От: Jeep Grand cherokee 5.2 за влекач
Днес "тунинговах" виско муфата на раздатката - отворих я на струг и извадих дисковете , заварих я отново и сега диференциала ще остане отворен . При сглобяването обаче не можах да улуча положението на привода за километража /щото съм прост и не го белязах
/ и при пробата забелязах километража не работи . Иначе "ремонта" постигна целта си - при пълен завой от място предния мост си върви нормално без приплъзване . Та имам една молба - ако някой има снимка на раздатката отзад да я публикува тук че да видя как е положението на привода на километража , щото при завъртане на ръка стрелката мърда , явно не мога да зацепя привода към муфата в раздатката . Освен това на дисплея ми се появи предния прозорец очертан в оранжево - каква е тази информация за внимание или неизправност за предния прозорец , да не би да има връзка с не работещия километраж ...
Днес "тунинговах" виско муфата на раздатката - отворих я на струг и извадих дисковете , заварих я отново и сега диференциала ще остане отворен . При сглобяването обаче не можах да улуча положението на привода за километража /щото съм прост и не го белязах

Коментар