Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Grand Cherokee 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за Grand Cherokee 4.0

И зa дa сме точни, кaлкулирaйте към цените нa Рaди поне 700-800лв зa докaрвaне, после вече рaзходите тук.
    Кaк и дa го въртим и сучем, зa 6000лв крaйнa ценa нямa кaк дa подкaрaш WJ освен aко не е 3.1тд
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

[
      Това че човек не знае нещо или не може да го намери не значи че не съществува. Има сайтове с вътрешна информация на автоджамбазите, вие гледайте сайтовете дето турците и сърбите препродават, Пак казвам ако човек намери балък ще продаде и за 10 WJ ама ако не е балък тоя с/у него трудно.[/QUOTE]

Тоюно така.Но защо не вземеш някой от тези хубавци.(с вътрешно инфо)Аз 4.7 не видях, само дизелаци 2.7 ако не е скапан мотор или аск ще му се порадваш, 3,1 не го коментирам.Но не дай боже да се наложи ремонт на тоя мерцедесов 2.7 че става
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

А не искаш ли да ги споделиш тези сайтове ?
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

И да ги споделя никаква полза, там има само снимки, трябва да знаеш телефона на тираджията който е качил снимката, там телефони няма. Това има в момента и 4,7ци изпадат, но не са актуални обявите, защото след пускането им максимум седмциа са актуални. Тия джипове са в момента на пазара за тия пари докарване 600-650лв + регистрация 250лв. Цените може да се намаляват изпадат и в пакет където са още по-ниски. Също така ако са с леки удари или проблеми цените са поне с 30-50% надолу, ако не е в движение колата.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:034205808.jpg
Прегледи:1
Размер:101.5 КБ
ID:5617626Натиснете снимката за да я уголемите

Име:034205814.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:56176276300 евро 2006та

Коментар

Има един Гранд 4,7 в момента ми казаха нов внос памет на седалки и т.н с АГУ нищо друго не знам 6 и нещо за 6 ще го дадат предполагам, ако има интерес на Л.С да дам телефона

Коментар

От как колегата-автор на темата я е пуснал, написвайки две поредни мнения (първото и второто по темата), вече ще станат над 4 сигурно изписани страници и близо 2 седмици, през които никакъв повече не се е мяркал................или ако е чел, определено не е писал Аз не съм от разбирачите, ама редица съфорумници дават много от знанията си или опита си с определени автомобили, пишат фермани, за да си изкажат компетентно мнение или съвет, та да са от полза (помогни на приятел) и авторът да направи своя разумен или рискован според някои избор
              Няма лошо де, всяко мнение по тема, която макар и да е дъвкана все съдържа нещо ново и може да бъде от полза.
              SUV

Коментар

[QUOTE=Rady1st;2611189] докарване 600-650лв + регистрация 250лв.

EEeeee Ради, айде поспри се малко
                Следващата ми кола ти я давам ТИ да ми я регистрираш за 250лв. САМО Екотаксата е 239лв най-тънкия вариант, за коли над 10г, първоначалната вноска Г.О. според обема на двигателя е поне 60-70лв Административни такси в КАТ, заедно с номера и талони още 80лв.... надиплихме ги 400лв, къде ги регистрирате тия коли за по 250лв не знам

Коментар

е ти сметни че и гориво трябва да си сипеш и да ядеш докато чакаш в КАТ регистрацията е 50лв и еко таксата е под 200лв. Ако пък си избереш номер може и 7000лв да дадеш за номера Но за да не съм голословен има в момента4,7ца за 6000лв ще я дадат и то с АГУ. нещо никой не писа явно и на 6 няма интерес.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    е ти сметни че и гориво трябва да си сипеш и да ядеш докато чакаш в КАТ регистрацията е 50лв и еко таксата е под 200лв. Ако пък си избереш номер може и 7000лв да дадеш за номера Но за да не съм голословен има в момента4,7ца за 6000лв ще я дадат и то с АГУ. нещо никой не писа явно и на 6 няма интерес.
                    Стига дразни бе! Нямам 6 в момента!
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Зa 6 си я предстaвям кaквa е.
                      Екотaксaтa е точно 239лв, a явно имaш отстъпки и в КAТ
                      зaщото нa всички им взимaт 78лв нa тебе 50.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                        Няма та, те и фераритата не вървят много този сезон.
                        Ради защо не си купиш един перфектен Гранд, гледам ще минеш тънко за регистрация, еко такса и ГО, каско няма да правиш. Гуми не ти трябват, маслото на ДВГ ще ОК поне 5-10 000, масла на АСК, дифове, раздатки не е зор да ги бараш, само едно измиване и ароматизатор и си 6.
                        Цялата тази галимация за 6 бона и 500-600 кинта докарване, за кола с 4х4, комфорт, вървеж и здравина на високо ниво, то си е без пари.
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

