Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що за чудо е Хонда Сивик-Шатъл 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що за чудо е Хонда Сивик-Шатъл 4х4

И си прав да го напишеш Гоблине!

Адаш, ще ме прощаваш, ама ...

Когато отвори темата, по мои груби сметки, на база казаното от теб, си купил колата преди 2 седмици. В този момент все още не знаеш, като защо новата ти придобивка се тресе като каменотрошачка, след като си й качил една различна гума.

Една седмица по-късно се сдобиваш със втора такава машина, и с учудване разбираш, че тази техника има опция за изключване на раздатката.

И сега - около 5 дни по-късно заявяваш, че колата ти вече се е сдобила с подобрения за около 1500лв., осигуряващи й мощност 180-200 коня, и разход на гориво 12-15/100 газ или 13/100 бензин. От приложените снимки, единственото подобрение, което виждам е газовия инжекцион. Извинявай, ама колко пари ти останаха, след монтиране на ГИ-то?!
    Другото, което разбрахме е, че Велинград - Силистра се "взема" за 5 часа.

Наясно съм, че казаното дотук не е определящо относно познанията, и уменията ти, свързани с материята ДВГ, и тунинговането на същия. Обаче то веднага поражда въпроса - "Как го постигна това?!".

И тук започва веселата част. Отговорът ти на този въпрос е

Първоначално публикуван от kpaco Преглед на мнение
    Информация,съвременни нано технологии,форсаж на компютъра на газовия инжекцион,запалителни свещи с платинени електроди,работя само с изпитани и проверени тесни специалисти,експерти в дейността си.Четене,четене и четене денонощно-това ми е логото
    Извинявай, ама такъв отговор е меко казано обида към тук четящата и пишеща аудитория.
    Не би ли било редно да споделиш, какво си направил/сменил, за постигане на такива резултати?! Може пък да се окаже полезно на някого.

Накрая, не мога да не се съглася с казаното от Тефчо. Всеки, малко или много запознат с въпросната марка автомобил, би се съгласил. Обаче тук, в тази тема, някакси се губи връзката между реалността и мечтите, както казаха по-горе.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Е това е цяла тема в едно мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        Е това е цяла тема в едно мнение.
        Вярно е, но има и друго тълкование: Събрали сме се във форума отбор тъпаци, стари потребители (заслужили майстори на спорта) и ако някой нов се обади го съсипваме на мига!
        - Това се е коментирало през две и шеста
        - Има вече такава тема
        - Сега ли откри топлата вода и пр.

Колегата се изказа малко неподготвен и от всички последвали "питания" лъха жесток негативизъм. А той си е разбъркал малко алгоритъма и е посъбудил заспалите стотина кончета на иначе не лошия мотор. И аз си мислех, че със стоте си японски киловата съм "фактор на пътя", но новите стокови дизелчета взеха да ми се подиграват. И така...
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Не е негативизъм да се усъмниш в сериозността на твърдение събиращо в едно нано технологии, свещи, 190-200 коня и стоков д16 двигател. Докато автора беше сериозен - и ние бяхме
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблине,бъди строг справедлив като бай Ставри,да не пишем и бришем клавиатурите!За инфо-днес следобед съм в Илиенци-0889797873
            Аз съм шматарок и малка сива мишка,имам два собствени автосервиза,три автокрана,на леките автомобили не им водя статистика!
            Момчета,нека бъдем приятели.Който ме мисли за луд-да,така е,параноиден шизофреник с 80% ТЕЛК.
            Причината за днешния ми воаяж-ще си купя истински автомобил,щото тая умряла"HONDA" ми писна.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Trabant601K.jpg
Прегледи:1
Размер:44.6 КБ
ID:5697895Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Trabant601K.jpg
Прегледи:1
Размер:44.6 КБ
ID:5697895
            Последно редактирано от kpaco; 06-01-16, 04:17. Причина: снимки

Коментар

С удоволствие, но съм на 8000км от теб. Някой друг ден.

Сервизи нямам, нито кранове, само сивици съм имал точно с този двигател и от тия години. Един ЦРХ, един резервен црх, и хечбеците които спрях да броя след третия. Все някакви впечатления от този двигател имам. Може би за това не търпя подигравки със светинята
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X