Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един Jeep WH 5.7 V8 Hemi във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един Jeep WH 5.7 V8 Hemi във форума

Разхода на бензин си го има, но не е толкова съществен. Моя джип съм го зареждал с бензин последно на 01.01.2015 г., изминал съм близо 8000 км. и бнзиномера още е до средата на скалата. Ще зареждам бензин чак зимъска, когато сняг забръска. Г и превключва на 30 С на газ и при външна темп 20С още докато изляза от двора и съм на газ.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Зачетох се днес в една стара тема в Субару форума за безводна течност за охлаждане Evans и реших да звънна да питам. Ситуацията е следната, 15 литра от тая течност (13,7л побира системата), 15л от течност с която се промива системата преди да се налее+смяна= 856лв с 15% отстъпка от Субару форума.

Май ще пропусна засега тая глезотия.
      WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение
        Зачетох се днес в една стара тема в Субару форума за безводна течност за охлаждане Evans и реших да звънна да питам. Ситуацията е следната, 15 литра от тая течност (13,7л побира системата), 15л от течност с която се промива системата преди да се налее+смяна= 856лв с 15% отстъпка от Субару форума.

Май ще пропусна засега тая глезотия.
        Излишно е. Това нещо посмъртно не може да проима проблеми с охлаждане. При 220 км/ч е на 4000 оборота.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Търсих в търсачката но не открих нищо.Изгоря крушка ка късите вчера, след четене и гледане на клипове в нета, казват че е 9006 HB4, да ама не. Купих такава, единствената която имаха на тая бензиностанция във Св.Влас и се оказа че не е такава. За дългите е 9005 а за късите е Н11 която едвам открих в един магазин в Слънчев Бряг.

PD поздрави на колегата със същия джип с Бургарска регистрация, с който карахме заедно оня ден.

Коментар

Хора, някой може ли да ме просвети, по какво се разбира дали и кога MDS-а работи?

Коментар

Ако не работи ще ти светне на таблото. Не всички хемита имат изключване.
              Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Хора, някой може ли да ме просвети, по какво се разбира дали и кога MDS-а работи?
                По ниския разход... ама на бензин, на газ не знам как е. Иначе има тук мнения:
                Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                MDS ли
                Изключва цилиндрите за икономия и бави реакцията с 40 милисекунди за мизерия.

Коментар

Някой може ли да каже тая комбинация става ли или трябва нещо специално http://www.yacco.com/lubricant/1/99c...2f32dc5b2062a/

За двигателното е ясно че ще е 5W20

Коментар

Някой може ли да каже тая комбинация става ли или трябва нещо специално http://www.yacco.com/lubricant/1/99c...2f32dc5b2062a/

За двигателното е ясно че ще е 5W20
                    Без пари ли ше го взимаш, че си избрал тази марка ? Диференциалите - става. За раздатка, както забелязвам, няма Yacсo продукт. Не бих рискувал нито в раздатъчната кутия, нито в хидравликата на волана (тя е свързана и с хидравличния вентилатор на охлаждането на двигателя) да сложа нещо различно от "клетия Мopar"
                    Аз си купих навремето оттук:
                    -за скоростна кутия
                    - за раздатката
                    - за сервото и вентилатора, гледам, че вече нямат (НЕ са тези двете, дето ги предлагат на "Мопар" !!!)

Коментар

И за раздатката нямат. Това излиза когато се опиташ да поръчаш:
                      The requested quantity for "Mopar Verteilergetriebeöl NV245-NV247-NV249 Трансмисионно масло (0,946 ml) " is not available.
                      Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                      SSang Yong Kyron 2.0xdi
                      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                        И за раздатката нямат. Това излиза когато се опиташ да поръчаш:
                        The requested quantity for "Mopar Verteilergetriebeol 246;l NV245-NV247-NV249 Трансмисионно масло (0,946 ml) " is not available.
                        М`да. На български пише "налично в склада", а като цъкнеш "прибави в кошницата", излиза горното.
                        Остава да се комбинирате (щото им е скъпа доставката, ако стойността на покупката е под 200 евро) оттук. Имат го "раздатъчното масло". Имат и от това, което е за сервото на волана ! (Chrysler MS-10838 ).
                        Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 24-07-15, 10:56.

Коментар

Гледам joro_cska чете темата Жоро, май е време за контейнер, а ?

Коментар

Проблема ми е, че не знам точно какво да слагам, нещо се обърквам с толкова масла че и добавка която не знам точно каква е (гледам че има някакви масла които идват с добавка). Ако има някой който има налични всички неща или може да ги добави, както и да знае как се сменят и да извърши услугата и да не е по възможност Балкан Стар, казвайте да се запътвам натам.

Коментар

0885 088 444 Еди Рангелов със сигурност има масло за диференциали, ще ти намери за скоростната кутия, за масло раздатката трябва да го питаш. Такова се намира, но от време на време и доста по-скъпо при тези. От тях или от тези тука така или иначе трябва да си вземеш двата филтъра за скоростната кутия или пък ако не ти се занимава, Еди може да ти поръча такива.
                              Другият вариант е: купуваш си маслата сам, по съвет и откъдето ти каже 0877 17 07 27 дядо Владо и си правиш един излет до Костинброд, където освен смяна на маслата ще ти бъде проведен по желание и курс - демо "Каква кола всъщност съм си купил"

Коментар

Проблема ми е, че не знам точно какво да слагам, нещо се обърквам с толкова масла че и добавка която не знам точно каква е (гледам че има някакви масла които идват с добавка). Ако има някой който има налични всички неща или може да ги добави, както и да знае как се сменят и да извърши услугата и да не е по възможност Балкан Стар, казвайте да се запътвам натам.
                                Здтавей имаме всички консумативи в наличност , обади се или ела в понеделник .
                                Еди Рангелов : 0885 088 444
                                Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X