Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Здравейте!Новак съм и моля за помощта ви.Харесал съм си два Гранда-този:...
    и този:...
    Нямам опит с тези автомобили,досега съм карал 12 години само ауди.Така-дизеловият е с куадра трак,а бензиновия с куадра драйв.Дизеловият е по-нов с 2 години,и двата са обслужени.Карах ги и двата,повече ме изкефи бензиновия(с ГИ "Принс") и май-май към него накланя везната.Собственикът е автомонтьор и си го е поддържал в неговият автосервиз,дизеловия пък е поддържан в Шкода Еуратек.Моля ви,аз сам съм се качил на шейната,вие само бутнете по едно рамо .
    Последно редактирано от Ясен; 19-04-16, 12:28. Причина: линкове към обяви

От: Двоумя се между два WJ,моля за съвет!

Хем бензинов, хем с куадра драйв ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivocameraman Преглед на мнение
      Здравейте!Новак съм и моля за помощта ви.Харесал съм си два Гранда-този:...
      и този:...
      Нямам опит с тези автомобили,досега съм карал 12 години само ауди.Така-дизеловият е с куадра трак,а бензиновия с куадра драйв.Дизеловият е по-нов с 2 години,и двата са обслужени.Карах ги и двата,повече ме изкефи бензиновия(с ГИ "Принс") и май-май към него накланя везната.Собственикът е автомонтьор и си го е поддържал в неговият автосервиз,дизеловия пък е поддържан в Шкода Еуратек.Моля ви,аз сам съм се качил на шейната,вие само бутнете по едно рамо .
      Две години и малко имах WJ с газов инжекцион слаган в тук в БГ (от мен т.е. в сервиз). По двигателя нищо не съм сменял, само едни свещи и това е. С газовия инжекцион не съм имал абсолютно никакви проблеми. Карах със скъпо масло, вискозитет по каталог и в последствие установих, че мотора не харчи масло или поне не може да се установи да има някаква консумация по щеката.

Разход при мен около 26 градско 19 извън града на газ, отделно бензин.

Това е от мен!

Коментар

Благодаря за мненията!Още не мога да схвана разликата между куадра трак и куадра драйв.Може би защото ги разглеждам през призмата на ауди куатро.А пък то май е различно,щото не мога да разбера как така нещо недозавива,приплъзва и т.н.

Коментар

Нямаш варилоци в дифовете на аудито затова не можеш да си го обясниш! Накратко куадра трак е с отворени дифове а куадра драйв има блокажи ! Въпросните варилоци.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivocameraman Преглед на мнение
            ...Още не мога да схвана разликата между куадра трак и куадра драйв...
            http://www.wjjeeps.com/tcases.htm
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Какво ти харесва този във шкода където се продава 1 година и не е куадра драйв ?Като има по хубави на тая цена даже от новата маска ?

Коментар

Колега ти погледна ли го тоя от шкода че е със парно климатик а не климатроник и е 2002г. а за 300 лв. по скъп има 2004г даже със навигация ?

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_t Преглед на мнение
                  Колега ти погледна ли го тоя от шкода че е със парно климатик а не климатроник и е 2002г. а за 300 лв. по скъп има 2004г даже със навигация ?
                  Да,колега,погледнах,даже карах джипа,който ти продаваш.Между другото,забравих тогава да те питам,като е от Швейцария,митото платено ли е?Защото ако не е,разликата не е 300 лв.

Коментар

Тоя в Шкода наистина седи повече от година.......
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
                    BMW Е46 330d 04

Коментар

Първоначално публикуван от Hito Преглед на мнение
                      Тоя в Шкода наистина седи повече от година.......
                      Колегата нека ходи да го вземе много е хубав за това седи една година а тоя със 300 лв. от горе е продаден няма обява вече

Коментар

Бензиновия!
                        Grand Cherokee WJ
                        Dodge Caliber
                        E 430 4-matic-T(S210)
                        GLK

Коментар

Не бих избирал Grand-а като кола... Някъде , някой бе казал че да имаш Jeep не е от разумните постъпки. Точно в това е и чара на тези автомобили. Аз отскоро притежавам един бензинов , купих го с ясно съзнание че има проблеми /които са вече в стотици лв / но в момента когато го видях и нещо между нас пламна и никакви цифри не могат да го угасят. Вярно че имам още един SUV,лека кола и мотор да ме возят, но Jeep бих казал е като ... Aбе има един лаф че колата вози тялото а мотора душата ..... е с моя Jeep съм като на мотора. Сутрин преди да го запаля му казвам нежно " Добро утро" докато минавам с длан по калника и огледалото , после с удоволствие отварям вратата за да усетя аромата от кожата, мятам задника вътре и когато след завъртането на ключа усетиш осемте цилиндъра да думкат под капака ...неописуемо е. Ела в Търново и ще ти дам да караш .... нежно обаче
                          Накратко ... взимаш си любовница и забравяш че имаш нужда от друго освен тя да е задоволена!
                          Дано съм ти бил полезен

PS. И както казва дядо Владо :
                          -Не забравяй за шамана на племето Cherokee който е доста корумпиран и винаги след купуването трябва да имаш едни 2 бона за непредвидени разходи...
                          Yamaha XV1900-личен
                          Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
                          JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
                          Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна

Коментар

Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнение
                            Не бих избирал Grand-а като кола... Някъде , някой бе казал че да имаш Jeep не е от разумните постъпки. Точно в това е и чара на тези автомобили. Аз отскоро притежавам един бензинов , купих го с ясно съзнание че има проблеми /които са вече в стотици лв / но в момента когато го видях и нещо между нас пламна и никакви цифри не могат да го угасят. Вярно че имам още един SUV,лека кола и мотор да ме возят, но Jeep бих казал е като ... Aбе има един лаф че колата вози тялото а мотора душата ..... е с моя Jeep съм като на мотора. Сутрин преди да го запаля му казвам нежно " Добро утро" докато минавам с длан по калника и огледалото , после с удоволствие отварям вратата за да усетя аромата от кожата, мятам задника вътре и когато след завъртането на ключа усетиш осемте цилиндъра да думкат под капака ...неописуемо е. Ела в Търново и ще ти дам да караш .... нежно обаче
                            Накратко ... взимаш си любовница и забравяш че имаш нужда от друго освен тя да е задоволена!
                            Дано съм ти бил полезен

-Не забравяй за шамана на племето Cherokee който е доста корумпиран и винаги след купуването трябва да имаш едни 2 бона за непредвидени разходи...
                            много добре казано

Коментар

Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнение
                              Дано съм ти бил полезен

Това много ми хареса. Ей душа човек си ти Тоше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X