Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъмняване на стъкла?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затъмняване на стъкла?

И аз препоръчвам горещо да вземеш качествено фолио, аз съм на 3М преди бях с китайско фолио и няма да ви казвам какъв боклук излезе само след едно лято, с качественото фолио нямам никакви проблеми засега, е платих 50лв само за фолиото но има защо

Коментар

Аз няма да я карам цял живот тая кола бре момци ко ме напраихте, доживотни гаранции и прочие една две години като изкара и другата кола няма да има нужда от тониране, аз от обяд до сега разбрах кои са хубавите марки но и цената им е хубава 50-70 лева квадрата че и повече. На колегата които ми препоръча фолиото на микро асу колата е вече 3 години с него и няма дерт, от вътре на вън се вижда перфекно все едно го няма, плътноста му е 55% те маи най много толкова имат. За цената си от 14 лева квадрата с мед да го намажеш. Пък и гледам тои сам си го е лепил и няма мехури, няма набръчкано хем неговия заден джам е много крив, и пак няма дефекти, явно си го бива фолиото пък и тои се е постарал. То е ясно кое е най- хубаво ама не всеки път си струва Нямам 200-250 лева да я оставя и след два часа да си я взема, нямам и 150 за 2 кв фолио които има шанс сам да съсипя, за това 1 линеен метър от асуто ще ми стигне за двете страници и ще остане и за тестове Ще публикувам резултата тея дни ако не ме е срам де хахах
      п.п. колега Василев за колко кв/м на 3М плати 50 лева? няма против да дам някои лев повече, но не и няколко пъти повече.
      п.п.2 сега видях в един саит 3М- 63,4лв за кв/м аиде няма нужда
      п.п.3 Опаааа, Цочо ми ти как ходиш с тея стъкла в гърция, според техния закон е забранено да има такива фолия по стъклата, а аз типърва ще тръгвам по гръцко. Ето:
      Сегашните закони казват, че прозрачните части на колата трябва да дават възможност шофьора и пътниците да се виждат отвън през цялото време. От това следва, че тъмните/затъмняващите фолиа са забранени.
      п.п.4 я скиии тука кво има, готови комплекти изрязани само лепиш и гутоуу http://tintcom.com/honda-folio-avtom...o-za-koli.html
      Последно редактирано от zero; 03-06-14, 19:58.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
        Аз няма да я карам цял живот тая кола ....
        Лепи китаец за пет лефа тогава, и не вдигай цяла тема за това..

И като те спре кир полисай, няма да те е жал да го съдереш фолиото пред него (вероятно).
        И после, като я продаваш, ще пише в обявата - с тонирани стъкла....

Баси...

Коментар

Здравейте,
          Аз си купих някакво американско за 20лв 3 метра на 70см. Живот из раве събота и неделя тъщата ще ми го залепи, че разбира от тези неща и ще направямалко снимки, и пиша дали става.
          Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

...

Коментар

Давай снимки - фен съм на тъщата!!!

Сипи и едно пиене от мое име.
              Осребрявам чека веднага.

Коментар

п.п.3 Опаааа, Цочо ми ти как ходиш с тея стъкла в гърция, според техния закон е забранено да има такива фолия по стъклата, а аз типърва ще тръгвам по гръцко.
                Стига с тия форумни глупости, ... аз ти пожелавам та си купиш такава, пък да видим дали ще те карат да си сваляш фолиото:

Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Слави, очаквах рано или късно и теб да те избие на тунинг. Аз си правих сам задните странични и страничните на багажника. Стартирах с фолио за 8лв. беше пълна отврат, като го налепих 4 дена карах с балони в очакване да изчезнат. Да ама не. На петия ден отлепих фолиото без никакви следи и си взех друго, тоя път някво с хамериканското знаме и форма на тоблерон за 12кинта. С доста нерви го залепих и вече 3 години не е мръднало или променило цвета си. Някaкво марка MAG, която като ровех из нета стигнах чак до Дубай. Не съжалявам щото с тия 150кинта които спестих си взех наскоро бордкомпютъра.
                  Моят съвет е да не се занимаваш със скъпи фолиа ако ти ще го слагаш, а изводът който си направих е че повече никога няма да се занимавам с това. И без това като тръгнеш да я продаваш никой няма да ти даде 150 кинта отгоре заради това че си затъмнил.
                  "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Вени като толкова ти бърка в очите темата кво правиш в нея, аман от киселяци. Руския пазар, китайското фолия ала бала, някъде да съм писал че искам фолио от 5 лева. Ти последния път като си купи тоалетна хартия от 4 лева ролката ли взе? много е лесно да се засилиш на най скъпото и най хубавото, дори и проучване не трябва. Ама всеки си прави сметката и си реди приоритетите, а на мен фолиото не ми е най приоритетно че да оставя една камара пари за него.
                    И не се чувстваи длъжен да ми отговаряш!

