Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъмняване на стъкла?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затъмняване на стъкла?

Вени не мога да скрия изкушението да тренирам Иначе точно за това не искам да слагам фолио на задното стъкло, то ако го омажа и не стане хубаво ще го сваля още до де е мокро и няма проблем за реотаните, но ако го оставя да исъхне и после лъснат хубаво дефектите тогава ще стане весело. Момичето в магазина каза че после се сваля само с пара и то пак трудно. Ако наистина имаш излишна ненужна ролка китаиско, дори не цяла ролка, там 1 метър колко за пробата ще се радвам да си проверя уменията Кажи къде си да мина да го взема, да потренирам утре и др. ден преди в събота да почна с истинското
    А още нещо се сетих, тези пичове продават и инструменти за лепенето, гледам оня специален крив инструмент дето има и гумичка на него и дето бърка под уплътненията е 8 кинта чудя се дали да не си го купя и него че съвсем да ми е лесно и професионално, щото до тук идеите ми за такъв инструмент са да ползвам стъргалка за лед по точно тази страна с гумичката и, ама тя пък не е така гъвкава и по дупките няма стане с нея
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Координатите са ми в профила.През деня съм в центъра, вечер - в Тракия.
      Звънни.

Коментар

Да Благодаря на Вени за фолиото, още не съм правил тестове с него че нямах време снощи но тази вечер ще потренирам Инак одеве минах през тази фирма и си купих комплект за страничните джамове от наи хубавото им фолио на Джонсън Маратон с някво си покритие с алуминии ли кво ли и много пазело от жега и незнам си кво още. Харесва ми че то е и наи твърдо като фолио не е някво лигаво и момчето каза че с много лесно се работи с него. Купих си и една шпатулка за да е всичко професионално ще потренирам днес и в събота мятам онова. Не посмях да си купя за задното стъкло, то тва стъкло е ужасно, кабели по него простоотии, кво ли не, лепенето там ще е приключение, ще потренирам и на него с фолиото на вени и ако видя че що годе се получава може да взема и за него. Комплекта ми легна 44 лева, за 10 мин ми го резнаха на плотер и си го взех

Коментар

Момци, ми аз уж щях да тренирам, ама викам чаи да пробвам с новото фолио ама на наи малките джамчета че уж наи лесно, е бати то на тях най-трудно, и така а тва джамче, а онова джамче и шаблоните свършиха, а колата налепена. По часовник 2 часа без да си давам зор което включва и краино измиване на колата. Като цяло съм много доволен от резултата чак не смея да му се зарадвам докато не го видя след няколко дни пак. Имам две малки забележки, на едното малко джамче долу ми се получава около 2-3 см ивичка в средата която все още неще да залепне, макар че като мина извесно време я минах с шпатулата пак и намаля на половина, явно като изсъхне лепилото може и да залепне. И другото на едното стъкло уж с браснарско ножче го минах ама са останали някви 3-4 миниатюрни точки които се забелязват само ако се вгледаш. Добре че не взех по тъмно фолио, ето резултата https://www.dropbox.com/sh/33g61m2yxwahbx7/AADyZYKSK4pWmWfdCwX7i0QbaА
          Ама си е играчка де, не става на 2 на 3.

Коментар

Еййй страшно изглежда но трябва и задния да затъмниш и тогава ще е пълно щастието защо сега през него влиза светлина и някак не стои добре затъмнението
            И аз имам същия проблем да видим до кога

Коментар

Аааа с него не се фащам гати кривандалестата работа, буксички дупчици амортесорчета, там ще е голяма играчка, на него може да потренирам с китаиското фолио. Иначе тея страничните дори не съм ги духал с пистолет за горещ въздух щота не са изтумбени, ама на задния няма се размине. макар че за сега ще е така пък по на там ще видим, зора беше да спра на децата да им пече дирекно.

Коментар

Колеги ние на една А 4-ка и свалихме стъклата, защото един приятел се притесняваше да не се отлепи ако го залепим така. Малко много повече играчка е но стана добре. А на задния го залепихме на две части, беше голямо приключение да ги снадим точно по релтана за да не се личи.
                Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Слагането е лесно. Кажете сега как се сваля.
                  Свалянето е по-лесно. Лепилото е водоразтворимо, като на винетките и стикера за ГО. Махаш целофана, пръскаш обилно с препарат за стъкло. Пушиш една цигара (Опа, забравих, че ти не пушиш. Намери си друго занимание..). След това забърсваш с микрофибърна кърпа, при която изхвърлянето е по-лесно от прането след това.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                    Свалянето е по-лесно. Лепилото е водоразтворимо, като на винетките и стикера за ГО. Махаш целофана, пръскаш обилно с препарат за стъкло. Пушиш една цигара (Опа, забравих, че ти не пушиш. Намери си друго занимание..). След това забърсваш с микрофибърна кърпа, при която изхвърлянето е по-лесно от прането след това.
                    А може и още по-лесно (пробвано вече) - след като се махне целофана, пръскаш отгоре отгоре с вода и остъргваш със замах с помоща на стъргалка за винетки! Отне ми около 20 минути да разопаковам моето А4 комби!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Така е, водата надига фолиото. А сега признай, не надраска ли стъклата? С парцала това не може да стане.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Така е, водата надига фолиото. А сега признай, не надраска ли стъклата? С парцала това не може да стане.
                        Е щях ли да пиша тук ако ги бях надраскал?! Сигурно щях да лежа с инфаркт в някоя болница! Стъргалката за винетки (работи с бръснарско ножче и се продава по бензиностанциите) няма как да надраска стъкло!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Късметлия!

Коментар

Стъргалката за винетки е противопоказна на стъкло с нагреватели. Иначе с вода ще се пробва, лошото е че засега фолиото не се отлепя, а само се къса.

Коментар

Самото фолио е противопоказно за нагревателите, особено при свалянето му - гарантирано се сваля С нагревателите!

Коментар

Разбирам. Ще се търси джам, значи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X