Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вече и аз с Роки!

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
    Пробва ли в Euro 07?
    Нямат...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Възможно е да е от показаната щанга/каквато за пръв път виждам на изцяло ресорен автомобил/, поне името говори за това предназначение.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
        Възможно е да е от показаната щанга/каквато за пръв път виждам на изцяло ресорен автомобил/, поне името говори за това предназначение.
        Има я и на Вранглера.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Мислих си за това, но клатенето започва веднага. И е само ляво-дясно по надлъжната ос. Иначе, ако скочиш от неравност или спящ полицай, веднага стабилизират... Ще оправим тая щанга, пък ще видим.

П.П. Благодаря!
          Може и да не съм прав в "диагнозата",разбира се,но имай предвид,че веднъж загряли амовете не изстиват лесно(не,че загряват кой-знае колко,де)-затова препоръчах да ги тестваш сутрин при първо потегляне,за да си съвсем сигурен,че са студени.Направи го и пиши,какво се случва,ок?
          Успех в потягането на добичето и това да му е проблемът!
          Последно редактирано от mbenz; 28-07-10, 21:19. Причина: правописна грешка
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
            Може и да не съм прав в "диагнозата",разбира се,но имай предвид,че веднъж загряли амовете не изстиват лесно(не,че загряват кой-знае колко,де)-затова препоръчах да ги тестваш сутрин при първо потегляне,за да си съвсем сигурен,че са студени.Направи го и пиши,какво се случва,ок?
            Успех в потягането на добичето и това да му е проблемът!
            Ще го пробвам! Благодаря! Аз на амовете не им се стягам много, щот при евентуален лифт, просто си отиват...

Коментар

Аз съм привърженик на нещата "по-близо до оригинала" и на твое място бих си ги изписал, но това обикновенно означава освен чакане и повече пари.
              Поне термостата си заслужава усилието - колкото до шантавата щанга, ако имаш доверие, в този който заварява "присадете" други уши, но преди това добре премислете какви втулки - доволно здрави и намираеми ще сложите - да речем полиуретанови от Патрол примерно.
              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
              ... turn on your A/С !

Коментар

Има я и на Вранглера.
                Доколкото си спомням, в една тема на giorgio я беше изхвърлил.
                Мисля си да не е с някакви особенни ресьори, или фтулки и обици това Роки, та му трябва панхард!?

Коментар

Дайте някакво чертежче на размерите на тия втулки. Може да се търсят по размер, вместо да са специално за "Джипче Роки".
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не се кахъри за тази щанга. Нали ти казах, че след лифта аз съм без нея и разлика в стабилноста няма. Тази втулка я сменях точно преди да изхвърля щангата. Утре ще питам в сервиза колегите откъде я намериха и ще ти пиша.
                    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                    SSang Yong Kyron 2.0xdi
                    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                      Не се кахъри за тази щанга. Нали ти казах, че след лифта аз съм без нея и разлика в стабилноста няма. Тази втулка я сменях точно преди да изхвърля щангата. Утре ще питам в сервиза колегите откъде я намериха и ще ти пиша.
                      Каза, колега, но още без лифт и не мога да хвана от къде е клатенето, та какво остана след лифта.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Дайте някакво чертежче на размерите на тия втулки. Може да се търсят по размер, вместо да са специално за "Джипче Роки".
                      От къде да ги взема тия размери?То не е останало нищо от старите....

Коментар

Каза, колега, но още без лифт и не мога да хвана от къде е клатенето, та какво остана след лифта.

От къде да ги взема тия размери?То не е останало нищо от старите....

Размера на болта не знаеш ли? Размера на ухото? Разстоянието между ушите на захватите?

То това трябва.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Размера на болта не знаеш ли? Размера на ухото? Разстоянието между ушите на захватите?

То това трябва.
                          Aбе борим тука една работа.... Ако не стане, ще търся размери.

Коментар

Я как съм я пропуснал тази тема. Честито и много безаварийни километри. Каза, че ще взимаш нещо и хоп-направи го. Евала!
                            Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

По въпроса за частите... дано да не го сметнат мод-овете за някаква реклама - мои хора са и много мои приятели с "джапански" МПС-та, които съм завел там са останали очаровани - напишете в "Гуглето" - "интерпартс", както и "аутопартс" и ще им видите сайтовете и адресите на магазините (имат по два в СФ и по един в няколко големи града също) - двама ортаци-арабели (впрочем отдавна се натурализираха и станаха българчета ), които се скараха и разделиха, като единият пое едната фирма, а другият - другата. Внасят "аналози", но не са ментета - повечето производители са си японски, някои са от Корея, Тайван, Сингапур и т.н., но никой (а съм завел стотици, без майтап) не е изпищял още от ментета. Дават добри цени на познати, ама съжалявам, иска ми се да си остана анонимен в този форум по "некои съображения", които съм изтъкнал на лични съобщения на по-любопитните колеги...
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Браво колега, заел си се сериозно да „вкараш" Рокито в пътя, надявам се наистина да са хванали в сервиза от къде е клатенето и вече да не се чувстваш като Капитан в бурно море!!!
                                А за дреболиите с охлаждането и т.н. Дядо Владо е ударил едно рамо с голям мерак, дет се вика „чувства си го като свои", ама да не се разочарова около рождения си ден !
                                Безаварийно каране, колега!
                                HUNDAY Tucson 2.0 CDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X