Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Здравей колега, благодаря за инфото. Най удачното решение е след време нов джип, и по точно новия Вранглер. Започнах да го заглеждам от скоро, но ще почака още, имам други приоритети в момента. Поръчах съединител комплект от Германия за 320 евро с доставката. Кита вклячва притискател, диск и лагер помпа. В Холандия е с 130 евро по скъпо, а от Америка 180 долара с доставката 250 и ддс като сложа плюс две седмици чакане, инреших че най добре от немско за три дни би трябвло да пристигне. Прочетох ги статиите, които си ми изпратил. Чесно казано не си заслужава да се трошат толкова пари... Качи снимки на твоя звяр да го видим

Коментар

Здравейте колеги! Вече спокойно мога да се похваля с нов съединител! днеска, когато отидох да е взимам от майстора и първито ми впечатление беше когато натиснах съединителя, е че ми потъна крака. И си вилам той е забравил да го обезвъздуши! Да ама не, така били новия съединител сега джиБката се кара много лесно, нямаго това стъргане между скоростите, сменят се много плавно като по мед и масло!
      Прикачени файлове

Коментар

Здравейте колеги!
        Вчера имах свободно време и закарах Врънгела при моя човек в сервиза. Стърженето, което имам идва от задния диф. Когато го отворих ме цялото масло беше в стружки. Короната и пиньона са за смяна. Направих няколко снимки. Може ли някой да ми каже кои части трябва да поръчам точно?
        Благодаря предварително
        Прикачени файлове

Коментар

Колеги, някой може ли да определи по серийния номер от снимката какво е предавателното число?

Коментар

Re: Нов Вранглер YJ 92 в клуба

4.11. Предавателното число се определя, като броят на зъбите на короната се раздели по броя на зъбите на пиньона. На короната има числата 37 и 9, от което следва че предавателното число е 4.11. За по сигурно, като ги свалите ги преброй.
            Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
            0886/872-646

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X