За какво ми е гранд като имам Ланд Крузър? 55лв е регистрацията от месеци. 28лв е смяна на талон. Са знам че се опитвате да пробутате грандовете за 10 ама и за 6 трудно изпадат клиенти. Що ако си купиш за 10 гранд няма да го обслужиш ли или ги продавате с чисто нови гуми и пълен резервоар за 6 000лв колата е докарана вчера в БГ, няма никакво докарване, с газ е и много екстри. Не съм я виждал била хубава. Скоро ще изпадне и 4,7 и там, на пролет обикновено има доста обяви сега поизчезнаха джиповете.
                          http://suchen.mobile.de/auto-inserat...=EXPORT&noec=1
                          2200евро слънчев, 4000лв и кво за 1500лв не може да се докара регистрира и обслужи ли и пак идва на 5500, даже и 2000лв да е обслужване, докарване и регистрация пак е 6- като цена. Просто не виждам какъв е спора като ви дадох за 1 ден доста реални обяви?
                          Последно редактирано от Rady1st; 21-10-14, 07:48.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                            Стига дразни бе! Нямам 6 в момента!
                            Ще изпадне и като имаш, това не е 1 обява, изпадат доста. 4,7 са по-редки че големи двигатели не са хит из ЕС, но си изпадат та ще дойде твоя джип

Коментар

Не съм се ровил много по тези сайтове, но от това което бе дадено като линкове в по - предни мнения, разглеждайки дадените примери, то става дума за автомобили в най-ниския ценови диапазон, които излизат. Разбира се не е казано, че непременно най-евтините със сигурност ще са и най-скапаните, но процента това да е точно така е голям. Не е въпроса само да се намери обява за еди колко си пари, за да се докаже, че видите ли намират се и на еди каква си цена. Като гледам автомобили, горе долу се ориентирам около средната такава или съвсем малко под нея за определените марка и модел.
                              Изпадат със сигурност по някога и хубави оферти..............както ти например, Ради каза че си продал за 2700 лв. и то лифтван ГЧ - 5.2 1994 г. Не знам дали колата е била добра, но пък повечето читави коли като твоята със сигурност им търсят с поне 1500 лв. отгоре. Да, изпадат оферти както казах, но подобни за мен са рядкост. Бая трябва да имаш търпение и да чакаш да изскочи някоя подобна.
                              Последно редактирано от Dydo; 21-10-14, 09:05.
                              SUV

Коментар

Според мен гранда беше супер, след 1 месец каране имаше някакъв проблем с датчик на разпределителен вал за 9$, Човека дето го купи да каже чете тука. Според мен за 2700 с АГУ гражданска преглед доста хубави гуми лимитед беше супер цената, въпреки проблема с датчика за 9$. Лошото е че го бяха набарали някакви диоти майстори и му бяха сменили бая неща с ефект 0ла в това число и датчик на колянов вал който беше чисто нов, но явно малоумните майстори не знаят за 3пъти контакт с ключа и въпреки че бях оставил описание как се четат грешки никой не беше погледнат, а самия Гранд си призна веднага защо не пали, като може би просто буксата е била клеясала, ама това друга тема. Тоя последния холандския гранд много ми хареса поне на обява. Разбира се може на живо да е труп. Като цяло 4,7 не обича мърляви собственици и има голям шанс двигателя да е труп, но принципно там вървят цените. тоя за 6000лв в Бг може да се види и провери бил с всички екстри и много хубав. Та според мен пусналия темата въпреки че не я чете е най-добре да стисне малко джоба и да си купи WJ вместо ZJ 4,0. Аз за личен автомобил държа да имам нещо хубаво, за играчки купувам само кочини но тук доколкото видях иде реч за семеен автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X