Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем в автоматична скоростна кутия на WJ 4.7 Quadra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем в автоматична скоростна кутия на WJ 4.7 Quadra

Първоначално публикуван от SEVA Преглед на мнение
    ... дори имаше нахалството да иска ,аз да му извадя оригиналните партномера той да си купел частите от някъде /за информация в Дару Кар вземат по 10лв за номер на авточаст да ти извадят/...
    Дару Кар не взимат нищо за да извадят парт номер на част .....
    Може би имаш фактура за такава "услуга"?

И за да не почнат празни приказки и коментари аз съм само и единствено клиент, който поддържа колите си там!

Коментар

Мнение на bobydimi
      Същите тези майстори миналата година убиха едно Пежо 806 и пак " за 2300-2800 лв ще стане " , но стана при друг и наистина майстор.
      Не знам кой си и вероятно ме бъркаш с някой ,но мога да кажа че по принцип френски автомобили не ремонтираме в моя сервиз,правил съм само едно такова но беше Ситроен Евазион преди 5 години и от тогава не спирал да се движи а преди това престоя в Курило две години.

За мен лично това вече е затворена страница,както написах вече за 22 години работа съм видял доста простотии една повече или по-малко няма никакво значение.
      Много здраве на всички.
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-05-13, 23:07.

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
        ..... и му каже, че то има още живот. Обаче за лош късмет и на двамата въпросното нещо се скапва след ден,два , месец и прави още поразии.
        ......Нарича се информирано съгласие, т.е. клиента е запознат с евентоалните проблеми и си носи риска..... в зависимост от времето на възникване, обстоятелствата и щетите от аварията, аз ( като "сив гаражен майстор") поемам от 0 до 100% ремонта

Първоначално публикуван от SEVA Преглед на мнение
        само едно ...Ситроен Евазион .....преди това престоя в Курило две години.....
        .....може би за това "големия майстор от Курило" се самоуби.....
        П.П. и аз съм от "неквалифицираните"
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А много ми е интересно, като кой раздава определенията 'квалификация' на даден 'майстор'....кой е 'квалифициран'??? Мноооого дълго ще стане да изброявам фирмени!!! сервизи, в които 'майсторите' си кютат кротко на заплатка и на принципа 'ден да мине, друг да дойде', последното нещо което правят е да вложат в труда си мааалко поне мисъл! За сметка на това, рядко стигат до същината на даден проблем, а като първа стъпка предлагат възможно най-скъпия вариант! А 'неквалифицирания гаражен майстор' си бие главата над мануали и се рови в нет-а, за да свърши работа на човек, който да остане доволен и тръгвайки си от сервиза, да не е 'отупан' като брашнен чувал...Не е тайна, че посетителите във фирмените сервизи са хора с гаранционни коли или с някакъв твърде специгичен проблем, който е неотстраним другаде!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            ................ аз ( като "сив гаражен майстор")
            П.П. и аз съм от "неквалифицираните"
            Вие от сивия сектор що тормозите човекО,питанката беше (правим ли разлика между АВТОСЕРВИЗ и гараж).

Коментар

Добре де....

А какво правим, когато "Автосервиза" ти каже много неща по много пари и пак се счупи?
              А пък счупването е дошло свише и въобще нямат пръст в тази работа?

По-добър вариянт ли е?
              WJ 4.7 Limited
              0889 70 70 42

Коментар

Колеге, испијају ракију, поштујем жене чешће да је живот кратак,нема смисла расправљати о аутомобилима,када разбијање старој купити нови аутомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X