Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за добавка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за добавка!

Първоначално публикуван от Darth Преглед на мнение
    Колега , 100 % нещо не ти е на ред. Днес сутринта запалих на -19 /по телефона и терм на климатроника/ без никакви проблеми. Не , че трябваше да ходя някъде - ей така , от чисто любопитство.
    Сигурно е така. Иначе няма никакво играене на оборотите, присецване, спъване-колата запали ли, е перфектна. До -10 както казах пали от раз, но по-студено като е явно има нещо, което да причинява проблема. Ще видя свещите, колкото и да мисля, че не е от тях, поради паленето както казах вече при горепосочената температура, която също е ниска. След като обаче се оправя посредством заливане на горивния филтър и маркучите с топла вода, значи там нещо замръзва или и аз не знам. Филтъра е сменян март или април месец на 2015 г., а като пробег едва стигам да навъртя 10-12 000 км. на година, макар колата да се кара ежедневно. Демек още не е за смяна и не вярвам да е задръстен нещо. А и както упоменах, колата иначе си се движи и работи перфектно. Ако е запушен ще се усети-я в обороти, я при движение.
    SUV

Коментар

От: Въпрос за добавка!

В крайна сметка проблема се оказа акомулатора. Така, че го имайте предвид при студовете
      ....!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X