Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на XJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лифт на XJ-я

АМи подлагане на листо от какво ? - волгов. Ако намеря читави волгови има ли нужда от шпренгване на основния на черока ?

Коментар

Лист може да ти намери и сложи всеки читав майстор,който се занимава с ресори
      А за да подложиш нов лист,ще трябва да шпренгнеш останалите листа(тоест твоя ресор) по неговата дъга.
      Cherokee WJ 4.0L- NP242
      Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Ето какъв беше подложен при мен като си купувах джипа. Гледай ръждясалия пакет ресьори. Имат един дебел дълъг лист, който според мен е заменил един по-тънък оригинален. Не знам с колко листа е бил фабричният пакет. Може да видиш при теб.

А ето как изглеждаше отстрани. Лифт може би 1 - 1,5 инча

Всичко хубаво, обаче никави ходове или почти никакви. На офроуд редовно оставяше на три гуми. Отзад си беше дърво отвсякъде. Само имаше вид.
        Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
        0888/00-55-37

Коментар

Е нещо такова се цели, но да не се втвърдява окачването прекалено много. Аз и сега си оставам на 3 гуми най-редовно . За нещо по-сериозно ще се мисли в бъдеще живот и здраве .

Коментар

Най-добрия вариант е нови ресори
            За жалост всички така наречени "сиромашки лифтове" ще доведат до повдигане,но в работата на окачването и возията няма да има промяна
            Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

За да не се втвърдява трябва пакетът да е с добра дъга и правилен брой листове, стоманата да е свежа.
              Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
              0888/00-55-37

Коментар

Безкрайни благодарности, че се отзовахте така светкавично. Утре ще видя дали ще се сдобия с ресьори или ... В крайна сметка ще се експериментира и ще пиша отзиви в темата.

А относно това, че имам съмнения задния мост да е с 2см в дясно от предния - как да регулирам ? Луфта в главината с натягане ще мине ли ?

Поздрави !

Коментар

По-скоро предния мост да е изместен спрямо задния,задния е захванат неподвижно-говоря за моста единствено
                  Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

АМи не като го меря с рулетката излизат точно 2 санта. Смисъл задният мост е с 2см в дясно от купето мерейки от калобраните.

Коментар

Ресорите се държат за купето,а моста за тях,не,че не е възможно задния мост да се измести,но по-вероятно е това да е предния
                      а и калобраните или веждите не са най-удачната отправна точка.
                      Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Като разкачма ще видя дали нещо може да се направи .

Коментар

При всички положения,интервенция по окачването е наложителна при теб.
                          Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

А сега сериозно по темата I.Stoyanov според подписа ти Черокито ти е с 2.1 мотор. Купи си две пружини от 4 литрово Чероки неговия мотор е по тежак и при теб ще се получи около 2 лифт.
                            Относно задницата ако намериш по моргите ресиори от бронирано чероки ще станат идеално . Ако не намериш остава ти варианта за шпрегване и добавяне на още един лист но задницата се втвърдява наистина много и няма да има ходове .
                            Сега за луфта в главината няма да стане с натягане,там е голям филм най добре намери схема на мост Дана 35 разгледаи я после по лесно ще ме разбереш , луфта се регулира от ц клипсовете ако не са ти много износени полуоските мери се луфта и се правят нови ц клипсове .

Коментар

Ами точно това е - че е наложителна. От келешлъци не бих се занимавал

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                                А сега сериозно по темата I.Stoyanov според подписа ти Черокито ти е с 2.1 мотор. Купи си две пружини от 4 литрово Чероки неговия мотор е по тежак и при теб ще се получи около 2 лифт.
                                Относно задницата ако намериш по моргите ресиори от бронирано чероки ще станат идеално . Ако не намериш остава ти варианта за шпрегване и добавяне на още един лист но задницата се втвърдява наистина много и няма да има ходове .
                                Сега за луфта в главината няма да стане с натягане,там е голям филм най добре намери схема на мост Дана 35 разгледаи я после по лесно ще ме разбереш , луфта се регулира от ц клипсовете ако не са ти много износени полуоските мери се луфта и се правят нови ц клипсове .
                                За ресьори от бронирано не съм се замисля, за пружините от четрилитровия знам, ама предполагам и от бронирано ще станат. Утре ще звънна тук там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X