Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за съединител на ЦРВ 1 генерация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за съединител на ЦРВ 1 генерация

Първоначално публикуван от vadoiv Преглед на мнение
    Здравейте Колеги...,от около една седмица и аз се сдобих с една "бегачка" HONDA CR-V...147к.с. 2000г. За сега джипчето се представя много-добре...,но колкото повече го карам и чета тук във форума,толкова повече разбирам,че "бегачката" си има "косури"... Но понеже пиша в темата за съединител,искам да ви се оплача и от него.. Еми същата работа като при повечето колеги...: постоянно притрисане при потегляне било то напред или назад(липса на всякакъв полусъединител),потегля само с много газ иначе гасне.. Иначе..,съединителя не буксува...,но отделя много високо(почти горе),дали нямам проблем и аз със притискателния диск. Абе..,дали не съм за смяна на цял комплект съединител..., а..?
    Здравейте колеги..,както се подразбира от горния ми позабравен пост,явно аз също имам проблем със съединителя.Сега..,като я покарах известно време( и горе долу и свикнах)...,искам да ви уточня какво точно прави моя съединител.. И така..,с притрисането(вибрациите).. при потегляне почти се справих(явно му свикнах на педала)..,но има едно съвсем леко притрисане(по-скоро вибриране) на педала в момента на зацепване при отпускането му в движение.. и то на всички предавки.Забелязъл съм,че когато е студена(може би заради по-високите обороти на които работи)...,това вибриране на педала го няма..,но след като загрее..,започва да се усеща.. Според вас от какво може да е това вибриране на педала,при отпускане в движение.. П.П. Тампоните на двигателя "уж" съм ги проверил...,като се опитам да разклатя двигателя напред-назад.. не помръдва. Възможно ли е.. да е от пружините на феродовия диск(понеже той си е за смяна-отделя много високо,но пък за сега не буксува), или е заминал и притискателния диск и ще се наложи смяна на целия съединител... Не знам аксиалния лагер, къде се вписва в целия проблем..(с вибрациите)..
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X