Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов Вранглер YJ 92 в клуба

Днеска го попитах и каза, че е от 4.0 литра 1995 година. На мен ми трябва табло, а за тези пари, за които съм се разбрал мисля. че километража е включен в цената. Нямам снимки на моя, от първата страница където съм поствал снимки ако може да разбереш нещо погледни. Моето табло е строшено там където е жаБката и до него липсва по едно парче и ме дразни... Затова реших да потърся ново табло, искаше му 150 евро, сега го пазарих за 90,добре ли е? А окачването мисля да е rought country., добри отзиви прочетох за него, мисля че за моиите нужди ще ми върши работа... Но още, незнам да ли по мпето окачване е пипано нещо, и докато не ми каже моя човек, ще изчакам с поръчката, че да изям някой дърво! Гумите са пристигнали в петък ще кача снимки поръчах ги от Страхил Тошков, само той имаше дуратрак в наличност.

Коментар

Сега се загледах по снимките, с различен километраж си. Иначе таблото ще стане от страната на жабката. Твоя километраж е с жило, а самите часовници са отделни. При по новия са в едно табло. Аз съм сложил на моя километража от 95 та, но има малки преправяния.
      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
      http://www.facebook.com/JeepBG
      LZ1GGC

Коментар

Мейд ин Уса!
        Прикачени файлове

Коментар

Честито за гумите,дай инфо,от къде и на каква цена!

Коментар

Благодаря колега! Мисля че писах по-горе, но може и да съм пропуснал. Намерих една обява в интернет човека се Страхил Тошков. Напиши в гугъл Страхил Тошков гуми и ще видиш какво има в наличност за момента. Аз ги взех на 270 гумата, мисля че беше. По чуждите форуми четох че били по добри от гудрич ат и отделно друг колега от форума ме посъветва за тях и така. Още не съм ги сложил, понеже джипа ще се боядисва и отделно тъся хубави джанти. Ще кача снимки може би другата седмица, ако взема едни джанти тези дни. Други нищо не мога да ти кажа за гумите, аз и не разбирам много мнпго. Питай колегите!

Коментар

Здравейте колеги!
              Този клип е от днеска.
              Поръчах 4 амор. Монро , демфер на Ранчо , биалетки , феродо , спирачни дискове и други дребни работи. За Монрото не ми се искаше да ги поръчвам ,понеже четох по форумите различни мнения. Но човека от който ги поръчах ми даде гаранция и ме убеди че няма да имам проблеми с тях. Още повече с моето каране до магазина и обратно, мисля че ще ми вършат перфектна работа. От долу няма грам ръжда, ресьорите са окей, единствено за смяна е една щанга , която не знам как се казва точно ( пускам снимки ) трябва да се поръча. В Холандия е 130 евро , в Америка е 140 долара с доставката. Ако някой има такава нова нека да пише на лично. Друго ще се сваля бенз. резервоар , помпата и дюзата на инжекцията. Понеже когато се кара на бензин и придърпва, когато му се даде газ. Тази седмица ще се разбере от къде идва проблема. За всеки случай искам да си купя нов пластмасов резервоар, ако някой знае от къде да пише. Помпа намерих за 80 лева в интернет а за дюзата до колкото разбрах ще се почисти ( в случай че се наложи да купувам и нея дайте адрес или ориентировъчна цена )
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от gliganeze; 20-08-14, 01:14.

Коментар

Колеги малко да обновим темата, че хвана паяжина!
                Прикачени файлове

Коментар

Тези дни ще кача още снимки!
                  Прикачени файлове

Коментар

Трябват ми тампони за биалетките, ако някой има или знае от къде да поръчам нека да пише. Бронята е купих от продавалник, но стой много постно и няма да е слагам, но задната и праговете са хубави и ще ги сменя със мойте старите. Този месец му предстой боядисване и още някой дребни работи и Жипката е готова. Може да ми потрябват едни лагери, но утре като разбера ще пиша за тях. Оказа се задните ми амортисьори са ранчо само настройващи се, но още няюам техни снимки. Както и да е сменох ги и ранчото ще патува с другите части към продавалника в най скоро време... Това още малко и ще се товари на автовоза за Холандия!
                    Прикачени файлове

Коментар

Колега извини ме за намесата, но тези гуми ми се струват доста скъпи. Но за сметка на това са си добри.

Коментар

Здрасти колега! И на мене скъпи ми се струват, но търсих нещо качествено. В чуждите форуми четох за тях и като показатели били една идея по добри от бф гудрич, а пък са на една цена плюс минус 50,100 лева. С моето каране до магазина и обратно сигурно ще изкарат няколко зими, и избият парите. Вместо да купувам летни, зимни за мен това е по лесния вариант. До тука потроших доста пари, а пък още не съм го видял на живо... Нямам търпение вече да му се нарадвам...

Коментар

Здравейте колеги! Малко снимки от днеска. Хард топа имаше нужда от освежаване.
                          Вранглера вече е с новата кормиюна греда и волан. Вошана има нужда от претапициране, но ще го оставим за накрая. Има още някпй дребни работи за оправяне...
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от gliganeze; 19-09-14, 22:30.

Коментар

...
                            Прикачени файлове

Коментар

Мисля по нататък да разкарам оригиналната седашка и да сллжа една от tpyota fj40, коятп да се прибира на страни и да не взема място едновременно. За да може да се изчошзва пълноценно багажника. Седалка и газова бутилка и немога да сложа нищо отзад. Затова мосшя да го направя така кактп е на снимката, която съм качил.
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте колеги! ЖиБката вече е при мен в Холандия! Успях да ѝ навъртя близо 500-600 км. 250 магистрала и другото градско. Като цяло ми харесва много и се кефя всеки ден, карам си е ежедневно. Всичко е ок, но имам един проблем. Има един звук като стържене или виене не мога да го определя точно, но мисля че идва от раздатката! Като купих вранглера моя авер мв предупреди че раздатката е цялата омаслена, когато са и сменя ли маслото са изкара ли от вътре има няюа 50 грама масло, след наливането на ново масло е побрала над 2 литра. Това виене започва все повече да ме дразни и вчера погледнах от долу. Навсякъде всичко е ок, освен тази грозна раздатка. Днеска направих запис на този дразнещ звук, но понеже е от някъква програма с диктофон и не мога да го кача тука. Мога да го изпратя на пощата на някой колега и ако той знае как ще му бъда благодарен да го качи тука, за да се разбере дали проблема е в раздатката! На магистралата повече от 92 по навигация не можах да вдигна, но на бензин определено има повече ряз. Още не съм успял да го засека колко хори, но това ми е най малкия проблем в момента. Това виене ме побърква. Преди малко се опитах да лашна болтовете на кората с ключ 19 мисля че бешв, така са стегнати че нямат отвиване. Но ако трябва утре ще отида до някой гараж да ги лашнат, че монте гаечни ключове са от 9 евро комплекта. Иначе всичко друго е ок, готино вози, като жаПка подскача! Отзади си оставих стафите амортисьори ранчо а отпреди с монро сенса трак. Останаха ми два задни чисто нови, ако на някой му трябват да се обажда, ще се разберем нещо. Като цяло мисля че ми трябва нова раздатка! Нека ако някой ина нещо читаво и на разумни пари да пише. Първите дни не му обръщах внимание на това виене, може би от радост, но сега като се кача и слуха ми е постоянно там.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X