Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Grand Cherokee 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Grand Cherokee 4.0

Здравейте, да попитам дали някой знае нещо ето за този гранд *** без линкове *** гледал ли го на живо и даа ми кажете дали става за нещо.Гледам го от доста време, но ме съмнява нещо стои бая дълго време, а е доста понаправен.Благодаря.

От: Мнение за Grand Cherokee 4.0

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:40-2.jpg
Прегледи:1
Размер:39.4 КБ
ID:5615391

Име:40.jpg
Размер:22.8 КБ
ID:5615392

Име:40-1.jpg
Размер:19.2 КБ
ID:5615393
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 08-10-14, 15:57.

Коментар

Гранд само 5,2!

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
        Гранд само 5,2!
        Четири литровия е прекрасна машинка ако е в добро здраве. Филмите с еднаквия разход са далече от истината.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

За разход не знам, но редовия мотор 4.0 срещу V8-ка няма никакви шансове никъде, това го казвам от лични впечатления за следващия модел.
          Иначе конкретния гранд хич не ми харесва, няколко различни цвята има по него, много ми прилича на сбирщайн някакъв.
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

+1
            Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Четири литровия е прекрасна машинка ако е в добро здраве. Филмите с еднаквия разход са далече от истината.

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
            За разход не знам, но редовия мотор 4.0 срещу V8-ка няма никакви шансове никъде, това го казвам от лични впечатления за следващия модел.
            Иначе конкретния гранд хич не ми харесва, няколко различни цвята има по него, много ми прилича на сбирщайн някакъв.
            Е не всички взимат грандове за да възмъжеят,някой ги използват и за семейни автомобили !!!
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
              +1

Е не всички взимат грандове за да възмъжеят,някой ги използват и за семейни автомобили !!!
              Мерси че ме подмлaдявaш колегa.
              Със здрaве дa си ги ползвaте и по-мaлко дa се пречкaте нa V8-ците.
              И зa дa не излезе, че отговaрям в същия тон нa зaядливия ти коментaр, ще се aргументирaм:
              По всеобщо мнение 4.0 двигaтеля е слaб зa товa купе, зa врaнглер и чероки е супер, зa грaнд не обaче. Зa семейно комби може и дa стaвa, aмa ти хубaво ли видя джипa от снимките? С тия огромни гуми и офроуд подготовкa едвa ли ще се ползвa зa семейнa колa, a тогaвa вече двигaтеля сериозно ще омaлее. Отделно до колкото знaм нa 4.0 скоростите сa по-слaби, което при предполaгaемaтa бъдещa офроуд употребa е още еднa предпостaвкa зa проблеми.
              Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
              Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

4 литровия е със скапани скорости фабрично, невероятно нежни и няма такъв екземпляр да не е чупил скорости. Та проблема не му е в двигателя, а в скоростите и е нерешим. За разхода 4,0 литровия харчи над 20 и 5,2ката харчи над 20 та дали единя харчи 23 другия 24 не мисля че е от значение, като вървене 4,0 ката за Вранглер е добре, много здрав двигател но определено с 170те си коня не му стига и то много. С тия скапани скорости и с 215/75/15 се чупят камо ли с 31ци и нагоре на офроуд. Просто Гранд 4,0 не става! Ако искаш 4,0ка си вземи XJ.

Коментар

4 литровия е със скапани скорости фабрично, невероятно нежни и няма такъв екземпляр да не е чупил скорости. Та проблема не му е в двигателя, а в скоростите и е нерешим. За разхода 4,0 литровия харчи над 20 и 5,2ката харчи над 20 та дали единя харчи 23 другия 24 не мисля че е от значение, като вървене 4,0 ката за Вранглер е добре, много здрав двигател но определено с 170те си коня не му стига и то много. С тия скапани скорости и с 215/75/15 се чупят камо ли с 31ци и нагоре на офроуд. Просто Гранд 4,0 не става! Ако искаш 4,0ка си вземи XJ.
                  БУЛshits!
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Гранд само 5,2!
                    Компромисен вариант : 4,7 !

