Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на XJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лифт на XJ

Опаа... открих я ! Тази ли е ?

Коментар

За ресори пиши на КалинНТВ скоро му ги докараха и най-е наясно

Коментар

OK

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
          Опаа... открих я ! Тази ли е ?
          Да. Тази е темата. Ако не ме лъже паметта допълнителния лист се слага втори - след най-дългия с ушите, но за всеки случай питай Андро.

Коментар

Марто, не са от бус. От една от фирмите специализирани за доставка и продажба на листове и други части за ресьори. Продават заготовки - всякакви размери.
            Ако иска човека, да ги търси с търсачката. Предствителството е на "Ботевградско шосе". Адрес и телефони нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
              ..................................................................................
              Едит/
              Ресьор от транзит ще намеря, но нали е само 1, него ли да слагам на мястото на основния (най-горния) или да му резна ушите и да подлагам ?
              На тази снимка като че ли се вижда ясно добавения лист. Не е основния с ушите, а май че е следващия след него:
              Прикачени файлове
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Марто, не са от бус. От една от фирмите специализирани за доставка и продажба на листове и други части за ресьори. Продават заготовки - всякакви размери.
                Ако иска човека, да ги търси с търсачката. Предствителството е на "Ботевградско шосе". Адрес и телефони нямам.
                Така ми е останало в главата Андро (може само да сме го коментирали като вариант)! Както и да е - има доста джипове които са правени с лист от Форд - просто трябва да се порови в темите. А до колкото си спомням, цената на ресорен пакет (със шпренгването и допълнителния лист) ми се върза някъде около 140 лева, но може и да бъркам, а и мина доста време от тогава и възможно цените да се се променили.

Коментар

И аз съм чувал че от транзит се слагат, ама кво беше не знам, май пружините ги слагаха някъде, забарвил съм. При 350лв оригинален комплект не виждам какво му умувате

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    И аз съм чувал че от транзит се слагат, ама кво беше не знам, май пружините ги слагаха някъде, забарвил съм. При 350лв оригинален комплект не виждам какво му умувате
                    Умуване няма, ЩЕ има нови ресьори, но докато дойдат ще стои така или ако не ме хване някои дявол ще направя експеримент с подложка/и, ей така за спорта да има информация в портала !

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      Къде се продават комплект ресори по 350 лв. защото и аз съм за ресори
                      JEEP CHEROKEE 2.5 TDI 1999
                      0887 67 08 79

Коментар

Не са точно 350лв,а малко повече
                        Ако се потърси из нета ще се намерят всякакви марки и модели.
                        В зависимост дали се търсят сток размер или за лифт цените варират.
                        Аз моите по спомени ги купих за $240 за 3,5" лифт(тук за чисто нови от ГАЗ 24 искаха 240лв),дойдоха до БГ с контейнера организиран от Жоро заедно с лифт кит на Rough Country.Цената за шипинга+митницата не се сещам колко точно беше,но ми се върти нещо около 100-150лв за всичко,което поръчах.
                        Направих си сметка,че няма смисъл да правя каруца,като шпренгвам и добавям лист,и си купих нов пакет ресори-определено не съжалявам,макар и да излезе малко по-скъпо.
                        Cherokee WJ 4.0L- NP242
                        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Тези от 230 гущера не издържат големи натоварвания иначе за разходки стават.Имам преки наблюдения от два комплекта от тези http://www.currieenterprises.com/ces...t.aspx?id=3522 и за пет години лупане и скокове с доста натоварена задна част не са мръднали. Има и по евтини http://www.currieenterprises.com/ces...t.aspx?id=3500 но разликата в двата продукта е значителна при спортни заигравки.При всички полужения обаче най правилния вариянт е нови лифтнати листове.Всичко друго е като разликата между подложки или нови лифтнати пружини.
                          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 24-10-12, 21:00.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                            Тези от 230 гущера не издържат големи натоварвания иначе за разходки стават.
                            При всички полужения обаче най правилния вариянт е нови лифтнати листове.Всичко друго е като разликата между подложки или нови лифтнати пружини.
                            Това ми беше идеята.....
                            Cherokee WJ 4.0L- NP242
                            Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Колега,

Лифта е лесен НО, послушай близнаците и си набави това "при по висок лифт се налага и смяна на кастора от металните към моста.Първо защото се "товарят" листовете на неправилно място и второ кардана започва да работи не както е предвиден.Обиците също трябва да се напаснат към лифта спрямо повдигането с плочки" защото скоро след лифта ще станеш акционер в Балканстар за карета на кардана...сумата е трицифрена за брой...

Карета за кардан стават от Ивеко, под 50 лв. брой.

Може да погледнеш и моите опити в тази област тук ЛИНК http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=31872
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Предните карета стават от някаква японска кола 11лв броя. В смисъл носи старото и не споменаваш JEEP и казваш ей тЕтИковУ и ти го дават за 11кинта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X