Фирмата която дадох в последния линк ми харесва, утре ще я наобиколя, според техните цени тва фолио ме устроива а и си е марка http://tintcom.com/solar-gard-folio-...ez-snadki.html , дори си мисля направо да взема готовия комплект които излиза 55 лева целия, само дето не съм сигурен още дали искам на задното стъкло. Но фирмата предлага и изрязани комплекти само за страничните стъкла и то със смешно оскъпяване за услугата, дето ще си играя да режа и греша ще знам че са готови и само лепя, утре ще ги питам и за монтаж, ако и тои е така сносен като цените на фолиата направо ще им я оставя.

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                      Вени като толкова ти бърка в очите темата кво правиш в нея, аман от киселяци. Руския пазар, китайското фолия ала бала, някъде да съм писал че искам фолио от 5 лева. Ти последния път като си купи тоалетна хартия от 4 лева ролката ли взе? много е лесно да се засилиш на най скъпото и най хубавото, дори и проучване не трябва. Ама всеки си прави сметката и си реди приоритетите, а на мен фолиото не ми е най приоритетно че да оставя една камара пари за него.
                      И не се чувстваи длъжен да ми отговаряш!

..
                      Длъжен съм да ти отговоря, щото явно не си ме разбрал!
                      Съвета ми, както написах по-горе, беше и продължава да е - купи си едно най-евтино фолио, и го залепи - за десет минути или половин ден - зависи, колко си сръчен - за да видиш колко си сръчен, и какво и как да направиш.
                      После го махни!!!

И си тури такова, каквото ти е на сърце.

Дето се вика - аман от хора, гледащи на другите като на киселяци - аз не съм такъв.

А ако не ти се дават 5 кинта за китайско фолио - ела да ти подаря една-две ролки - за тренировката, и да се запознаем.

Баси и човека си - лошо гледаш на доброто ми отношение по дерта ти!

Коментар

Слави аз миналото лято сам си налепих стъклата на задните врати и страничните на багажника. Със сещоар и стана лесно без проблем. Фолио взех някакво по 9,99 от магазин ТУРБО Шумен 70 см х 300 см, те ми го препоръчаха на него пише 10%. Оняден пак взех да пробвам и задния джам обаче дърво нищо не стана голям зор с това кривото стъкло и се отказах, явно ще ида при майстор да ми го залепи

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Длъжен съм да ти отговоря, щото явно не си ме разбрал!
                          Съвета ми, както написах по-горе, беше и продължава да е - купи си едно най-евтино фолио, и го залепи - за десет минути или половин ден - зависи, колко си сръчен - за да видиш колко си сръчен, и какво и как да направиш.
                          После го махни!!!
                          Верно е не съм те разбрал малко съм чел или през редовете или хлапетата обикалящи около мен са ме разсеивали, за което ти се извинявам публично тук пред всички Това е добра идея с китаиското да пробвам но както до момента разбрах то като качества и начини на лепене няма нищо общо с хубавото фолио и не знам що за опит ще натрупам с него Принципно съм сръчко и такива пипкави работи ми се отдават, въпроса е веднъж да преодолея мързела и да почна Ще проверя тази фирма и ще преценя с микро асу ли да пробвам или направо от тези. Още веднъж извиняваи за острия ми език но наистина останах с впечатление че се заяждаш относно намеренията ми да спестя пари от наи скъпото и хубаво фолио

Коментар

Здравей,
                            по темата да се изкажа-моите си ги слагах сам .Страничните лесни и без проблем.Задното го слагах два пъти ,но задължително пистолет за топъл въздух или сешоар.Налагаш фолиото изрязваш и тогава лепиш.Гпляма х..ня са лентите за нагряване на задното стъкло.Между другото на задното стъкло се маха всичко за да стане добре .Ако искаш да го махаш-лесно отлепя се и после минаваш с малко лакочистител и лепилото пада.Фолиото беше като на колегата

Коментар

Такааа, тази сутрин минах през фирмата от горния линк, за съжаление те само продават фолио но не лепят. Комплекта изрязан за моята кола излиза 34 лева от по евтиното и 55 лева от по скъпото, това без задния джам, със задния джам евтиното излиза на 44 лева, ся не ми е за 10 лева ама се чудя дали въобще ми е нужно на задния джам и като има толкова неща на него дали ще успея да го залепя както трябва, та още съм в чуденка. Иначе мисля в петък да им поръчам един комплект и събота сутрин да се захващам. За протокола, в Микро асу щях да взема 1,5 кв за около 20 лева НО трябваше да си го изрязвам сам и да си го нагаждам за 15 лева предпочитам да ми е нарязано и само да се занимавам с лепенето, щото ако се изнервя още при рязането представям си как ще мине лепенето Пък и на тея пичове фолиото е хамериканско Спрял съм се на 16 % че тва от 5% прекалено черно и тъмно ми се види.

Коментар

Ела да ти дам една ролка да тренираш
                                Имай предвид, че свалянето на фолиото от задното стъкло върви комплект със свалянето на отоплителните реотани ( освен ако не са вградени в стъклото).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X