Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Губя ли го или го няма-Тока:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Губя ли го или го няма-Тока

Наблягам на БОШ СИЛВЪР партидата 2004- 2008. Тия акумулатори повече от 1- 1.1/2 година нямаше никой, а пък да не вземе да се разреди 2 пъти вече е директно за хвърляне. Включително и представител на Бош за България ми каза преди години да не слагам, защото нещо било станало със производителя, не знам си кой бил поел батериите на бош... Та аз и доста познати, не заради мен са се отказали от бош акумулатори.
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

От: Губя ли го или го няма-Тока

Не знам може просто така да се е случило,но като се замисля другата ми Джийпка Либертито го карам пак с Бош Силвър серията-четвърта година захванах ноооо,на втория месец прозорчето за проверка стана черно което би означавало да се зареди,ходих при дилърите и замериха и заредиха акумулатора но така и прозорчето не живна-така е и до днес.
      М/у другото през останалото време се наложи на два пъти да ми дават ток да запаля,не е проблем но вече си загубих доверието към тази марка и ще се старая да я избягвам за в бъдеще
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X