Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
    O894669445
    0888737053 Дидо.
    Кошецана първият номер свободно никой не отговаря, втория ми дава че или грешен или не пълен... Не разбрах само и двата номера ли са на един и същи човек?

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
      Играе се последните 20 секунди да знаеш Няма смисъл да дигаш цената предварително.
      Жоро и преди съм играл, знам че последноте секунди всеки над цаква. Струва ми се че този в случая е бот, вдигам цената, и докато ми зареди веднага ми дава че а че той ме е над цакал с едно от горе. Дано да го взема че е само един...

Коментар

Не е бот,просто е сложил голяма сума,а ти не я виждаш докато не я достигнеш.Не я търси,а го удари последните секунди с по-голяма сума!Или поне колкото си готов да се изръсиш...

Коментар

Първоначално публикуван от gliganeze Преглед на мнение
          само един...
          Не е !.......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Веднъж ме биха в ибей за 1 долар, полудях. Сега ще го чакам и налрая 125- 130 долара ще забия. Взема ли го ще се похваля вегнага...

Коментар

Прецени колко макс си готов да дадеш за товва нещо. След това му зареди някой снайпер на тая цена и го забрави - то ще те извести по мейла, че си го спечелил, ако не - ще намериш друго, това не е единствения такъв скрап на света. Много лаишки би било да наддаваш сега. Но ако държиш сам да си настъпиш мотиката - давай!

п.с. И не, не са те били за един долар.... в това може да си сигурен
              Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Добро утро колеги !
                Цяла вечер играх и стигнах ме до 212 долара без доставката и митото, и чоследните някошко секунди просто реших да не играя. И така свърши търга, после ме хвана яд, но ми мина много бързо когато прочетох в един форум че от чероки xjот 91 до 95 година ставали. Веднага потърсих в чичо гугъл и хоп намерих тука при мен в Холандия един за 60 евро с доставката до вкъщи другата седмица трябва вече да е на вранглера живот и здраве. Търпение ми трябва, че аз нещата ги искам от днеска за вчера ... Намерих много як сайт холандски където имат само части за жиип казва се bsautoparts.nl, на някой може да му потрябва . Това е за сега от мен колеги, щастлив съм че си намерих това което ми трябваше и стягането на вранглера продължава с пълна газ. Слагам и интернет адреса, където един сменя кормилната греда от xj на yj не мога да кача снимки

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2014-08-01-08-12-36.jpg
Прегледи:1
Размер:52.5 КБ
ID:5603263

Име:Screenshot_2014-08-01-05-31-58.jpg
Размер:54.1 КБ
ID:5603260

Име:Screenshot_2014-08-01-08-12-27.jpg
Размер:51.7 КБ
ID:5603261

Име:Screenshot_2014-08-01-08-12-18.jpg
Размер:71.3 КБ
ID:5603262
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-08-14, 09:32.

Коментар

Първоначално публикуван от gliganeze Преглед на мнение
                  Кошецана първият номер свободно никой не отговаря, втория ми дава че или грешен или не пълен... Не разбрах само и двата номера ли са на един и същи човек?
                  И двата номера са на един и същи човек, преди време вземах части от Jeep-a възможно е да е разпродаден.
                  Успех.

Коментар

Здравейте колеги!
                    След седмица в очакване на новита кормилна греда, вече мога да се похваля, че е при мен! Първо намерих една от чероки, поръчах е и на другият ден гледам че са ми върнали парите... Но след няколко дни тука в холандския продавалник се появи втора употреба кормилна греда за 65 евро с доставката. Поръчах го и най-накрая е при мен. Веднага взех две отверки една кръстачка и еврейска и започнах да го разглобявам, до колкото можах... Не беше трудно, имаше точно 5 болта за развиване. Липсват ми една пружина и няколко пластини за клаксона, който вече поръчах от ибей, лостчето за мигачите(ще използвам моето старото, което е в момента) и патрон за ключа, който пристигна вече. Този който ми го продаде има и волан, които пазарих за 15 евро и утре трябва да го изпрати(има нужда от претапициране) . Днеска разбрах, че трябва да сменям кормилния стабилизатор, амортисьори и май някъкви гумички или уплътнения на биалетките. Така изтекоха ми очите да търся нещо качествено и на добра цена. Някой може ли да ми обясни за моя модел кои амортисьори трябва да гледам със ухо/ухо или пин/ухо. Гледам ги за един модел пък различни и незнам да не би да сгреша при поръчката. Този от който купих кормилната греда ми предлага 4 амортисьора, не се вижда името на марката но май са монрое блу, които четох по форумите били пълно дърво, забравих да кажа че неговите са втора употреба и им исла 75 евро за 4те. Предложете вие марка стабилизатор и амортисьори, търся нещо, което да ми върши работа и да е здраво и да не е много скъпо, в смисъл някъде по средата. Поръчах гуми вранглер дуратрак 31x10.50r15, купих нов радиатор, сложих брц изпарител, и още някъкви дребни неща по газовото се смениха, нов акумулатор. Поръчани са кабели, свещи, филтри, делко...джанти търсих, но на този етап ще почака за лятото. Вътре по интериора още нищо не е пипано, първо техническата част и тогава всичко друго. Ако някой продава стабилизатор хубав и амортисьори нека да пише! Друго за сега не се сещам... Ще чакам мнения за стабилизара и амортисьорите! До скоро и много без аварийни!
                    Прикачени файлове

Коментар

Забравих да попитам, тези дали ще ми свършат работа? гледам цял сет за 200евро някъде!
                      До модератора!
                      Защо всеки път, когато коментирам трябва да изчаквам одобрение?
                      Няма ли някакъв начин да го избегнемтова чакане? Не за друго, но понякога чакам спешно отговор от кошегите от форума, а немога да ги попитам или отговоря, докато не ми бъде одобрен коментара. Благодаря предварително!
                      Прикачени файлове

Коментар

Колеги таблото на вранглер yj от 86 до 95 едно и същи ли е? Питам защото намерих едно 95 същото ми се струва като моето, но за всеки случай да попитам.

Коментар

Спам: След още едно мнение вероятно ще излезеш от режим на одобрение! Успех!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

не е едно и също, има разлики в годините, според мен твойто е различно. Иначе 92ра и 95та трябва да е еднакво
                            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                            http://www.facebook.com/JeepBG
                            LZ1GGC

Коментар

Това е което съм харесал за моя, дали ще пасне?

П. С. Не знаех че имало режим на одобрение! Постоянно забравям да попитам за нещо... А бутона за редактиране, няма кой да го види. Но вече ще внимавам!

Колеги погледнете 4 поста по на горе, съм питал за стабилизатор и амортисьори!
                              Нека всеки да изкаже мнение, благодаря предварително!
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от gliganeze; 11-08-14, 19:18.

Коментар

Това което си снимал ще стане въпроса е от какъв вранглер е точно. Понеже ако е от 4 литров, няма да ти отговарят оборотите. Също и с километража може да имаш проблем да не отговаря. Отделно че това е с електрически датчик за километража, а твоя може да е със жило, в което сам почти сигурен. Снимай твоето и ще ти кажа. Защо искаш да сменяш километража ?
                                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                                http://www.facebook.com/JeepBG
                                LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X