Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
    Някой хора вече я забравиха тази тема Наско! И бягат ,като дявол от тамян.
    И къде избягаха. В клубът на асматиците.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Седнете, сипете си по едно питие (а Пенчо - да лапне един "Валидол" или "Адалат", че много радост не е на добре, на възраст сме вече).
      Не е като тази:
      [ATTACH=CONFIG]867021[/ATTACH]
      но-о-о-о, скоро сигурно ще има и по-висока (нали "Колкото повече, толкова повече"):
      [ATTACH=CONFIG]867022[/ATTACH]
      Следващата ми кола, за втори път го казвам, ще бъде "Събърбан" Трошели се по-малко, казват...
      Така се прави. Поздравления! Да се радват и злорадстват тези, за които гроздето е кисело. И при моите джипове няма компромиси с поддръжката. Скъпо било - зависи откъде се гледа.... Хайде🍺🍻
      Jeep WJ 4.7
      Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от velinp Преглед на мнение
        Така се прави. Поздравления!
        Пак съм на дЕлавера отсекъде.
        Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Вече, с цената на първоначалното обслужване преди три години и тази сметка, се изравни с покупната цена на нова "Дачия Логан".
        Въпреки, че гледам, "Логаните" поевтинели и вече надхвърлям с малко цената на най-натокания дизелак:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LoganPriceList.jpg
Прегледи:1
Размер:98.9 КБ
ID:5714935

Но пък не са почнали още да ги правят по 330 к.с. и 4х4, нали?
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Кво се хвалите бре мазохисти, аз за гориво на първия ми Черок бях дал малко над 8000 лева за една година, за едно море от около десет дена почти хиляда лева за гориво ) тва само из България каране с четири месечно бебе, да не мислите, че съм вдигал над 2500 оборота, оно си арчеше, стар китюк два тона плюс багажи и хора, кеф цена няма казват някой и им вярвам.

Сега имам и бензинов и дизелов туч, и сериозно се замислям да разкарам дизеловия вранглер и да го сменя за бензинов хеми Рубикон дълга база, тва звук, тва ускорение, тва тишина на 2000 оборота, малко са подобните радости в живота които не причиняват кариес или сифилис ами само джобакис изтънякис на всеки два три дена до бензиноколонката )
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

аз съм по скромен от теб ама пък като се замисля нова газова плюс каре преден кардан и виско муфа...абе и аз съм там някъде Натиснете снимката за да я уголемите

Име:^064D3D51E2050F04AA479926895A47406B1D05E583011C1770^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Прегледи:1
Размер:75.2 КБ
ID:5715010

а иначе логана е хубав ама да не е твой
            Последно редактирано от Вещер; 12-05-16, 00:13.
            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              И къде избягаха. В клубът на асматиците.
              Точно това чаках Пламка да ти обясня. Така е асматик, няма спор, по бавно не може и да бъде.Но има един много по голям фактор, и той е три състезания, на ход и трите здрав. Бавно но там където другите караха минах и аз , три дни общо 1600км, сега само гресиране. Знаеш ли какъв е кеф, след дългия финал, че всеки вдигна джипа на крик и нещо правеше, аз го паркирах и отидох да си почивам. За това говорим, по цял ден ги правим, та и там като отида и ми идва в повече.Успех! И не забравяй, че ние сме туристи, не търсим кой знае какви постижения с тази кола!
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Пределно ми е ясно това което ми обесняваш, само че, аз изобщо не съм имал в предвид теб и Мария, както и състезателните коли по принцип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X