Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

Правих чудеса, ремонтирах симулатора/емулатор/, та се наложи да преработвам и инсталацията. Убедих се че нещата с ГИ са прости, настройките са сложни и особено на Принс. Те нарочно не дават никаква информация и представителите им си пазят хляба, повече от очите. Сигурно така трябва и да бъде. Ама за една диагностика, или настройка да биеш път 300-400км не го разбирам много. При по-популярните има информация. Ако някой знае/има литература по въпроса да помага.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Като сравняваш хавата с 80-ката,каква е равносметката?
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Като сравняваш хавата с 80-ката,каква е равносметката?
        Вече съм позабравил и много коли смених. HDJ/VX 80ката е доста по-голяма, с моя мотор 4,2ТД няма разлика във вървежа по принцип, тази е малко по-експозивна, онази по-класическа. Като екстри Jeep-ката превъзхожда Toyota-та, но трябва и да отчетем разликата в годините. Днес на този акъл бих предпочел.......Jeep. Аргументите ми са базирани на по-скоро финансови причини. Доста от скоро карам Жипка и не мога коректно да дам мнение. Но е досадно да имаш дефекти, които са недомислени, например подгряване на седалки, клапи на вентилация,евтини пластмаси на висок клас кола. Това японеца няма да го допусне, но и заради това е и по-скъпа. Возията е по-добра в ГЧ, но е сравнително малка, като голямо комби. Поддръжката на Тойота е много по скъпа, но май по-рядко се налага. А и цената на придобиване е двойна поне. Разхода на гориво при Жипката е по-малък при равни условия. За сега не подкрепям мнението на един наш колега, че рано или късно всеки купува Тойота. Харесва ми Куадра драйв системата, ще пробвам и на сняг/за жалост изтървах зимата в чакане/ но след три тест-драв-а съм доволен, при 80-ката системата не е толкоз добра, закъсвал съм при относително не сложни условия. Не искам и въобще не си и помислям да омаловажавам качествата на Тойота, но този и 200 модели според мен са малко по-лъскави и паркетни. Който има пари в излишък и се чуди какво да прави, да взима Тойота без да се замисля за секунда. При ограничен бюджет по-добрия вариант е Jeep+ апартамент, или малка виличка, за същите пари. В крайна сметка истината е че съм разколебан и не мога да дам категорична оценка.
        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Искаш да кажеш,че тягата на 1HD-T и 4,7 е идентична?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Пак казвам, мина време. Но си мисля, че ГЧ празно набира по-бързо от ТЛК, вече за тягата не мога да отговоря, не съм дърпал с този, след един месец ще пускам лодките и ще дам отговор.

Коментар

Днес практически приключих с всички точки описани по-назад. Дори си удължих антената.
              Най-големия проблем с парното, го произвело едно парченце пластмаса 2х2мм отчупено от едната подпирачка на двигателчето и попаднала между редукторните зъбни колелца. В общи линии само една огромна хамалогия, заради някой мексикано-китаец сглобил моторчето. И така волю-неволю станах спец по газови инжекциони и парно на WJ/WG. Сега всичко работи перфектно и само чакам да се оправи времето и да пускам лодките на вода.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X