Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СФ тотално сдаде (замръзна ми нафтата)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СФ тотално сдаде (замръзна ми нафтата)

Аз още в първото си мнение казах за звука, без да разбирам, си помислих за подобен резултат. Не знам колко е характерен подобен звук, но никой не ме предупреди да не въртя стартера......А И НИКОЙ НИТО МИ Е ДЛЪЖЕН, НИТО ТРЯБВА ДА Е НАЯСНО. Иначе, всеки би ми дал съвет от тук, зная го и оценявам желанието на съфорумниците да помогнат. Вината е изцяло моя, защото подходих мърляшки по този въпрос, а причините вече ги споделих в по-предно мнение, защо и как
    Каквото, такова. Желанието ми е да си я направя и карам до колкото мога, защото като цяло съм много доволен от колата във всеки аспект, с оглед това, за което я използваме.
    SUV

Коментар

Днес си взех колата от ремонт. Минах около 20 км.-няма тропане, забиване, има си ряз, не пуши, оборотите са бетон на празен ход и стоят като залепени. Не загрява и т.н.....абе така, както гогато си я купих. Глава не е отваряна, само кобилиците са били за смяна. След като са сложили ангренажния ремък са мерили компресия-била е повече от добра навсякъде и са преценили, че главата не следва да се отваря.....иначе лесно можело да ме натоварят. Та за сега всичко е на 6. А и аз не знам ако има проблем с буталата или клапаните, колата ще работи ли перфектно. Да се надяваме, че няма да има проблеми. Оправили са хората и нещата по предницата, които бяха за смяна и така.
      SUV

Коментар

Можеш в темата с цени на части за хюндай да споделиш - колко за коет ти взеха, за е полезно на други със СФ които недай си Боже имат същия проблем като твоя
        ....!

Коментар

Писали са в книжката какво е правено, но цени не видях. Утре ще я прегледам пак, тъй като си има раздели в нея-ТП, обслужване, ремонти и т.н., които са на различни места в нея, а не една след друга страници. А и всеки подобен проблем може да има различни последици. Аз лично се надявам, да няма нещо, за което да липсват видими признаци, но да си копае леко полеко. Като навъртя още някой друг км. пак ще пиша по темата.
          SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X