Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един Jeep WH 5.7 V8 Hemi във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един Jeep WH 5.7 V8 Hemi във форума

Здравейте колеги, реших да видя колко литра ми е газовата бутилка и оставих да свърши газта. Днес свърши и след малко четене и доста чудене реших на Еко на околовръстното да сипя. Почна да сипва пича, 60-70-80-90 литра и не спира, верно, намали скоростта на пълнене доста ама не спираше, на 96 литър му викам, спирай не мога да чакам повече. Доста останах учуден че най-вероятно е 100 литра бутилката а не бях чувал толкова голяма на мястото на резервната гума.

Някой знае ли, може ли да е толкова наистина, или има някаква грешка с пълненето?
    WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Виждал съм на Вояджър 2х40 литра със някаква заварена стойка , колата е от Холандия !
      Така че може би.......... погледни от долу
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение
        Здравейте колеги, реших да видя колко литра ми е газовата бутилка и оставих да свърши газта. Днес свърши и след малко четене и доста чудене реших на Еко на околовръстното да сипя. Почна да сипва пича, 60-70-80-90 литра и не спира, верно, намали скоростта на пълнене доста ама не спираше, на 96 литър му викам, спирай не мога да чакам повече. Доста останах учуден че най-вероятно е 100 литра бутилката а не бях чувал толкова голяма на мястото на резервната гума.

Някой знае ли, може ли да е толкова наистина, или има някаква грешка с пълненето?
        На мястото на резервната гума се събира без проблем 100 литра бутилка.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Погледнах бутилката днеска и останах изумен, 108 литра е

http://www.lpgshop.co.uk/680-300-108...nk-multivalve/

Коментар

Моят съвет е не сипвай повече на тази бензиностанция.
            В 106-литрова бутилка не могат да влязат повече от 90-92-3литра!
            В общия случай дори и след като спре да пълни колонката продължава да отчита пари и гориво.....
            в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
            Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

80% пише нещо на бутилката което предполагам че значи 80% от 108 литра. Светна чека обаче, досега за 3 седмици каране на газ (само градско) не е светил. Неделя излезнах на 30км от София и чека светна. Опитах се да го изчистя с OBD букса и Torque на андроида (не точно по начина по който чистех на Субаруто, на него в движение се гаси) и се чисти обаче след 1км каране светна пак. Р0406 грешка. Това ми е първата кола на газ, така че идея си нямам да свиквам ли с чека че свети, или не би трябвало да е така.

Коментар

От: Ощв един Jeep WH 5.7 V8 Hemi във форума

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                WJ -то , ако го оставиш нарочно , или без да искаш на фарове , след известно време/ не съм засичал/ гаси фаровете и отива на габарити. И така цяла нощ могат да светят. Компютърът следи и запазва акумулатора.
                Хм. Странно.

На моят ако не му изгася фаровете остава да си свети на фарове и габарити докато не му падне акумулатора независимо какво съм задал на EVIC-a за "Headlamp delay OFF".
                Ако е само на габарити фаровете изгасват с изключването на двигателя заради така нареченото "DRL реле".
                Ако за "Headlamp delay OFF" са му дал 30 сек. например, след изключването на двигателя(но трябва да изключа и фарове/габарити) фаровете остават да светет още 30 сек съответно.
                WG 2.7 CRD

Коментар

Предишния - американски Ларедо - гасеше всички лампи, вкл. и габарити, след време.
                  O888 749-O86
                  C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                  NC 750

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                    Хм. Странно.

На моят ако не му изгася фаровете остава да си свети на фарове и габарити докато не му падне акумулатора независимо какво съм задал на EVIC-a за "Headlamp delay OFF".
                    Ако е само на габарити фаровете изгасват с изключването на двигателя заради така нареченото "DRL реле".
                    Ако за "Headlamp delay OFF" са му дал 30 сек. например, след изключването на двигателя(но трябва да изключа и фарове/габарити) фаровете остават да светет още 30 сек съответно.
                    Постановката е следната. Включени фарове, "Headlamp delay"=30сек. , изваден контактен ключ, зумера пищи, затварям вратите. Фаровете проължават да светят - не съм засичал след колко време фаровете гаснат и джипа остава на габарити. Става дума за WJ 2001, 3.1тд.

Коментар

Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение
                      80% пише нещо на бутилката което предполагам че значи 80% от 108 литра. Светна чека обаче, досега за 3 седмици каране на газ (само градско) не е светил. Неделя излезнах на 30км от София и чека светна. Опитах се да го изчистя с OBD букса и Torque на андроида (не точно по начина по който чистех на Субаруто, на него в движение се гаси) и се чисти обаче след 1км каране светна пак. Р0406 грешка. Това ми е първата кола на газ, така че идея си нямам да свиквам ли с чека че свети, или не би трябвало да е така.
                      Поздрав, Да си отидеш кај тој што ти го инсталирал уредот за гас, да ти ги провери настројките, бидејки не смее да се вклучува "чекот". Не смее да има значителна разлика во силата на моторот и во расходот на гориво. Мајсторите за да се оправдаат за своите грешки најчесто не убедуваат дека сето ова е нормално ( Check, покачен расход, и помала сила)

Коментар

Включени фарове, "Headlamp delay"=30сек.
                        Пробвай с изключени фарове - ще продължат да светят още въпросните 30 сек.
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Пробвай с изключени фарове - ще продължат да светят още въпросните 30 сек.
                          С изключени фарове 30те секунди ги има, опциятя тук е , че за да запази акумулатора , при забравени фарове , джипът отива на габарити.

Коментар

С изключени фарове 30те секунди ги има, опциятя тук е , че за да запази акумулатора , при забравени фарове , джипът отива на габарити.
                            E, ще има да почЕкаш, "Нощните бдения на поп Вечерко", гледал ли си? Може би зависи от акумулатора. Аз преди седмица карАх дъртия "Пасатор" (В3, ноември 1990 г.), дето го кара предимно синът ми и бях забравил едно 12 чАса фаровете включени Оставям го в 10 ч. сутринта и отивам 10 ч. вечерта да го взема и то ме посреща лъчезарно грейнало като коледна елха Нищо. Запали си, без да му трепнат или помръкнат светлините дори. "Варта" на 6 месеца.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от nebojsaMKD Преглед на мнение
                              Поздрав, Да си отидеш кај тој што ти го инсталирал уредот за гас, да ти ги провери настројките, бидејки не смее да се вклучува "чекот". Не смее да има значителна разлика во силата на моторот и во расходот на гориво. Мајсторите за да се оправдаат за своите грешки најчесто не убедуваат дека сето ова е нормално ( Check, покачен расход, и помала сила)
                              Няма разлика нито в разход, нито во силата на мотора (добре че си падам полиглот малко ) . Уредот или уредбата не съм я инсталирал аз, някъде някога ( предишния собственик е грък)

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                E, ще има да почЕкаш, "Нощните бдения на поп Вечерко", гледал ли си? Може би зависи от акумулатора. Аз преди седмица карАх дъртия "Пасатор" (В3, ноември 1990 г.), дето го кара предимно синът ми и бях забравил едно 12 чАса фаровете включени Оставям го в 10 ч. сутринта и отивам 10 ч. вечерта да го взема и то ме посреща лъчезарно грейнало като коледна елха Нищо. Запали си, без да му трепнат или помръкнат светлините дори. "Варта" на 6 месеца.

Oпппа де....посмали малко часовете. Гагич по писане на глупости си твърд No1 в форума.
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X