Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

Малко специален въпрос.
    Регулират ли се клапаните на 4,7, че имам май проблем с поне един. Почуква. Владо мисли че е верига, но аз се съмнявам в клапан, а и днес си купих слушалки и слушах...слушах...
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Според Ауто Дата клапаните са с хидравлични повдигачи, и не се регулират.
      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Как ми се щте и аз да кажа "ураааа" , но уви джипката последните 50км. ги мина на платформа и сега съм яко в бокса Jeep Grand Cherokee 2,7CRD qadra drive
        Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

Коментар

Първоначално публикуван от Bay Jeep Преглед на мнение
          Как ми се щте и аз да кажа "ураааа" , но уви джипката последните 50км. ги мина на платформа и сега съм яко в бокса Jeep Grand Cherokee 2,7CRD qadra drive
          Докладвай, де!
          в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Честито и от мен!
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Та значи така.....Никога не си купувайте кола без да я видите лично! Аз за първи път се доверих на познат и горчиво съжалявам за което. Установено, отстранено и предстоящо...........
              1.Цялото окачване е съсипано/вероятна причина-автомобила не е каран 14-15месеца/-Смених абсолютно всичко дори и голяма част от болтовете.
              2,Вентилаторът на парното не работи -отстранено нов силов блок .
              3.Отдясно духа студено код на грешка 16- утре и в неделя ще отстранявам, ако позволи времето.
              4.Естествено подгрева на седалките не работи- утре, неделя.
              5.Лек/тежък проблем??? с ГИ на газ работи безупречно, на бензин само едната четворка- в неделя ще сменям емулатор, дано стане.
              6.Нови гуми.
              7.Крушки по таблото, няколко изгорели-предстои.
              8.Пълно обслужване, масла и филтри-извършено 90%,семерингите на диф леко сълзят, май или са оцапани при смяна на масло, наблюдавам и ще сменям скоро масло.
              9.Термостат не работи добре- тези дни ще сменям, но нещо от Скорпионите, май са ми сбъркали модела, на колата е отпред конусен и като че ли запушва нещо, а новия е с право чело. Ако някой знае нещо да пише.
              10. На предните две седалки и скъсан/изгнил/ шева на тапицериите- ще се ходи на тапицер, ако аз не се оправя. Досега съм си шил само скъсан джоб на панталон! Знам, че кожата се шие по различен начин, ама ще гледам от стария шев, отначало.
              11. Вероятно и климатика няма да работи, като е топло все забравям да го пробвам.
              12. Амортисьори на капаците изпускат- предните смених по съвет от форума/МК-33/, за задните и стъклото, чакам за съвет и по тънка лайсна.
              12+1. Предното стъкло бе пукнато на три места и виках лепач- стана чудесно, повече от колкото очаквах.
              14. Корите на вратите хлопат-от една морга взех назаем десетина клипса и реших проблема.
              15. Не работят добре и моторчетата на шофьорската седалка, трябва да им се помага -като сваля седалките за тапицерия и подгряване ще оправям.
              16. Автопилотът не работи, включва и светва на таблото, но не задържа скорост и все едно не работи-ще се оправя в светло бъдеще и очаквам ценни съвети. Как да пробвам вакум без уред?
              За друго в момента не се сещам ама сигурно има.....

Коментар

Re: Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

За амортисьорите за задния капак, joro_cska
                Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                0886/872-646

Коментар

От: Re: Ура-а-а-а най сетне Jeep-ката пристигна

И на мен отдясно духа студено!Ква е тая грешка и как се оправя?
                  А та аз кат го гледах и подкарвах и кво!На стенда сичко е о.к. а пьк кат вьрви и леко в дясно дьрпа.Днес ша ходя при дядо за масла и да го поогледа.
                  Поздрави.
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                  0888854582
                  Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                  Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Marinco, със закъснение, но честит Гранд.
                    Като гледам листата на проблемите дано не го намразиш и да имаш възможност и желание да го стегнеш, така че да те радва.
                    Довери се на двамата факири в Костинброд и се придържай към тяхните съвети.
                    Успех!
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                      Marinco, със закъснение, но честит Гранд.
                      Като гледам листата на проблемите дано не го намразиш и да имаш възможност и желание да го стегнеш, така че да те радва.
                      Довери се на двамата факири в Костинброд и се придържай към тяхните съвети.
                      Успех!
                      И на теб много благодаря. До риболовния сезон около 15,04 си имам хоби, искам-неискам. Засега сме леко влюбени, после не знам. А до факирите ми е трудно да отида, а много ми липсват, 500км в едната посока...за съжаление.

Коментар

Точка 16 при мен беше същото. Свали капака на тротъл бодито и погледни жилото. При мен се беше шчупила пластмасовата ябълка.
                        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Благодаря ще гледам, ама няма да е днес....тук е навалял сняг и още прашоли. ще чакам да се постопли.

Коментар

Колега, само няма да се плашиш. На братчеда му сглобихе гранд черокито от една камара части, всички казваха, че няма да излезне нищо, ама вече 90 000км никакви проблеми. Джипчетата са супер машинки, ама неоценени, щото прединмо хората карат калпави дизели на 300 000+ км или някой бензин дето му е изтискан и костния мозък.
                            - части има ОГРОМНО разнообразие ;
                            - в нета има описани почти всички видове ремонти ;
                            - ако ръцете не са ти в г@з@ и имаш подхудящите инструменти, ще си стегнеш джипа перфектно ;
                            - добре си почнал с изготвяне на списък, почни от по-належащите и трудни;
                            Най-важното накрая ще се кефиш, че си направил джип от купчина ламарини със собствените си ръце.

Поздрави и УСПЕХ

Коментар

Благодаря ще гледам, ама няма да е днес....тук е навалял сняг и още прашоли. ще чакам да се постопли.

Коментар

Не ме убивайте веднага, ама като чета такива списъци на проблеми за отстраняване и се питам, не е ли по-удачно да ги продават в кашони и човек сам да си ги сглобява
                                Схемата доказано работи при малките самолети...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X