Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вече и аз с Роки!

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
    МНого добре изглежда с тях.
    Мерси!

П.П. Тая нощ не спах заради фундаменталния въпрос, задаван многократно от всеки новобранец, а именно: Кобри или BFG Allterrain? Не съм се возил в джип с кобри, за да чуя шума от Хасвалта, тъй като дестинациите, за които ще ползвам Джипче Роки включват и Хасвалт! Гудрича ме блазни, защото е тих и е добър на сняг! Ама пък нали си имам още един джип, който има А/Т гуми и се държи добре с тях зимата. Ама пЪ т'ва означава ли, че зимата няма да карам Роките, ако е с Кобри? Баси! Обърках се още повече....

П.П.П. Дали да не добавя и анкета....
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ами не знам какво да те посъветвам. По скоро ти трябва да помислиш с какво да го обуеш. Аз ще споделя моето виждане и дано то ти е от помощ да вземеш решение. Карам Фероза, което от своя страна означава никакъв комфорт, т.е твърда возия, никакъв багажник и повечко шум в купето. Точно това ме накара да си взема решението за калните гуми, още един не комфорт от шума на калните гуми към изброените горе изобщо не ме плаши. За сметка на това коравата джипка с тези гуми постига завидни резултати, като поведение извън пътя, което ме кефи ужасно много ... в крайна сметка за това съм я взел. В гората, в кал, сняг в планината, мокра трева и камънак държат здраво и не съм имал проблем и до сега не ме е оставила никога, на мокър асфалт и на сняг по пътя е меко казано зле, но карайки по-внимателно също не съм имал яд. И не на последно място си имам бебевоз за движение по пътищата с децата. Като гледам и ти разполагаш с такъв така, че мисли.

П.С. Не съм карал с Кобри, нека колегите да споделят за тях. Моите са Максис Бъгшот Мудер 235/75/15 НЕ регенерат, което също е важно, щото когато потрябва смело ги спускам до половин атмосфера без да се притеснявам, че ще им се отлепи протектора.
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Мини да пием сокче ще те светна, бре. Дълго е за писане.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Мини да пием сокче ще те светна, бре. Дълго е за писане.
          Aбе за тебе знам. Ти си екстремист! Ама айде кажи къде ти расте сокчето, та да взема да мина....

Коментар

Хиподрума бл.7 088 555 99 59
            Петър
            Звъниш и идваш
            Даже май имам нещо предвид за гумите ти
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Хиподрума бл.7 088 555 99 59
              Петър
              Звъниш и идваш
              Даже май имам нещо предвид за гумите ти
              Ле-леееее, разстоянието ще ни озори! Офисът ми е чак на Борис III... Утре ще ти звънна!

П.П. А телефонът ти го имам... незнайно откъде...

Коментар

Та... да посъживим темата! Гумите са избрани! Чакам ги петък-събота! Като ги монтирам ще кача снимки, за да е свършен факт вече Много ме мъчи факта, че само аз не съм в отпуска от цялата фирма и съвместявам 5-6 длъжности, та не мога да се хвърля на Дядо-Владовия полигон.
                Другото, което ме мъчи е, че Джипче Роки си няма стикери на форума и случайните пешеходци няма да знаят кого да псуват... Всичките ми опити да си поръчам "на тоя колега- на оня колега", останаха безрезултатни. Но това е бял кахър! Важното е да се кара!

П.П. Специални благодарности на REGULATOR-a за качествения реглаж на предницата!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  ...Джипче Роки си няма стикери на форума... Всичките ми опити да си поръчам "на тоя колега- на оня колега", останаха безрезултатни...
                  https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...garia_logo.eps

Качваш тоя файл на една флашка и бЕгаш в първата печатница, която ти попадне пред очите.
                  Файлът е векторен. Могат да ти ги направят в какъвто размер искаш.
                  Поздрави!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...garia_logo.eps

Качваш тоя файл на една флашка и бЕгаш в първата печатница, която ти попадне пред очите.
                    Файлът е векторен. Могат да ти ги направят в какъвто размер искаш.
                    Поздрави!
                    Oще не съм го отворил, но вече ме преследва чувството, че ще трябва пак да.... бъдеш почерпен! Ама айде звънни като идваш по София, че с тоя бар...

Коментар

• От: Вече и аз с Роки!

Изисква програма sps, ама те там си имат всякакви програми за векторни файлове.
                      Аз работя в Бистрица , ама към 17.30 се спасявам, та на събора ще пийнем по бира.
                      Жив и здрав!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Изисква програма sps, ама те там си имат всякакви програми за векторни файлове.
                        Аз работя в Бистрица , ама към 17.30 се спасявам, та на събора ще пийнем по бира.
                        Жив и здрав!
                        Не знам на събора, ама в Бистрица ще те намеря!

Коментар

Джипче Роки си няма стикери на форума
                          Обади се,ще те обзаведа с 1-2 бр.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                            Обади се,ще те обзаведа с 1-2 бр.
                            Фвьжодаря, ама вече си поръчах.

Коментар

Фвьжодаря, ама вече си поръчах.
                              Това е някаква странна дума.
                              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                              Walter Rohrl
                              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                                Това е някаква странна дума.
                                Странен е компютъра и... пишещия! Трябваше да е "Благодаря!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X