От: Затъмняване на стъкла?
Вени не мога да скрия изкушението да тренирам
Иначе точно за това не искам да слагам фолио на задното стъкло, то ако го омажа и не стане хубаво ще го сваля още до де е мокро и няма проблем за реотаните, но ако го оставя да исъхне и после лъснат хубаво дефектите тогава ще стане весело. Момичето в магазина каза че после се сваля само с пара и то пак трудно. Ако наистина имаш излишна ненужна ролка китаиско, дори не цяла ролка, там 1 метър колко за пробата ще се радвам да си проверя уменията
Кажи къде си да мина да го взема, да потренирам утре и др. ден преди в събота да почна с истинското 
А още нещо се сетих, тези пичове продават и инструменти за лепенето, гледам оня специален крив инструмент дето има и гумичка на него и дето бърка под уплътненията е 8 кинта чудя се дали да не си го купя и него че съвсем да ми е лесно и професионално, щото до тук идеите ми за такъв инструмент са да ползвам стъргалка за лед по точно тази страна с гумичката и, ама тя пък не е така гъвкава и по дупките няма стане с нея
Вени не мога да скрия изкушението да тренирам

А още нещо се сетих, тези пичове продават и инструменти за лепенето, гледам оня специален крив инструмент дето има и гумичка на него и дето бърка под уплътненията е 8 кинта чудя се дали да не си го купя и него че съвсем да ми е лесно и професионално, щото до тук идеите ми за такъв инструмент са да ползвам стъргалка за лед по точно тази страна с гумичката и, ама тя пък не е така гъвкава и по дупките няма стане с нея

Коментар