Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъмняване на стъкла?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затъмняване на стъкла?

Стоп - не съм се уточнил - става дума за нагревателите, които са нанесени по вътрешната - от страната на купето - страна на стъклото.
    При някои марки нагревателите са вътре в самото стъкло и в тая светлина може да се бориш с неговото фолио по конвенционалния начин.

Коментар

Пределно ясно ми стана за кои нагреватели говориш.

Коментар

Ясене, ти защо искаш да го сваляш това фолио?
        Принципно нали знаеш, че климатика работи по-леко и по-добре, когато са затъмнени стъклата?
        Аз вчера си затъмних и предните шофьорско и пасажерско.. Усеща се огромна разлика, а и вече слънцето не ми изгаря лявата ръка..

Коментар

Климатик ли каза?

Фолиото, което е залепено на тази кола е:
          1. Мътно (не се вижда през него добре)
          2. Захабено (много добре се вижда като ти светне някой отзад)
          3. Избеляло (като под чистачката не е избеляло в същата степен и там има тъмна ивица)
          4. Залепено е докъдето стигат нагревателите (явно дотам е стигнало спестеното от някъде количество) и над него има голо стъкло.

Абе, гнус.

Тя не че колата не изобилстваше на подобен туниХ (диоди и пр), ама аз повечето го махнах. Другото което не измислям как да махна е рацерската лепенка на капака за резервоара (тя е метална и е залепена с нещо което явно се пази за такива отговорни залепвания).

Коментар

Пистолет за горещ въздух, ама капачка на гърловината да туриш преди това.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

+1
              Топлия въздух върши чудеса.

Коментар

Уточнение: капакът не е метален.

Иначе автомобилът одма бих го запалил, ако някой ми предложи Еспас 1 или 2 куадра в по-добро състояние.

Коментар

Ами изтръгни го с горещ въздух и после с кореселин остатъка лепило..

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Уточнение: капакът не е метален.
                    ..
                    Че ти няма да го топиш с тоя пистолет, я...
                    Масата на капака и топлопроводимостта му са несравними със слоя лепило между капака и лепенката.
                    Полека, полека, и ще го махнеш.

Коментар

ясно де, ще се пробва.

По-грозно няма как да стане, а и за цялата кола съм дал половин заплата.

Коментар

ясно де, ще се пробва.

По-грозно няма как да стане, а и за цялата кола съм дал половин заплата.
                        Ако ще изхвърляш Еспаса заради капачката - насреща съм, а и надин пластмаса не изкупува.
                        Сега по същество, ако е от дебелите ( над 0,5мм) лепенки, с острието на макетно ножче или тънка остра пластина прорязваш самия пенест носител на лепенката, после с вд40 или при мен за спрей против лепенки.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тъй, като виден специалист по миене и махане на гадости от джамове да кажа... Едва ли на Ясен прегорялото фолио ще вдигне нагревателите. Още повече, ако лепилото остава. Фолио най-лесно се маха, като надигнеш единия край с ножче и започнеш да дърпаш с ръка. Като заприлича на хипотенуза започваш другия катет. Като заприлича на хипотенуза, се връщаш на предния катет. Ако се скъса си правиш нов катет и дърпаш, докато стане хипотенуза. След като махнеш целофана пръскаш с веро разтворено във вода или препарат за прозорци. След известно време започва да се надига, тогава забърдваш с микрофибърен парцал.(и друг става, но с този е по-лесно. Полираш с домакинска хартия и лепиш новото. Това е!

П.С. С ножчето само надигаш целофана и гледаш да не се порежеш.
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            Ако ще изхвърляш Еспаса заради капачката - насреща съм, ...
                            Ако знаеше колко неща освен капачката бяха, нямаше да си толкова ербап. Ако ги знаех накуп - да съм го изхвърлил отдавна, ама нали излизат едно по едно, а колата върши работа - работи се по нея.

Коментар

Ако знаеше колко неща освен капачката бяха, нямаше да си толкова ербап. Ако ги знаех накуп - да съм го изхвърлил отдавна, ама нали излизат едно по едно, а колата върши работа - работи се по нея.
                              Ясене, и аз мога, и тате може.....отиди на бул Т. Александров и Владайска река, автокъща "Кончето".
                              Питаш за Мишо, останалото е негова работа, ще се учудиш, че не е нужно да сваляш нагревателите....
                              И да го сметнете за реклама, човека милионер няма да стане от тая РАБОТА, така че....успех в живота.

Коментар

подкрепям maystor, че WD40 премахва остатъците от лепило идеално, пробвал съм доста пъти
                                Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X