Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що за чудо е Хонда Сивик-Шатъл 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що за чудо е Хонда Сивик-Шатъл 4х4

Колега,много правилен подпис имаш!За HR-V-то ако те интересува нещо,пиши на лични.

Коментар

Първоначално публикуван от kpaco Преглед на мнение
      Човека вече е наясно с механизмите,колата много лесно включва-изключва задното,стига да знаеш къде е лостчето.Законтря се с гайка 6 мм.И тинтири-минтири,печени виско муфи,та нали ако е зацепен задният мост,колата ще "изрипне" от колесара!!!Със зацепен заден мост също не можеш да минеш на вала за технически преглед.Момчета,все пак съм с механотехникум,имам някаква бегла представа за подобен род механизми,само че съм много мързелив и не ми се ляга под Хондата,оти легнем ле,че заспим!
      Ето я и нея,монтираме на стария котруль чисто ново каре и свещи,по-скъпи от колата:
      [ATTACH=CONFIG]843816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843817[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843819[/ATTACH]

Колата закупих преди месец-със целия масраф-1465лв.Понеже ми пасна,наблъсках подобрения за още двойно толкова.Сега отивам от нас до Силистра 620км
      за 5 часа.Скромният двигател със 109 коня сега е около 180-200,нямам време да го меря на диностенд.Евала на япоците,до средата на 90-те правеха истински автомобили,не като сегашните лъскави баракуди.
      Колега как ги постигна тези кончета,с турбина или с две?
      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
      Враца

Коментар

Човека вече е наясно с механизмите,колата много лесно включва-изключва задното,стига да знаеш къде е лостчето.Законтря се с гайка 6 мм.И тинтири-минтири,печени виско муфи,та нали ако е зацепен задният мост,колата ще "изрипне" от колесара!!!Със зацепен заден мост също не можеш да минеш на вала за технически преглед.Момчета,все пак съм с механотехникум,имам някаква бегла представа за подобен род механизми,само че съм много мързелив и не ми се ляга под Хондата,оти легнем ле,че заспим!
        Ето я и нея,монтираме на стария котруль чисто ново каре и свещи,по-скъпи от колата:
        [ATTACH=CONFIG]843816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843817[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]843819[/ATTACH]

Колата закупих преди месец-със целия масраф-1465лв.Понеже ми пасна,наблъсках подобрения за още двойно толкова.Сега отивам от нас до Силистра 620км
        за 5 часа.Скромният двигател със 109 коня сега е около 180-200,нямам време да го меря на диностенд.Евала на япоците,до средата на 90-те правеха истински автомобили,не като сегашните лъскави баракуди.
        Колегата има предвид че дига 180- 200
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Няма невъзможни неща.Който ме мисли за празнословец,да заповяда във Велинград.Да пита за Красо Краниста.

Коментар

Не че нещо ама.........би ли споделил как точно от 109 коня бензинов мотор извади 180-200 коня?Не само на мен,но и на много хора във форума би ни било интересно,тази хондичка да има 180-200 коня,освен ако не е някоя свръх секретна технология на краниста.Благодаря.
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Може газовият инжекцион да е за нитрометан...
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Само с турбо. Ама със стоковите железа ще е за 2-3 пъти само...
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                  Не че нещо ама.........би ли споделил как точно от 109 коня бензинов мотор извади 180-200 коня?Не само на мен,но и на много хора във форума би ни било интересно,тази хондичка да има 180-200 коня,освен ако не е някоя свръх секретна технология на краниста.Благодаря.
                  Информация,съвременни нано технологии,форсаж на компютъра на газовия инжекцион,запалителни свещи с платинени електроди,работя само с изпитани и проверени тесни специалисти,експерти в дейността си.Четене,четене и четене денонощно-това ми е логото

Коментар

Моля, покажи дино...
                    Щот ставаш за смях
                    Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Информация,съвременни нано технологии,форсаж на компютъра на газовия инжекцион,запалителни свещи с платинени електроди................
                      И един циганин надува в смукателния колектор когато подадеш газ . Колега ти печка на дърва не си ли виждал ? Колкото и дърва да слагаш не отвориш ли да си вземе въздух не гори . От туй по лесно не можем да ти го обясним ................ А може и останалите 91 кончета да си ги вързал отзад на теглича . Весела коледа!
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Аз карах такава няколко години, какво ли не я правих, повече от 135 кончета не можах да и сложа!

Коментар

Може и да си дрънкам празни приказки,когато имам време ще я премеря и ще ви кажа.

Коментар

Щом от D16-ka си изкарал почти двойна мощност, може ли да ти пратя моЙто К20?!
                            Чак двойно недей, ама поне до 250 коня на колелата го докарай
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Информация,съвременни нано технологии,форсаж на компютъра на газовия инжекцион,запалителни свещи с платинени електроди,работя само с изпитани и проверени тесни специалисти,експерти в дейността си.Четене,четене и четене денонощно-това ми е логото
                              Ей тука ще е истината сигурно. Сега остава да каже, човека че има и бълбукатор монтиран и гори 3/100 и 'сичко ще се изясни съвсем.

Весела коледа!
                              Subaru Legacy 2.5
                              Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                                Щом от D16-ka си изкарал почти двойна мощност, може ли да ти пратя моЙто К20?!
                                Чак двойно недей, ама поне до 250 коня на колелата го докарай
                                При тебе става мнооого лесно.Само трябва малко писмена грамотност.Сменя се "К" с "F" и готово
                                Весели празници!
                                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X