Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни въпроси за CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зимни въпроси за CR-V

Алтернативите са по 15 лева единия е на 555 другия на джапан партс, и двата уж японски, нямал съм проблеми ни с единия ни с другия , ся ша ме питаш колко пъти съм го сменял на 2 коли съм слагал от тях и нямат ядове.
    Последно редактирано от zero; 03-02-11, 11:10.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Цена на оригинален - 82 лв. Вчера звънях в бултрако.
      Това само за инфо.
      zero,
      тези термостати, които си споменал къде ги има?
      Последно редактирано от Quest; 04-02-11, 11:51.

Коментар

На всякъде, обикновено по магазините дет предлагат чаркове за японки, пробваи и в Евро 07 ако има във вашия град, или кажи от къде си ?

Коментар

предната година и аз сменях термостат и мисля че беше 28 лв. парното се оправи . проблема и при мен беше при спускане по наклон и на скорост а тогава водната помпа се върти принудително от двигателя без да му се подава гориво и парното ми умираше.както го смених и се оправи. не отнема и много време , достатъчно е да се източи част от антифриза(от кранчето на радиатора) и се сваля с камък на гидорето номер 10 . желателно е да и мате гъвкава връзка за единия болт но и без нея не е проблем. внимавайте за посоката на термостата( има изрязано на уплътнението и на корпуса на термостата) малко може да протече от мъркуча при свалянето но след като го вонтирате подсушете и огледайте за теч
          Honda CR-V I 2000 г.
          0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Здравейте,относно моят проблем с разхода .Джипката е сръчна скоростна кутия с газов инджекцион ЛАНДИ ,а гумите ми са 205 70 15.Вчера почистих дроселната клапа и това което е като жинглъор.След като е запалих постоянно сменяше оборотите от 500 до почти 2000.Като почистих жонгльора си го навих същите обороти които беше и след това още 2 и в момента мърка като коте на около 500 600 оборота на бензин и на газ.Два пъти зарежам вече от еко-бензиностанция а преди само от шел и лампичките на скалата на нивото на газ май по дълго издържат и колата по добре върви.
            Последно редактирано от PRANGATA; 06-02-11, 18:34.

Коментар

500-600 оборота са малко за Honda. 800-900 по-бива.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                500-600 оборота са малко за Honda. 800-900 по-бива.
                На колегата spoko,също е на 500-600 оборота,независимо дали е на газ или на бензин,и си работи перфектно!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Здравейте колеги, и моята е на около 600 оборота и няма претрисане и тормозене. Иначе още един глас към градския по-горе за ЕКО-то в Бургас, и на бензин ме изкарва повече и на газ ме изкарваше при старата ми кола. На тази все още нямам но серизно го обмислям.
                  "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Моята ли ще дойде най-бързо оборотната
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Абре ти ако беше почна въпроса сys "сипвам газ от ШЕЛ, гори ми 15" немаше да се чудим кво да ти отговорим, аз когато и да сипя от шел по малко от 14 не гори. Вземи сипи и от луклоил и може още да падне моите обороти са към 700.

Коментар

И на лукоил съм зареждал пак висок разход .А за оборотите гледах една джипка като нашите и тя беше 500-600 и колегата каза че му гори 10,2 извън града и 11,5 градско и отогава се захванах с мойта .Но не го попитах къде зарежда.Иначе преди да почистя клапата беше 900.Тези дни ще я зареждам и ще видя за какво става въпрос
                        Последно редактирано от PRANGATA; 07-02-11, 19:51.

Коментар

И от лукоил съм зареждал пак разхода беше доло горе същия,а за оборотите ми се струва ,че е добре ,защото съм гледал црв на 500 600 об и с разход 10,2 извън града и 11,5 градско по думите на собственика но не го питах къде зарежда.

Коментар

Мойта държи 500-600 оборота на празен ход. Сега зимата обаче студена дига към 1300-1400 и кат загрее падат на 500-600. В града долу горе гори 14 бензин, извън 10л. Лятото гореше по малко. гориво само лукоил съм пробвал
                            -------Honda CR-V 128к.с.--------
                            "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
                              Мойта държи 500-600 оборота на празен ход. Сега зимата обаче студена дига към 1300-1400 и кат загрее падат на 500-600. В града долу горе гори 14 бензин, извън 10л. Лятото гореше по малко. гориво само лукоил съм пробвал
                              14 бензин и още не си сложил газ ? Чорбаджия си тиии

Коментар

уфффффффф не ма питай, за сега удържам ама незнам до кога. Аз още ремъка не съм сменил
                                -------Honda CR-V 128к.с.--------
                                "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X