Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand cherokee 5.2 за влекач

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand cherokee 5.2 за влекач

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    ... раздатката ще погледна каква е - къде да и търся серийните номера ?
    Отзад трябва да има кръгла червена табелка с модела.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:razdatka.jpg
Прегледи:1
Размер:8.7 КБ
ID:5607363
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Отзад трябва да има кръгла червена табелка с модела.
      Благодаря !
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Раздатката е 249 фул тайм(по-добрата за теглене)вкл.и на бавни.Джипа е генерация преди 95г.И никакъв двигател не е вграждан в последствие различен от заводския.Тръст ми, точно па за тоя екземпляр.И дедо ще потвърди...
        Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
          ... И никакъв двигател не е вграждан в последствие различен от заводския.Тръст ми, точно па за тоя екземпляр.И дедо ще потвърди...
          Според всички декодери колата с този VIN е 1996 г. (10-я знак е T) и е излязла от завода с 4.0 редови шестак (осмият знак във ВИН-а е S=4.0, за 5.2 би трябвало да е Y)
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-08-14, 13:00.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Според всички декодери колата с този VIN е 1996 г. и е излязла от завода с 4.0 редови шестак (осмият знак във ВИН-а е S=4.0, за 5.2 би трябвало да е Y)
            Това обяснява евентуално и задния Dana 35...

Коментар

Аз говоря от опит.Тоя джип е във форума от 10на години.Първия му собственик беше REDAIR.Той беше писал някога как си го е харесал на улицата стоков та стоков закупен от България.След REDAIR нататък пък беше притежание замалко на едни гамени - състезатели.След това го закупи брат ми и започна възстановяването.И така до ден днешен.А вие на декодери в интернет вярвайте колкото искате.Просто се опитвам да улесня максимално новия собственик,а не да носи през девет кладенеца вода.И за да приключа :ето това е номера на мотора нали 31804301291 .Демек 318куб.инча.Въпроси?

П.П. според точно тия декодери моят джип пък въобще не е произвеждан.
              Последно редактирано от bigy; 26-08-14, 13:15. Причина: добавяне
              Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
                Аз говоря от опит.Тоя джип е във форума от 10на години.Първия му собственик беше REDAIR.Той беше писал някога как си го е харесал на улицата стоков та стоков закупен от България.След REDAIR нататък пък беше притежание замалко на едни гамени - състезатели.След това го закупи брат ми и започна възстановяването.И така до ден днешен.А вие на декодери в интернет вярвайте колкото искате.Просто се опитвам да улесня максимално новия собственик,а не да носи през девет кладенеца вода.И за да приключа :ето това е номера на мотора нали 31804301291 .Демек 318куб.инча.Въпроси?

П.П. според точно тия декодери моят джип пък въобще не е произвеждан.
                В каква комплектация джипът е излязъл от завода Бакалов може да си разбере лесно, като поиска от Jeep да му пратят build sheet , а какво се е случвало след това в живота на колата един Господ знае ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Момчета , не важно по декодер какво излиза , просто достатъчно е да знам че е преди 95 г . Знам че е бил на REDAIR , прочетох цялата му тема още преди да го купя . Машината си е добра , има някои неща които трябва да се пипнат , но това е нормално за 20 годишна кола , а и аз съм свикнал да се занимавам с такива коли . Наистина 3.5 инча лифт не ми е нужен и може би ще го върна към нормалното си окачване след време . Колкото до раздатката , като нищо ще вградя някаква друга лява раздатка /например супер селект от Мицубиши /.
                  Дана 35 / явно съм с такъв мост / има ли със ЛСД ?
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

... Дана 35 / явно съм с такъв мост / има ли със ЛСД ?
                    Има
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Живко, хвани свали капака на задния диф, то ще си проличи всичко. И C-clips и LSD и квото още има... или няма
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Така , задният мост е Дана 35 най вероятно без ЛСД , надписа на раздатка е " 249 J " - според руският сайт това е NV249 фул тайм със силиконова муфа без възможност за блокиране на муфата .
                        Ремонтира ли се муфата или се поръчва нова , и ако е нова откъде да я поръчам на що годе нормална цена . Още един въпрос - трябва ми тампон за раздатъчната кутия , от къде да го поръчам ?
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Живко, хвани свали капака на задния диф, то ще си проличи всичко. И C-clips и LSD и квото още има... или няма
                          Не ми се разглобява преди Приморско , иначе щях още днес да го разкостя целият ...
                          Ти ако имаш възможност в четвъртък ела да прогоним светлините за ремаркето .
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не ми се разглобява преди Приморско , иначе щях още днес да го разкостя целият ...
                            Ти ако имаш възможност в четвъртък ела да прогоним светлините за ремаркето .

Като за тебе ще намеря време
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Бакалов, изненадан съм да те видя БАШ у тия форум
                              Ако ти трябват някакви части - завънни ми. Мостове, раздатки, кутии, мотори. За теб ще са без пари. Тъкмо ще ме отървеш от малко скрап

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
                                Бакалов, изненадан съм да те видя БАШ у тия форум
                                Ако ти трябват някакви части - завънни ми. Мостове, раздатки, кутии, мотори. За теб ще са без пари. Тъкмо ще ме отървеш от малко скрап
                                А бе какво да правя , прежалих се , мерси за предложението - ако ми трябва нещо ще ти звънна
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X