Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Губя ли го или го няма-Тока:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Губя ли го или го няма-Тока

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
    Тц,има нещо нередно-преди двайсетина минути направих същата манипулация със служебната ми кола иииии,показа почти същите стойности а тя няма проблеми с тоците,маи нещо цета се е-ва!
    Грешка в мултицета...
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Добре, грешката е моя значи. Все пак проблемите му индикират предимно, че има утечка. Направо си е за токаджия ако не може сам да го хване...

Коментар

Съдейки по тая снимка:

мултицета е мъжки! Може би ако колегата помоли жена си да премери, току виж на мултицета му се доработило.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз заради такива блуждаещи токове (на Фуко ) де що имаше ламБа сега е светодиод.

И стоповете си смених с такива:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dpe8sy.gif
Прегледи:1
Размер:99.6 КБ
ID:5304364

Средният стоп тоже.

Дотук най-разумен ми се видя съвета с вързания твърдо мултиметър (мултицет е фирма, като ксерокс, фадрома и т.н.) и вадене на бушони...
          Но трябва да се научиш как да мериш с него.
          И един важен съвет - човките не ги слагай едновременно на мереното място, "за да не ти мине ревматизма" (цитат от ТУ преподавател по ТИ). Едната и после леко галиш с другата.
          Това ако почнеш да мериш нещо по истинска електрика, де. В колата е малко лабава работа...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Съдейки по тая снимка:

мултицета е мъжки! Може би ако колегата помоли жена си да премери, току виж на мултицета му се доработило.
            Абе наперил се е ама никакъв ф..й не става от него,и жената не го ще
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

SIM, сондите трябва да са в средната и лявата дупка.
              Ей, не само воланите са ви обратни!!!!!
              (майтапя се!)
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Здравей преди време ходих до Дядо Владо и той ми показа задната букса на теглич от някъква кола /за стоповете на ремарето/, която беше укъсила и почти се беше стопила. Виж при тебе дали не е нещо подобно случайно да си давал назад и да си го ударил. Иначе колегите са казали един по един предпазителите и пиленцето все ще излезе. Преди време аз слагах една електрическа антена с усилвател то всичко хубава, но махнах касетофона а антената остана и така 2 години се чудехме какво и става на колата и защо пада акумулатора.

Коментар

Ако нещо по колата консумира толкова ток продължително мисля, че може да търсиш причината вече със обоняние, зрение и допир, защото причинителят вече много вероятно да е горещ (разтопен), да мирише, да излъчва светлина... Но като цяло на мен най-лесно и логично ми изглежда на амперметър да почваш с бушон по бушон...

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                    SIM, сондите трябва да са в средната и лявата дупка.
                    Ей, не само воланите са ви обратни!!!!!
                    (майтапя се!)
                    Хаха,сбъркана работа,и аз там ги бях сложил но не ще,впрочем утре ще ходя при един мастер тук на близо,сервиз за трактори е но понеже ми е познат щяло само бира да ми коства,а и той ги разбира тези работи та да удари едно рамо.
                    А забравих да кажа че днес отново не можах да пламна сутринта,ще пиша пак!
                    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Мани майтапа при 7А консумация отнякъде ще пуши!
                      Ако си намерил кой да го погледне - супер
                      LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                      2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Много е смело да знаеш, че имаш такава консумация без да знаеш причината и да продължаваш да си оставяш колата със закачен акумулатор. Най-малкото е, че акумулатора като падне под едно критично ниво е пагубно за него, а при теб вероятно му се е случило няколко пъти вече. Ако се наложи да сменяш акумулатора гаранционно след като оправиш колата е желателно да не споменаваш тази случка на представителите.

Коментар

Проблема е решен,оказа се акумулатора,след като отидох при майсторчетата да замерваме и се видя че всичко си работи нормално освен акумулатора се наложи да отида до магазина,оказа се че имали стенд за тестване на акумулатори а и също че са бивши дилъри на Бош.
                          След като ми видяха батерията единия пич възкликна–:ееееее пак ли БОШ ни носят,ние за това вече не сме им дилъри!!
                          Явно има някакъв проблем с Бошовете,та оставих моя за тест и си взех чисто новичък EXIDE.
                          След като се прибрах реших да пробвам придобивката за течове с чисто новия ми мултитестер

Ето и малко снимки

Име:100_2335.jpg
Размер:149.5 КБ
ID:5304636Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_2336.jpg
Размер:88.9 КБ
ID:5304637

цета

Име:100_2338.jpg
Размер:165.1 КБ
ID:5304638

и това което замерих на затворена и заключена кола

Име:100_2334.jpg
Размер:126.8 КБ
ID:5304639

Това е за сега имам още въпроси за някой други неща по колата но тях по късно,ще помоля и някои мод ако може да удължи името на темата както реши за добре за да не отварям нови теми.
                          Благодаря на всички който помогнаха за решаването на проблема
                          Kawasaki GTR 1400

Коментар

ЯОт: Губя ли го или го няма-Тока

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                            Проблема е решен,оказа се акумулатора,след като отидох при майсторчетата да замерваме и се видя че всичко си работи нормално освен акумулатора се наложи да отида до магазина,оказа се че имали стенд за тестване на акумулатори а и също че са бивши дилъри на Бош.
                            След като ми видяха батерията единия пич възкликна–:ееееее пак ли БОШ ни носят,ние за това вече не сме им дилъри!!
                            Явно има някакъв проблем с Бошовете,та оставих моя за тест и си взех чисто новичък EXIDE.
                            След като се прибрах реших да пробвам придобивката за течове с чисто новия ми мултитестер

Ето и малко снимки

[ATTACH=CONFIG]364425[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364426[/ATTACH]

цета
                            [ATTACH=CONFIG]364427[/ATTACH]

и това което замерих на затворена и заключена кола
                            [ATTACH=CONFIG]364428[/ATTACH]

Това е за сега имам още въпроси за някой други неща по колата но тях по късно,ще помоля и някои мод ако може да удължи името на темата както реши за добре за да не отварям нови теми.
                            Благодаря на всички който помогнаха за решаването на проблема
                            не е невъзможно, но ползвам бош акумулатори от 4 години и досега нито една дефектна бройка... над 300 броя серия ес6 95 аЧ, другите са 5-6 бройки 5-та серия по колите... ама не е невъзможно де

Коментар

Оу, недей, че да не почвам тирадата за бош акумулаторите... Особено silver сериите са им ужасни!!! Хубаво че си се оправил и добра батерия си взел. Аз напоследък съм се спрял на Energizer Premium серията и съм предоволен, скоро ще взема 3-ти такъв...
                              R 727cc BB KIT
                              ZJ V8
                              WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
                                Оу, недей, че да не почвам тирадата за бош акумулаторите... Особено silver сериите са им ужасни!!! Хубаво че си се оправил и добра батерия си взел. Аз напоследък съм се спрял на Energizer Premium серията и съм предоволен, скоро ще взема 3-ти такъв...
                                Сподели де. Щото и при мен са минали няколко бройки, без оплаквания засега.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X