Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terracan

Трудно се намира запазен екземпляр за съжаление. Аз лично търсих 4 месеца моя, само в София и регистриран. Нагледах се на какви ли не екземпляри. ..Освен моя, само още един си заслужаваше, защото си личеше, че е поддържан и се държеше много добре, автоматик, но не му виждам нещо обявата. Има един, който беше ръчка и беше доста запазен, но собственика нямаше ключове като го гледах и така и не го покарах, той беше базов модел, но сравнение с повечето изглеждаше преспективен. Не се отказвай - хубавите неща стават бавно.Дали автоматик или ръчни си преценяваш ти. Срещал съм само едно мнение на колега с проблем в автоматика, темата е малко по-надолу, но при него ситуацията беше по-особена. Кентавърския теракан беше с перфектно измит двигател и не може да се хване дали има някакъв теч. Де що имаше греда и планка бяха силно корозирали. Двата предни мигача едвам ги бяха нагласили да се крепят, двигателя ми се стори че тресе малко. В и около Пловдив гледах имаше доста обяви, но не ми се биеше път само да се ядосвам... Дано съм помогмнал.
    Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
    Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Благодаря колега. За Пловдив и Пазарджик съм ги огледал всичките отгоре двигателя излъскана отдолу масло се лее от всеки възел на предаването. Пълен ужас!

Коментар

Здравей колега !
        По отношение на автоматик или ръчни скорости - всеки си има предпочитания , които аргументирано би защитил - въпроса е какво ти харесва на теб самия. Не зная дали някъде в продажба има перфектен автомобил /било той и чисто нов / - просто се въоръжи с търпение , предвиди и сума за ремонт на непредвидени изненади.Това че има течове на масло - не трябва да е така -може да е нещо дребно , но може да изисква и скъп ремонт.Бих казал само моето лично мнение за раздатката - при ТОД /2 положения на превключвателя -ауто и лоу/ - по-капризна , повече възможности за дефекти и по - скъпа за ремонт.Успех и късмет при покупката !

Коментар

Здравей колега, този който аз взех (и в момента продавам) не е никак лош, защото и аз като теб може би повече от година обикалях по автокъщите разглеждайки само боклуци (от евтините до такива за по близо 10 000) , докато накрая не открих моя. Лошото обаче е, че не съм го регистрирал и е от Швейцария, което означава, че понадскача бюджетът ти. Автоматик или ръчка разбира се и аз ще се съглася с колегата е въпрос на предпочитание. Аз държах следващата кола да ми еавтоматик, но като реших да е теракана заради малката разлика в разхода подвих коляно. Ако се разхождаш около София си добре дошъл да дойдеш и да го разгледаш без абсолютно никаква ангажираност и на спокойствие да си прецениш дали този модел е твоя тип автомобил, защото аз примерно докато не взех моя нямах шанса да пробвам как се кара това чудо.
          Успех с търсенето !
          Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
          Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
          Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
          Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Колеги, препоръчайте някой майстор за Теракан моля. Проблемът се състои в това, че през произволни интервали от време връща нафтата в резервоара и като запали след малко изгасва. След ръчно подкачане си пали и проблем няма. Явно дърпа въздух от някъде. След ремонта на дюзи в Колос сменяваха филтъра два пъти, че се бяха усъмнили в него, но проблема продължава да го има. Тогава казаха че са сменили какво ли не по маркучи и т.н. но ефект няма. Някой с идеи?
            Благодаря предварително

Коментар

Защо не пробваш моя вариант - излиза напълно безплатно / е излъгах - един или 2 лева/.

Коментар

А това на сравнително празен резервоар ли го прави или и на пълен? Колегата Дарт е обяснил в неговатя тема как се лекува подобен проблем. Все пак ако не си си намерил майстор за теракана , мой приятел с теракан вече прави 4 теракана и мога да ти дам кординати на лично.
                Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

И на пълен го прави. Ще съм ти благодарен ако дадеш кординати
                  Благодаря

Коментар

Това е интересно. Драсни после някой ред, като отстраните проблема.
                    Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Отново болният ми мозък се обади и даде на късо Поредната глупост която ми дойде наум е да сложа гуми 255/100/16
                      Някой експериментирал ли е с подобно нещо и следователно успял ли е да ги събере? Диаметърът им е около 90см...по-късно ще меря калниците дали ще ги поберат, но мааалко ме съмнява

Ето и как стоят на TLC Натиснете снимката за да я уголемите

Име:desert1_2.jpg
Прегледи:1
Размер:50.4 КБ
ID:5715705

Ако правилно съм сметнал с калкулатора...това е 36.5-ца Имало ги и за камиони с размер 9.00R16
                      Последно редактирано от bojurishte; 20-05-16, 13:13.
                      ....!

Коментар

Като знам как се балансират и как се държат 265/75, изобщо ме искам и да си представям първо колко тежести ще съберат, и вотро какво пътно поведение ще имат. Не вярвам да можеш да ги караш безопасно с повече от 90.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

О, той предимно софийско си се кара и рядко офроуд...на магистралата също със 110км/ч
                          Всичко подсказва, че е идиотщина...нооо мнооого ме влече бре хора Искам да го направя монстърче
                          Ето какво представляват гумите
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000803.jpg
Прегледи:2
Размер:140.4 КБ
ID:5715713Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000801.jpg
Прегледи:2
Размер:99.8 КБ
ID:5715714
                          Последно редактирано от bojurishte; 20-05-16, 14:20.
                          ....!

Коментар

Ще си направиш люлка за ежедневна употреба!
                            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

няма да съберат толкова големи гуми без лифт - максимумът на Галопера беше 32" /295 широчина/ на Теракана не вярвам да е повече... За чисто експлоатационните последствия не коментирам...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                няма да съберат толкова големи гуми без лифт - максимумът на Галопера беше 32" /295 широчина/ на Теракана не вярвам да е повече... За чисто експлоатационните последствия не коментирам...
                                Даже е по-малко, 31 влиза със зор и на завой качи подкалниците.
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X