Да, V93, имаш си забавления
Търговците са проблем, по-голям и от майсторите. Като писах, че при частите най-сложен е срока имах предвид да отидеш при "най-официалния" представител и да поръчаш всичко "от-до", на фона на останалите перипетии, цената в случая ще е "бял кахър"! Това с 1-та бройка дето станала 18 в последния момент ми звучи като "натъманяване с подръчни средства". Да не те шашкам, но го имай предвид
За подзказките:
Независимо, че първото масло се сменя след 1000-2000км. не прави компромис със него, сложи си такова с каквото ще караш колата и след това.
Колкото до "тегленето", запознат съм със разсъжденията по пуснатата от теб тема. Извода, който аз лично правя е: нарушена геометрия на автомобила, в резултат на сериозен удар
П. П. Това смаслата е трябвало да го направиш непосредствено след покупката. И не само маслата, а всички работни течности по системите на колата.
Успех

За подзказките:
Независимо, че първото масло се сменя след 1000-2000км. не прави компромис със него, сложи си такова с каквото ще караш колата и след това.
Колкото до "тегленето", запознат съм със разсъжденията по пуснатата от теб тема. Извода, който аз лично правя е: нарушена геометрия на автомобила, в резултат на сериозен удар
П. П. Това смаслата е трябвало да го направиш непосредствено след покупката. И не само маслата, а всички работни течности по системите на колата.
Успех

Коментар