Коментар

КоЙ скоростиЙ на Гранд 4,0 са проблемни ? Нали го правят с два вида кОтиЙ - с Aisin и с крайслерова ?
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Моята четворка беше с Aisin, качена на 33ки и карана свинската. Раход 20 съм виждал единствено в града и по черно. На 1,6 тона купе, 4 литровия двигател не съм усещал да му малее. Скоростна кутия също не успях да убия...

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                          Моята четворка беше с Aisin, качена на 33ки и карана свинската. Раход 20 съм виждал единствено в града и по черно. На 1,6 тона купе, 4 литровия двигател не съм усещал да му малее. Скоростна кутия също не успях да убия...
                          Ти си бил с AW-4. За нея незнам. Но съм чувал за проблеми с 42RE. Дядо Владо да каже, дали е така и дали тя не е много по-разпространената.
                          WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
                            Мерси че ме подмлaдявaш колегa.
                            Със здрaве дa си ги ползвaте и по-мaлко дa се пречкaте нa V8-ците.
                            И зa дa не излезе, че отговaрям в същия тон нa зaядливия ти коментaр, ще се aргументирaм:
                            По всеобщо мнение 4.0 двигaтеля е слaб зa товa купе, зa врaнглер и чероки е супер, зa грaнд не обaче. Зa семейно комби може и дa стaвa, aмa ти хубaво ли видя джипa от снимките? С тия огромни гуми и офроуд подготовкa едвa ли ще се ползвa зa семейнa колa, a тогaвa вече двигaтеля сериозно ще омaлее. Отделно до колкото знaм нa 4.0 скоростите сa по-слaби, което при предполaгaемaтa бъдещa офроуд употребa е още еднa предпостaвкa зa проблеми.
                            Не знам защо така реши че се заяждам колега,просто уточнявах.
                            Всеобщото мнение мен слабо ме интересува и не е ръководещо за бъдещите ми решения.
                            Уж всички карате V8 мици пък по пътя все дизели или четворки срещам,гледам че все големи гуми им слагате и все окаляни ги снимате,ами продължавайте да си ги карате по горите и да си мерите цолажа,това си е изцяло ваше решение както и решението да си купя 4 литров си беше мое.
                            Това с лека ръка да кажеш тази кола не става не звучи сериозно и е повърхностно.
                            Моя го карам от около 5 години вече и най големия му ремонт беше смяна на радиатора,през останалото време само бензин и консумативи и разбира се нещо дребно тук и там.
                            Подържам го като се наложи само с части от щатите,42ре са ми скоростите-да с тях имах проблем но той дойде след смяна на масло в България,реших си го след като му смених маслото отново тук в Англия.
                            Купето не е чак толкова тежко за този мотор,имам едно мерцедесче А 150,което тежи 1200кг и е 95 коня и си шпори по магистралата с 160 пълно с багаж и двама човека.
                            За разхода какво да кажа,ами не е толкова голям колкото го описвате вие,но все пак не познавам стила ви на каране,моя в България смесено гори около 15,тук в Англия само на градско каране като ходя на работа съм му засичал около 22 а интерестното е че като си пътувам за България с колата,натоварен до горе с топ бокс на тавана и трима човека със скорости м/у 120 и 150 ми гори около 11.
                            За мен автомобила си струва от всякъде,пътувам комфортно и без никакви проблеми по пътя,динамиката му е задоволителна и взема много багаж,също така мога да излезна на пикник с него,да прекосявам не дълбоки рекички и да газя сняг и кал в умерени количества.
                            Като подарък тази година съм замислил и една газова да му сложа за да спестя някоя паричка за екстри който съм му замислил.
                            Това е от мен,всичко добро!
                            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                              Уж всички карате V8 мици пък по пътя все дизели или четворки срещам...
                              Така е, другите профучават покрай тебе и не успяваш да разбереш дори, че са Jeep-ове
                              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X