Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Житие и страдания на едно РОКИ

Евала, Гена!
    Браво на деди! Страшна е станала бронята!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

30 кила броня и 30 кила лебедка на най-предната точка... от части компенсирани от 15 кила Джак на най-задната точка
      А това, че отгоре ще събере цялата гора тоя Джак? А какво ще стане като срещне някой по-корав клон?
      Тая броня и тоя Джак малко на кафеджийска работа ми намирисват
      Визия определено има, но нещо функциалността ми куца.
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

1. Както е очевидно, джака лесно може да се премести по-надолу така че да не стърчи над тавана.
        2. Не забравяй че Рокито отпред е на ресьор.
        Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
          1. Както е очевидно, джака лесно може да се премести по-надолу така че да не стърчи над тавана.
          2. Не забравяй че Рокито отпред е на ресьор.
          Ще си позволя да допълня Жорката

3. Евгени си има джипки за кафе
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Discovery 1 300 TDi
          Land Rover Club Bulgaria
          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

И аз имам някакви резерви, относно това дали му е мястото на джека там.
            Иначе, 60-70 кила отпред не му пречат кой знае колко.
            Не ми харесват джипки, накачени със свевъзможни аксесоари. Това не е Уилис и не сме на война.

Коментар

Както Евгени спомена по-горе и както всички ние много добре знаем, борбата е за всеки кубичен милиметър багажно пространство.
              Последно редактирано от VECTOR; 14-09-11, 21:54.
              Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                И аз имам някакви резерви, относно това дали му е мястото на джека там.
                Иначе, 60-70 кила отпред не му пречат кой знае колко.
                Не ми харесват джипки, накачени със свевъзможни аксесоари. Това не е Уилис и не сме на война.
                Чакай да видиш като подредя лопатата, теслата, мистрията и маламашката... Няма да се мръдна от кафето пред сградата на Строителната камара...

П.П. Забравих да спомена двата мастара х 3 м.
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добре де Саше .. ти къде би го сложил? Питам щото и на мен ми се въртеше да го сложа там, но по-късия джак за да не стърчи толкова. Щото джака си е джак .. има ситуации в които само с лебедка не става. За вътре .... както Вектора каза борба за всеки милиметър.
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Discovery 1 300 TDi
                  Land Rover Club Bulgaria
                  0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Всъщност джека само изглежда, че е толкова високо от гледната точка на фотоапарата. А може и да слезе доста. А може и хоризонтално да застане, ама няма да е толкова Шукария....

Коментар

Ако изхвърлиш "валандара"от багажника,може и да остане място за джако!!

Вие,като че ли оръдие ще слагате в багажника,та се чудите къде!
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                        Ако изхвърлиш "валандара"от багажника,може и да остане място за джако!!

Вие,като че ли оръдие ще слагате в багажника,та се чудите къде!
                        ОръдиЯ, много, ама кулинарни! Като сложа валанар, скара, тенджера под налягане, столове, маси и сервиза хранене от баба и не остава място за месото и зеленчуците. Добре, че ходим заедно, та да ти ползвам горния багажник....

Коментар

Моят е по-късия и влиза точно в багажника - подпрян от двете страни на издутините на калниците. По този начин под него мога да бутам разни неща, както и над него. Един вид, ползвам го за нещо като рафтче... ама по-куцо. Ако не бяха описаните от мен проблеми, без каквото и да е колебание го вадя отзад на гумата.
                          Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                            Моят е по-късия и влиза точно в багажника - подпрян от двете страни на издутините на калниците. По този начин под него мога да бутам разни неща, както и над него. Един вид, ползвам го за нещо като рафтче... ама по-куцо. Ако не бяха описаните от мен проблеми, без каквото и да е колебание го вадя отзад на гумата.
                            И този се събира вътре, но нямаше предимства от това. Ще го тествам така, пък винаги може да влезе пак вътре.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Чакай да видиш като подредя лопатата, теслата, мистрията и маламашката... Няма да се мръдна от кафето пред сградата на Строителната камара...

П.П. Забравих да спомена двата мастара х 3 м.
                              Гена, ако го накичиш с гореспоменатите такъми, викай цена да го взимам.
                              Точно ще ми отговаря на бранша.
                              Майтапа на страна. Разбирам те, че нямаш място вътре.
                              Аз бих му направил стойка на вратата, до резервната гума, откъм пантите. Хем няма да ги товари толкова, хем няма да стърчи толкова назад.
                              Ясно е, че не стърчи всъщност толкова нагоре. Това, че стърчи назад ми грознее...
                              Не се връзвай, само споделям

Коментар

Тук, горе-долу му е мястото според мен, ако ще е вън.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3764.jpg
Прегледи:1
Размер:213.4 КБ
ID:5303688

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X