят ли там като масла и т.н.
    Но наистина е с климатик, а не климатроник. И това драйв-трак много много не ме еня, защото излизането от пътя ми е само до някоя поляна. А защо година вече не е продаден, може само да се гадае. Също така, тъпото в подобни случаи е, че отиваш много нагоре покрай нотариалната такса, която е на реална цена, а едва ли в подобни представителства правят коментар на цената, но пък знам ли. Не съм опитвал, а и конкретно в случая не съм се натирил да купувам втора подобна кола. Ще отида ей така да се разходя, пък ще дам мнение какво съм видял на място.
    SUV

Коментар

Дали ги проверяват-само те си знаят,Твърдят,че е обслужена преди 1000 км.Направи ми впечатление,че трудно и с хъркане се превключва от бързи на бавни.Коментар на цените правят,даже ги дават и на лизинг.Виж,за нотариалната такса не съм се замислял-може да се окаже висок разход.Ще съм благодарен да споделиш впечатления,ако ходиш да я гледаш,разбира се.

Коментар

Нормално е да "хърка" леко при превключване от бързи на бавни. Ако го правиш както трябва, ще го ограничиш до минимум - Първо пълзейки с около десетина км./ч., скоростния лост на N, после, рязко превключваш от бързи на бавни без да се спираш на N на раздатката. Обратното - същата процедура...
        Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
        Toyota RAV4 XA10 3S-FE
        Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Хъркането е нормално.Можеш и на място да пробваш.Скоростите на N и по смело и бързо преминаваш от бързи на бавни и обратно.Не трябва да те е страх да превключиш заради хъркането и ,като го направиш няколко пъти няма да хърка.
          Grand Cherokee WJ
          Dodge Caliber
          E 430 4-matic-T(S210)
          GLK

Коментар

Гледах я на деня. Запазен интериор, не я карах, защото бе запушено, а и нямах време. Дават я с 2 комплекта гуми. Направи ми впечатление, че при подаване на газ на място клати предницата ляво-дясно.......при нито една кола не ми го е правило, но за ГЧ или при подобни мотори може и да е нормално, не знам. Снимах само таблото. Не мога да оправя наклона на снимката, защото пиша от тела. Сори.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160425_113936.jpg
Прегледи:1
Размер:72.4 КБ
ID:5713640
            SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
              ...Направи ми впечатление, че при подаване на газ на място клати предницата ляво-дясно.......при нито една кола не ми го е правило, но за ГЧ или при подобни мотори може и да е нормално, не знам....
              Явно си карал само малки мотори. Това е от големия въртящ момент и надлъжно разположения двигател. Ако, знаеш какво правят 5,9 или 6,3. Опитват се да завъртят купето около себе си. Като дадеш газ при отворена врата, вратата се повдига четири пръста без да преувеличавам.
              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
              SSang Yong Kyron 2.0xdi
              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ясно, значи е нормално при ГЧ, но пък това е 163 к.с. 2.7. Карал съм коли с големи мотори естествено, просто явно не съм ги форсирал на място така и не ми е направило впечатление. Иначе като изключим липсата на някои от посочените неща в предните мнения на колегите, този ми се видя гледан. Продава се толкова време, защото е бил на доста по-висока цена в началото.
                SUV

Коментар

Да си вземеш, дизелово Гранд Чероки, е като да се ожениш за манаф!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Много точно казано

Коментар

По скоро да се "омъжиш"!
                      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                        По скоро да се "омъжиш"!
                        Ще се омъжиш ако на сватбата знаеш че е манаф.
                        А то всички ти обесняват че тя е прекрасна
                        и любовта нали е сляпа
                        После всеки ден велик ден - ай да се чукаме, дай ся дупето.
                        Последно редактирано от kinex; 01-05-16, 19:42.

Коментар

Като гледам тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=76096&page=10 бая повече манафи, отколкото жени, ша да има по българско.
                          Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                          SSang Yong Kyron 2.0xdi
                          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                            Като гледам тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=76096&page=10 бая повече манафи, отколкото жени, ша да има по българско.
                            Тая тема е толкова нектуална, че ако се направи сега сред масата ползватели(а не само сред форумната бензинова секта), резултатът ще е изключително "манафски". Да, като всяка дизелова кола WG-a си има съответните дертове. Също както и бензиновата кола си има нейните дертове(а тази с газова уредба и допълнителни). Но е факт, че дизеловия WG си стана сравнително разпространен и достъпн автомобил по нашите ширини. Лоши-хубави - хората си ги карат и ползват.
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Или може би искаше да кажеш "Да си вземеш Гранд Чероки, е като да се ожениш за манаф!" ?
                              Последно редактирано от mokanina; 03-05-16, 09:17. Причина: първата запетайка е излишна :}
                              РенеГАД
                              VW Golf V Variant 1.9 TDI
                              Honda HR-V 1.6i 4WD
                              "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                                Или може би искаше да кажеш "Да си вземеш Гранд Чероки, е като да се ожениш за манаф!" ?
                                Най-вероятно това е имал в предвид...
                                Grand Cherokee WJ
                                Dodge Caliber
                                E 430 4-matic-T(S210)
                                GLK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X