Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вече и аз с Роки!

Днес, след разходката по полигона на Дядо Владо, се оказа, че моторчето на дясното ел. стъкло е труп! Търси се! Барабар с Жанта за резервна!
    Предстои ми подстригване на калници или... нещо, което ще намали ходовете, та не ме кефи! Изключая опирането на гумите в калниците, Джипче Роки е неудържим и брутален звяр (потвърдено от Дядо Владо със съответните подмятания за Рождения му ден и т.н.(не мина ли вече-не знам...)). Кръщенето 'У ряката" вече е факт и, както каза Дядо Владо- подписваме му за джип! За съжаление нямаше много гости на празника и съответно снимки, защото Дядо Владо беше зает да се държи за... ръчката отпред, пък аз се прайх на смел. Най-важният пропуск беше, че не видяхме "уредът" на таблото какви градуси показва... Едва ли в момента, в който стискаш бузите да не се на@ереш, този е едно от нещата, които те интересуват, но пропускът е факт!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ето и малко снимки от моментите, в които можеше да се снима:

Корабен режим:

Местата за "подстригване" на калници:

Изморен и кален:

... си заслужи банята:

Последно редактирано от edoors; 01-09-10, 10:24.

Коментар

Айдееее, почна се! По-скоро- продължава се! Кръцни срежи:

Паяци, микро и макроорганизми...

Това е като за начало. Концепцията се мисли в движение и, надявам се да стане еднаква, поне за предни и задни колела...

Коментар

Не би ли било доста по-лесно да и лепнеш един боди лифт?
          Минимален...

Просто питам.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Не би ли било доста по-лесно да и лепнеш един боди лифт?
            Минимален...

Просто питам.
            `

Не е лесно, щото бодилифт вече има. При това не минимален, а по-скоро максимален. 31-ци няма как да влязат изобщо без да режеш.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Гледайки снимките по-горе, въобще не останах с впечатление че има боди лифт , дори минимален.
              Затова и попитах. Иначе проблема отпред ми се вижда сходен с моя.
              Явно на мойта повече и личи лифта.
              Викаш, да не пробвам 31-ци...

ПП: Щото мисля ,че вероятно проблема идва по-скоро от фланците...
              Последно редактирано от TigerHunter; 10-09-10, 19:41.

Коментар

Гледайки снимките по-горе, въобще не останах с впечатление че има боди лифт , дори минимален.

А, що? Пробвай. Ама пробвай, преди да си ги купил.

А каквито и фланци да са сложени, без боди лифт и рязане, (или най-малкото едното от двете, но повече), няма да стане. Че то като направиш боди лифт и не сложиш изнесени джанти, освен че ще изглежда смешно (тънко и високо), няма и да е от най-стабилните.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Без изрязване по ламарините 31 -ци се събират.Иска минимално поизрязване по пласмасовите лайсни. А така както е изрязано може вече и 33.Моето го изрязох по същия начин.

Коментар

Котьо, проблемът с 31-ците се получава само при голем екстрем. На предишните снимки можеш да видиш, че има "уж" много място над гумите, обаче нямаше бъмп-стопове и в комбинация с някакви "уж" големи ходове, при скокове и усукване опира. А преди лифта с 255/75/15 и без фланци опираше само при завиване.

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                    Без изрязване по ламарините 31 -ци се събират.Иска минимално поизрязване по пласмасовите лайсни. А така както е изрязано може вече и 33.Моето го изрязох по същия начин.
                    Пламене, при мене пластмаса нямаше (освен, ако не визираш малко кит ). А твоето... хм... как не го грабнах през "ония" 10 дни.... Здраве да е!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Котьо, проблемът с 31-ците се получава само при голем екстрем. На предишните снимки можеш да видиш, че има "уж" много място над гумите, обаче нямаше бъмп-стопове и в комбинация с някакви "уж" големи ходове, при скокове и усукване опира. А преди лифта с 255/75/15 и без фланци опираше само при завиване.
                      Меткай още лифт
                      Трябва да те навия, да ги пробвам някой път.

Коментар

Меткай още лифт
                        Трябва да те навия, да ги пробвам някой път.
                        Е, направо едвам ме нави... Само звънни!!

Коментар

Некакво те таковУ гу измислихме:

И понеже уширителят ще стане къс, мисля да свършва някъде тук. Стана почти Вранглер или... Азия Рокста

Подготовка и отзад:

Коментар

Браво, браво, всеки изминал ден го правиш все по-зловещ, накрая ще стане истински звер!
                            Не зная къде ще му търсиш offroad маршрути да го караш, че по асфалта ще стряскаш останалите участници в движението!!!
                            HUNDAY Tucson 2.0 CDi

Коментар

Първоначално публикуван от Kalin_Gr. Преглед на мнение
                              Браво, браво, всеки изминал ден го правиш все по-зловещ, накрая ще стане истински звер!
                              Не зная къде ще му търсиш offroad маршрути да го караш, че по асфалта ще стряскаш останалите участници в движението!!!
                              Аааа, няма страшно! На Божурище на пистата!

Коментар

До къде стигна с пластичната хирургия?
                                Дай някоя снимка, или не е за гледане!!!
                                HUNDAY Tucson 2.0 CDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X