Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Viscous Heater / Виско-печка на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Viscous Heater / Виско-печка на WJ

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
    По често се скапва лагера. Много гаден размер е, мисля, че не се намира никъде. Може евентуално да се правят на стругар втулки и да се сложи нещо което се намира в магазините. Освен това много трудно се вади, много е вероятно да се счупи нещо. Ако блокира или се разпадне този лагер къса ремъка.
    Направо ме наплаши с късането на ремъка. При мен лагера вие та не се трае. Имаш ли някаква идея, къде да отида да го погледне някой, който се е занимавал със същата?
    Дали от щатите може да се поръча лагер?!?
    Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
    Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
      Аха:
      P0340 Това е много зловещо, ама аз не съм забелязал някакви проблеми?...
      Нищо зловещо не е, освен евентуално цената му, ама не вярвам. Понякога по разни причини се появяват спорадични грешки от тоя тип дори при напълно изправна система. Това не само за конкретното возило, а изобщо.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Нищо зловещо не е, освен евентуално цената му, ама не вярвам. Понякога по разни причини се появяват спорадични грешки от тоя тип дори при напълно изправна система. Това не само за конкретното возило, а изобщо.
        Звучиш много по-добре и от руския сайт Благодаря!
        Suzuki GSXR
        VW Touareg
        Mitsubishi Pajero II

Коментар

А ето какво има за виско-печката в този мануал:

Suzuki GSXR
          VW Touareg
          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Веско, някъде пише ли за лагер нещо из документацията?
            Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
            Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

А ето какво има за виско-печката в този мануал:
              И като поставихме нещата на строга научна основа, проблемният детайл се оказа №4 на първата схема - coil. Той явно може да се отдели, а ако всички опити да се намери резервен, пропаднат, може да се пренавие в първата работилница за ел. мотори. Е, може би не точно в първата - вероятно ще изисква прецизно разглобяване. Я пак му измери съпротивлението?

Коментар

Мерих го (и заедно с жичкаджията в сервиза, защото и той не ми вярваше и с моя кумец, дето е инжинер ДВГ и т.н.) около 0.2-0.3 ома е. Няма как да го докарам до 3-4 Ома
                Ще се сваля явно. Трябва само да огледам внимателно дали например може да се сглоби всичко и без електромагнита, за да не оставам без трабанка... Хем ще видим и на peerless лагера какъв е
                Suzuki GSXR
                VW Touareg
                Mitsubishi Pajero II

Коментар

Реших да проверя дали все пак Балканстар не предлагат електромагнита. Ама не можах да му обясня на този приемчик на Jeep за какво му говоря...
                  Вископечката, бе - "не разбирам за какво ми говорите"
                  Като застанеш срещу двигатела горе, вляво? - "а-а-а, спомагателната помпа ли"?
                  Не, това е вископечка.. - "А май е по-добре да дойдете тук да видим за какво става въпрос"...
                  Охххх... пък аз исках да гопитам за електромагнита... охххх...
                  Suzuki GSXR
                  VW Touareg
                  Mitsubishi Pajero II

Коментар

Питай в някой сервиз за климатици ,всекидневно се разправят с подобни електромагнити а и имат необходимите инструменти за демонтаж.
                    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                    Grand 3.1TD
                    0898 620 306 Стоян

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:visko-pechka.jpg
Прегледи:1
Размер:113.6 КБ
ID:5230641

Недей да слушаш инженерите-теоретици. Бобината е залята с някаква гадост. Даже и да ти я навие някои бобинар, резултата няма да ти хареса. А колко ще върши работа е друг въпрос. В моргата ще намериш такава бобина от климатичен компресор.
                      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

..... В моргата ще намериш такава бобина от климатичен компресор.
                        То и аз си отглеждам една, со све колело и съединителя, ама трябва да се мерят размери.....
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Естествено.
                          Бобината може да се свали, и всичко да се сглоби отново без нея. За да може колегата да си кара колата. И после с бобоната смело се атакуват моргите.
                          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Докато се оглеждах за тези грешки си купих и този мануал:
                            Jeep Cherokee 2002 Shop Repair Manual
                            Ако някой проявява интерес мога да му го дам. Всъщност имам спомен, че имаше някъде секция, където можеше да се слагат тези документи... сега ще огледам.
                            Здравей!
                            Този мануал го има отдавна тук благодарение на Сашо Пунчев. Доста е подробен. Има и кодовете на грешките, като забелязах, че има някой специфични за 2.7 CRD.
                            GRAND CHEROKEE 4.7
                            Добромир Добрев
                            O898633718

Коментар

Първоначално публикуван от nedos Преглед на мнение
                              Здравей!
                              Този мануал го има отдавна тук благодарение на Сашо Пунчев. Доста е подробен. Има и кодовете на грешките, като забелязах, че има някой специфични за 2.7 CRD.
                              Да, този на Сашо го бях свалил, ама при него нещата са на много файлове и някак трудно се ориентирах. Възможно е само на мен да ми действа така объркващо, ама този, който свалих сега е целия в един файл и е някак по-лесно. И съдържанието работи по-добре и търсенето... Абе в края на краищата и в 2-та май пише едно и също, т.е. не предлагам нищо ново. Струва ми се само малко по-удобно.
                              Все пак добре, че ми показа темата, защото днес не успях да я намеря. Ще пробвам да навра и този мануал там.
                              Suzuki GSXR
                              VW Touareg
                              Mitsubishi Pajero II

Коментар

Естествено.
                                Бобината може да се свали, и всичко да се сглоби отново без нея. За да може колегата да си кара колата. И после с бобоната смело се атакуват моргите.
                                Утре имам уговорка с г-н Любо Мечков от Webasto. Ще мина покрай него да видим какво ще предложи и дали наистина може да се свали електромагнита и после всичко да се сглоби. АКо е така първото място, което ще проверя ще е Дядо Владо
                                Suzuki GSXR
                                VW Touareg
                                Mitsubishi Pajero II

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X